1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Sivas'ta ''Bülent istifa'' sesleri!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Sivas'ta ''Bülent istifa'' sesleri!

Diyarbakırspor yenilgisi ile kötü gidişata devam eden Sivasspor'da bazı taraftarlar, "Bülent istifa" şeklinde tezahürat yaparak, teknik direktör Uygun'u istifaya davet ettiler..

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Uygun'a tepki gösteren taraftarlara dönerek, onları sakin olmaya çağırdı.

Taraftarlar ise Uygun'u eleştiren taraftarlara tepki göstererek, Bülent Uygun'a tezahüratlarla destek verdi.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun maçın ardından toplantı odasına gelmedi. Sezsizliğini koruyan Uygun'un isitfa isteği karşısında nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu oldu.

Bu arada maçtan 2-0 galip ayrılan Diyarbakırspor, 4. hafta sonunda puanını 7'ye yükseltirken, Sivasspor yaptığı 3 maç sonunda ''sıfır'' puanda kaldı.

Ajansspor

Bence taraftarın yaptığı ayıp.Tamam takım lige çok kötü başladı ama Bülent Uygun'un da bu kadar kredisi var.Bu adam takımı sıfırdan ligde 2.liğe kadar getirdi.Avrupa kupalarına katılmalarını sağladı.Tüm bunlar 2 yıl önce rüyaydı ama Bülent Uygun sayesinde gerçekleşti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sezon Türbülent hata verdi galiba hocam..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

takımı nereden aldı buralara getirdi 2-3 mağlubiyette başladı homurtular..Yazık.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Geçmişlerini unutmayıp geleceklerini düşünsünler..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Bülent Uygun yakın zamanda istifa edecektir. O böyle şeyleri yediremez. Heleki açıklamalarınıda dinledikten sonra ben kalıcı olabileceğine ihtimal vermiyorum. Takımın dengesi ve transfer uyumsuzluğu bitirdi. Yaptıkları tüm yabancı transferler şehri beğenmeme gerekçesi ile caydı. Burada Uygun'un pek suçu yok. Eğerki bahaneleri şehri beğenmemekse kulüp ne yapacak.

Eleştiri sadece geçen sezonki takımın iyi oyuncularını niye sattınız diye olabilir. Tabi o konudada belki mazeretleri vardır. Biraz sabır gerekiyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bülent Uygun özellikle geçen sezon verdiği demeçlerle Sivasspor'a karşı antipati duymama neden oldu ki sadece ben değilim böyle düşünen..
    Yazık oldu..Hani nerden nereye derler ya işte öyle..
    Çok yanlış programlanan bir hazırlık dönemi,yanlış transferler,iyi giden makinanın zincirlerini birden revizyone etmek..Hepsi kötü sonun başlangıcı oldu..Takımın kendine güveni yerlebir durumda..Ki bu konuda taraftar da üzerine düşeni hiçbir zaman yapmadı..Takımın en ihtiyacı olan durumda bile duyarsız kaldılar..Geçen seneki şampiyonluk yarışındaki tavırları da buna dahil..
    Tüm bunlara rağmen Asker yine toparlayacaktır takımını..

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

sevmiyorum nefret dahi ediyorum ama takımın bi yerlere gelmesinde büyük katkısı var 1 sezon daha kalmalı ..homurdanmalarda yanlış....

Herkes elini vicdanına koysun.Bu takımı 2 sezon boyunca ligin zirvesinde tutan hoca Bülent Uygun değil miydi ? Sonuç taraftarı olmayalım artık.Bu kulüp kısıtlı imkanlarla tam 2 yıl boyunca ligde şampiyonluğa oynadı.Sivas elbette zor günler geçiriyor.Takım ve camia bunların üstesinden gelecektir.Fakat Sivas halkının bu takıma sahip çıkması lazım.Sivas'ın başında Werner Lorant'ın olduğu dönemde bize Sivas'ın Şampiyonlar Ligi maçı yapma ihtimalini sorsalardı hepimiz dalga geçerdik herhalde.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bülent Uygun iyi bir teknik direktör ise kendisini şimdi göstermesi lazım Öyle medyaya çıkıp saçma sapan demeç vermelerle olmuyor bu işler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

