Ankaraspor
Beraberlik
Galatasaray
Bir Dost
Hellbells
Turkcell Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Ankaraspor'da şok bir gelişme yaşandı.
Ligin 3. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile 1- 1 berabere kalan Ankaraspor'da yedikleri yemekten sonra rahatsızlanan 8 futbolcunun hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı.
Gaziantepspor maçı sonrasında toplu halde yemek yiyen Ankaraspor'da futbolcular Stefan Senecky, Erich Brabec, Aydın Karabulut, Neca, Ömer Aytan, İlhan Parlak, Adem Koçak ve kaptan Hürriyet Gücer'in yedikleri yemekten dolayı rahatsızlandıkları ve hastaneye kaldırıldıkları öğrenildi.
Bu futbolcuların serum tedavisi gördüğü ve Galatasaray maçında oynayıp oynamayacaklarının belirsiz olduğu ifade edildi. Hürriyet dışındaki futbolcuların rahatsızlıklarından dolayı yapılan çalışmalara katılmadıkları ifade edildi.
Konuyla ilgili olarak kısa bir açıklama yapan Ankaraspor Teknik Direktörü Jurgen Rober eksik oyuncuların sıkıntılarını yaşadıklarını belirterek, "Ben ve teknik ekibim eğer lisans çıkartırsak Galatasaray maçında belki kadro problemi yaşamayız" şeklinde espri yaptı.
Ankaraspor'da ayrıca Gaziantepspor maçında sakatlanan Özgür Çek ve golcü Konate'nin de Galatasaray karşısında forma giymesi beklenmiyor.
Ajansspor
Galatasaray için çok kolay maç olacak.Ankaraspor'un bir çok as oyuncusu oynayamayacak büyük ihtimalle.Talihsiz bir durum Ankaraspor için...
Senecky,Brabec,Aydın,Neca,Ömer Aysan,İlhan Parlak,Adem Koçak,Hürriyet,Özügr Çek,Konate...
Başka kim kaldı...![]()
Maç erteLenmesse GaLatasaray averajını baya bi arttırır![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Ankaraspor'a helal olsun. Böylesine bir maç öncesi şöyle amatörce birşey yapmışlar. Umarım oyuncuların birşeyi yoktur. Her iki takıma da başarılar dileyeceğim ancak Galatasaray'a dilemiyorum. Zaten yeterince formdalar benim dileyeceğim başarıya ihtiyaçları yok![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
rahat bi maç gs için, hele ki son gelişmelerden sonrabu sefer çok abartmazlar diye umuyorum ve 2-0zanırlar diyorum
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Kötü olmuş Ankaralı futbolculara.. Ankaraspor'a antipatim var zaten,4-1 gibi bir skorla alırız diye düşünüyoruz..
Dün Ömer Aysan ve kulüp yönetiminden bir arkadaşın röportajını izledim..
Olayı Antep'e mal etmek istemeseler de son yedikleri yemekten bir hayli şikayetçiler..
Gerçekten büyük şanssızlık hele ki Antep gibi bir şehirde başınıza gelebilecek en son şeylerden biri böyle bir olay..
Geçmiş olsun diliyorum..
Bu durum bizi maçın tek favorisi yaptı..Gol yemeden 3+ atarız diye düşünüyorum..
Ediz ve Mehmet Çakır'ın da Ankaragücü'ne verildiği haberleri var. Sahaya paf takımla mı çıkacaklar acaba?
"YÜCE ATATÜRK"
takımda kimse kalmamış melih gökçek sahaya çıksın oynasın oğluyla beraber4+ atarsak tadından yenmez
![]()
Bol gollü bi galibiyet alırız diye düşünüyorum..
Galatasaray en farklı galibiyetini bugün kazanır diye düşünüyorum. Gökçek bi takıma ağırlık vereyim derken ikisinide batırcak gibi ama bakalım.
Galatasaray gerek formu gereksede farklı galibiyet alışkanlığı ile maçın favorisi.
Rakip takımdaki eksiklerde göz önüne alındığında güç farkının ortaya çıkacağı ve maçın bol gollü geçeceğini düşünüyorum.
İ/M 2/2
no comment
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Galatasaray'ın şu formu ve kadrosuyla önünde durabilecek bir Anadolu takımı göremiyorum. Rahat alırlar. Ama +7 felan biraz fazla kaçar o kadar olmasada 3-1 4-1 gibi bir tarife açarlar![]()
İnşAllah kazanacagız takımıma güveniyorum...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
7 gol mü Türkiye Süper Liginde 11 e 11 maçta deplasmanda 7 gol ???
Ayhan kadroya alınmadığına göre İlk 11'imiz şu şekilde olacaktır..
...........................Leo Franco
...Sabri ...... Emre Aşık .... Servet .... Hakan(Uğur)
.................Elano ............. Mustafa
............................Arda
...Keita .................................. Kewell(Aydın)
...........................Baros
_______Leo Franco________
Sabri____Zan__Servet__Balta__
_______M.Sarp__M.Topal_____
__________Elano___________
Keita______________Arda___
_________Baros_________
beklentim bu yönde
Gökhan Zan götürülmedi.
Galatasaray kazanır diyoruz ama bunda hücum gücünün büyük etkinliği var. Yani 5 yese bile 10 atar diyoruz. Oysa o 5'i yememesi gerekiyor. Özellikle duran toplarda çok büyük zaaflarımız var. Bunu şimdiye kadar olan maçlarda yaşadık. Umarım en kısa sürede sorun aşılır.
İyi kadro çıkarmış Rijkaard, işi ilk yarıdan bitiririz gibi geliyor ama, bakalım artık..
Sabri'nin yerine bu maçta Uğur'u oynatabilirdi aslında ama yine de güzel kadro Keita ve Baros'tan goller bekliyorum asistler her zamanki gibi Arda'dan ve Elano'dan![]()
4-6 gol oynadık ama olacak mı göreceğiz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Staddaki taraftarların yarısından fazlası Galatasaraylı görünüşe göre![]()
Last edited by Clayman : 01.Eylül.2009 at 01:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Senecky 2 müthiş top cıkardı. Özellikle Mustafanın kafa vurusu. Baskıyı kurduk.
Elano'nun vuruşunu da iyi çıkardı, sonrasında Arda'nın kornerden sonraki çalımları da çok iyiydi.