Trabzonspor
Beraberlik
Bursaspor
Bir Dost
Hellbells
Ertuğrul hoca işini bilir..Bu maçı alacağız inşallah..
Bursaspor kazanır diye düşünüyorum.Hele erken geLecek bir goL bu maçın farkLı bitmesine biLe yoL açabiLir![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
2 maçlık kazanamama serimizi bu maçta suskun forvetlerimizin golleriyle bozacağımızı düşünüyorum.Ve umarım geçen sene 2 maçtada olan hakem hataları bu maçta olmaz.
Zevkli bir müsabaka olsun, hakeden kazansın. . .
trabzonun kazanacagını düşünüyorum 2-1 falan böyle tek farkla yani
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Bursaspor kazanir gibi duruyor ama Trabzon`da cikisa gecmek istiyor artik.Zevkli mac olacaktir hak eden kazansin![]()
bence beraber biter. Trabzon son maçta kazandı evinde artık kaybetme kredisi yok ama kazanacak kadar iyi olur mu bilemem fakat Bursa'da Trabzon'da kazanamaz gibi geliyor. Bence 0 daha ağır basıyor.![]()
Gönlüm Bursa'dan yana tabii ki ama bende berabere biteceğini düşünenlerdenim.![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
bu maç berabere biter...
Bursaspor Avni Aker'de hiç kazanamadı son 11 maçtada yeniyoruz Bursaspor'u içerde..Ama bu sefer daha iyi Bursa var..Yenemezsek ne olur bilemiyorum..
Bursaspor'un İlk 11'i : Ivankov - Tandoğan - Zapo - Ömer - Keçeli - Veli - Ergic - Hüseyin - Ozan İpek - Turgay - Sercan
Maçı Gs tv veriyomuş galiba doğru mu?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bursa Turgay'la 1-0 öne geçti.
Last edited by Lucas Neill : 31.Ağustos.2009 at 01:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Turgay Bahadır sözünü tuttu ve goLünü attı![]()
Colman 1-1 yaptı Trabzonspor.
KarşıLık geLdi CoLman attı 1-1 oLdu
Maç 1-1 sona erdi..
Maçın tamamını izleyemedim/dinleyemedim. Ancak özet görüntülerden ve arkadaşlardan edindiğim izlenime göre iki takım da zaman zaman üstünlüklerini kabul ettirmişler. İlk 20 dakika ve son 15 dakika Bursaspor'un üstünlüğü varmış.
Daha net bilgiyi maçı 90 dakika izleyen Trabzonlu arkadaşlar ayrıntılı anlatırlar. . .
Bende sadece özeti izledim.Zaten forvet transferi yapılmazsa(artık imkansız gerçi) bu sezon maçları izlemeyi düşünmüyorum.Umut Gökhan ikilisi sayesinde yeterince saç baş yoldum geçen sezon bu sezonda maçları izlersem seneye kel kalırım.
1 puan iyidir Trabzon deplasmanındaBursa'm iyi yolda
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
bu trabzonspor şu 15 günlük arada toparlanmazsa işimiz zor valla.hugo broos da ozaman bavulunu toplar gider.sadri başkan bir delilik yapsa takımın başına abdullah avcıyı getirse birde ibrahim akını alsa doğruyu yapar.
Forvetsiz takımdan bu kadar olur.Bakalım bu yıl nasıl geçecek.