ben bülent uygunu sevmiyorum hatta geçen hafta ki olaylara rağmen sivas maçında diyarbakırı tuttum o derece sevmiyorum.bu başarısız sezon nereye kadar devam edecek bakalım biz ne kadar da bu takım üzerinde çok emeği var desekte eleştiri yapılır hem de bülent hocanın haketmediği sertlikte bile yapılır.Kovulmaz ama istifa eder bi kaç hafta daha işler kötü giderse bence
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Herkes elini vicdanına koysun.Bu takımı 2 sezon boyunca ligin zirvesinde tutan hoca Bülent Uygun değil miydi ? Sonuç taraftarı olmayalım artık.Bu kulüp kısıtlı imkanlarla tam 2 yıl boyunca ligde şampiyonluğa oynadı.Sivas elbette zor günler geçiriyor.Takım ve camia bunların üstesinden gelecektir.Fakat Sivas halkının bu takıma sahip çıkması lazım.Sivas'ın başında Werner Lorant'ın olduğu dönemde bize Sivas'ın Şampiyonlar Ligi maçı yapma ihtimalini sorsalardı hepimiz dalga geçerdik herhalde.
    Haklısın Mert Ya Allah Biliyor Yapanlarada Tepkiyi Koyduk Zaten
    Dün Bülent Hoca Açıklamada Yapmamış Galiba
    Ya Bunlar Çok Ama Çok Yanlış Bu İnsanlar Kulübü İyi Gününde Seviyorlar
    Bülent Hoca İstifa Ederse Çok Ama Çok Üzülürüm Elbette Hataları Var Ama Bu Takımı Şampiyonlar Liginde Oynamasını Sağladı Kafa Kafaya 2 Sezon Şampiyonluk Mücadelesi Verdirdi Bu mu Emeklerinin Karşılığı
    Biz Bülent Hocayı Sonuçlarla Değil Duruşuyla Seviyoruz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bülent Uygun takımı iyi oynattı falanda asıl patlama yapıp 2. oLduğu yıla bakalım geçen sezona yani FB ve GS kafadan yok zaten bir BJK'yLe TS'de düşünce 2.Lik Sivas'a kaLdı ayrıca Bülent Uygun'un burnu sürçüLdü biraz iyi de oLdu...
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Tabi böyle istifaya çağırılması yanlış.. Ancak Bülent Uygun'un yarattığı Sivasspor daha da yanlış.. Pini Balili niye gönderildi hiç düşündünüz mü?..

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by CaD0 View Post
    Tabi böyle istifaya çağırılması yanlış.. Ancak Bülent Uygun'un yarattığı Sivasspor daha da yanlış.. Pini Balili niye gönderildi hiç düşündünüz mü?..
    Çağdaşcığım Balili Geçen Sene 11e Giremedi 2.Yarıda

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

O kadar artistlik yaparsan sonu böyle olur. Transfer edilen yabancılar kaçıp gitti. Bazıları gelmeden kaçtı. Gençlerbirliği'nde Thomas Doll'un beğenmeyip gönderdiği İbrahim Şahin ve Kadir Bekmezci alınıp Shakhtar maçında direk 11 oynatıldı. Bülent Uygun kesinlikle FM2009 oynuyor. Biri bilgisayarını ele geçirip silsin oyunu...Başka türlü bu kadar çok macera aranmaz.
    I'm back...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Tek eksisi yaptığı artis konuşmaLar .. Avrupa maçLarıyLa iLgiLi açıkLamaLarı vs vs vs ..

Ama Sivasspor'u bu haLe getiren geçen sezonki performansLardan bahsediyorum kendisidir .. Kimse o zaman BüLent Uygun hakkında kötü konuşmuyordu .. İki mağLubiyet içinde kimse kötü konuşmaz heraLde .. BeLLi bir kısım eLeştirir ama bence Sivas taraftarının büyük bir kısmı hocayı destekLiyordur ..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Çağdaşcığım Balili Geçen Sene 11e Giremedi 2.Yarıda
    Ben tek sebebin bu olduğunu düşünmüyorum Buğra..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Sen hep kendini bilecen geçme sınırını çizecen önce rütbeni bilecen..

Ya Bülent Uygun öyle mantıksız konuşmalar ile olmuyor bu işler..Sivasspor'a antipati duymamım tek sebebi bu adamdır..

Taraftarın tepkisini pek anormal karşılamıyorum aslında çünkü işleyen bir düzeni bozarak takımın havasını bozdu..Taraftarda bunu kabullenemiyor haksız değiller..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence taraftarda biraz geçmişi hatırlamalı. Sivasspor son iki yıldır vardı ondan önce vasat bir takımdı. Bu kadar tepki çok fazla. Hele bir dursunlar lig daha yeni başladı..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu takım ŞL'de eleme oynuyorsa en büyük pay Bülent Uygun'undur. Acaba başka hangi hoca bu maçların oynanmasını sağlayacaktı o imkanlarla Sivas'ta?

Çok eleştirildi, savunma ile kazanıyorlar, seyir zevki olmayan zevksiz maçlar oynatıyor diye. Bu sene oynayan, hücumu önce düşünen bir takım olma yolunda işe başladı ama bir türlü istenen sonuçların alınmaması, takımın moralini de etkiledi.

Ben böyle gitmeyeceğini düşünüyorum, takımda yeniden yapılanma riskli iş, bu riski göze aldılar. Ve doğru da yaptılar bana göre, çünkü bu sene ne kadar iyi olursa olsun Sivas, geçen seneki gibi oynasa da ilk 3'e girmeleri çok zordu. Şampiyon olmöuş ve kadrosunu koruyan bir Beşiktaş, başarısızlık nedeniyle bu sene önemli isimleri kadrosuna katıp şampiyonluk isteyen Galatasaray ve Fenerbahçe var.

Değişim için en ideal sene. Bu sene bu değişimi sağlayıp orta sıralarda ligi bitirirlerse, seneye tekrar, oturmuş takımla avrupa kupalarını zorlayacaklarını düşünüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Sen hep kendini bilecen geçme sınırını çizecen önce rütbeni bilecen..

Ya Bülent Uygun öyle mantıksız konuşmalar ile olmuyor bu işler..Sivasspor'a antipati duymamım tek sebebi bu adamdır..

Taraftarın tepkisini pek anormal karşılamıyorum aslında çünkü işleyen bir düzeni bozarak takımın havasını bozdu..Taraftarda bunu kabullenemiyor haksız değiller..
    Taraftar Dediğin Senin 3-5 Çapulcuydu İstifaya Çağıranlar
    Bülent Uygun Bazen Konuşmaması Gereken Şeyleri Söylemesine Rağmen Doğruyu Söylüyor
    Duruşu Dik Alnı Açık Gözü Kara Bir İnsandır
    Antipati Duymanızıda Anlıyorum Sivasspora O Kadar Başarı Kazandırdıki Antipati Duymanız Normal
    Sen Bir Şarkı Sözü YazmışsıN Bende Yazayım
    Bülent Hoca Sen Bizim Herşeyimizsin!!!

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Bülent Uygunun kişiliğine,adamlıgına ve teknik direktörlüğüne kimsenin laf etmemesi gerekir. 2 yıldır Sivas yukarılara oynarken de sevmiyolardı Uygunu ama basarılı oldugu için kimse konusamıyordu. Şimdi lige kötü bir giriş yaptı diye herkes koltugundan indirmeye calısıyor. Ben Sivassporun ilk yarı olmasa bile 2. yarıda yükselişe gececegine inanıyorum. Cünkü cok sayıda oyuncu gönderdiler ve yeni oyuncular aldılar. İns günün birinde de Bülent Uygunu Fenerbahcenin basında görürüz!!!
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence bizim başkanların si...ik yarıştırmasına bakarsak Bülent Uygun ak kaşık kalır onların yanında. Üstelik Bülent uygun daha genç ve yeni başarıları yakalamış bir adam. Böyle tecrübesizlikler yapması kadar doğal bir şey olamaz.

Kaldıki Sivasspor da Lorant dönemini hatırlıyoruz felaket bir takım vardı.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Taraftar Dediğin Senin 3-5 Çapulcuydu İstifaya Çağıranlar
    Bülent Uygun Bazen Konuşmaması Gereken Şeyleri Söylemesine Rağmen Doğruyu Söylüyor
    Duruşu Dik Alnı Açık Gözü Kara Bir İnsandır
    Antipati Duymanızıda Anlıyorum Sivasspora O Kadar Başarı Kazandırdıki Antipati Duymanız Normal
    Sen Bir Şarkı Sözü YazmışsıN Bende Yazayım
    Bülent Hoca Sen Bizim Herşeyimizsin!!!
    Bu ülkede Sivas'ın yaptıgını Kocaeli'de yaptı Es-Es'te yaptı ve daha birçok takımda yaptı ama kimse inanın bu kadar antipati beslememişti bir takıma..Dediğim gibi 5 yeriz 7 yeriz 6 yemeyiz,İstanbul'da laila muhabbetinin mantıgını çözmekte halen zorlanıyorum..Dediğim gibi Bülent Uygun'u sevmiyorum Sivasspor'u değil..Başarı kazandırdığı dogru ama 'o kadar' başarı değil..Bir 2.lik bir 4.lük kendisini ve camiasını büyük yapıyorsa bir şey söylemem..Bülent hocanın görevi asıl bu sezon başlıyor..Forumda beni bu kadar sevmene çok şaşırıyorum açıkcası

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Bu ülkede Sivas'ın yaptıgını Kocaeli'de yaptı Es-Es'te yaptı ve daha birçok takımda yaptı ama kimse inanın bu kadar antipati beslememişti bir takıma..Dediğim gibi 5 yeriz 7 yeriz 6 yemeyiz,İstanbul'da laila muhabbetinin mantıgını çözmekte halen zorlanıyorum..Dediğim gibi Bülent Uygun'u sevmiyorum Sivasspor'u değil..Başarı kazandırdığı dogru ama 'o kadar' başarı değil..Bir 2.lik bir 4.lük kendisini ve camiasını büyük yapıyorsa bir şey söylemem..Bülent hocanın görevi asıl bu sezon başlıyor..Forumda beni bu kadar sevmene çok şaşırıyorum açıkcası
    5 Yeriz 7 Yeriz Lafını O An Espri Olsun Diye Söylediğini Düşünüyorum
    Ayrıca İstanbulda Laila Var
    Sivasta Hiç Bir Futbolcu Gece Kulubüne Gidemiyor
    Bu Dediği Doğru Sadece Bunlar Antipatik Ediyorsa Bilemiyorum Artık
    Bülent Uygunun Sivasa Kazandırdığı Çok Büyük Başarıdır 20 Milyon Euroluk Bütçesi İle Kendinden Çok Daha Büyük Bütçeli Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş trabzonspor Gibi Takımlar Başa Baş Kora Kor Dişe Diş Yarıştı Bu Takımda Takım Kadar Bülent Hocanında Çok Ciddi Payı Vardır Bu Başarıdan
    Ayrıca Daha Çok Şaşıracaksın

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

5 Yeriz 7 Yeriz Lafını O An Espri Olsun Diye Söylediğini Düşünüyorum
    Ayrıca İstanbulda Laila Var
    Sivasta Hiç Bir Futbolcu Gece Kulubüne Gidemiyor
    Bu Dediği Doğru Sadece Bunlar Antipatik Ediyorsa Bilemiyorum Artık
    Bülent Uygunun Sivasa Kazandırdığı Çok Büyük Başarıdır 20 Milyon Euroluk Bütçesi İle Kendinden Çok Daha Büyük Bütçeli Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş trabzonspor Gibi Takımlar Başa Baş Kora Kor Dişe Diş Yarıştı Bu Takımda Takım Kadar Bülent Hocanında Çok Ciddi Payı Vardır Bu Başarıdan
    Ayrıca Daha Çok Şaşıracaksın
    ülke takımı 8 yiyor yaptıgı espriye bak..neyse uzatmayacagım daha..

Beni şaşırtmak istiyorsan nickindeki değişiklilkten başlayabilirsin

Sivas'ın Sivas olmasının sebebidir Bülent Uygun. Belki Uygun olmasaydı Sivasspor, Süper Lig'de bile olamayabilirdi. Ancak Sivas'a bir antipati var ise bunun sebebi de kendisidir. . .

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

ülke takımı 8 yiyor yaptıgı espriye bak..neyse uzatmayacagım daha..

Beni şaşırtmak istiyorsan nickindeki değişiklilkten başlayabilirsin
    Ver Parasını Değiştireyim Allah Allah

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sivasspor elindeki kadro çok kaliteli olmamasına rağmen takım olmayı başarabilmişti. Bu takım ruhu ile de Anadolu maçlarında seri galibiyetleri yakaladı. Bir takım galibiyete alışırsa yenilmesi zordur. Sivasspor'da gerek takım ruhu gerekse galip gelirim mantığıyla büyük maçlarda da kendini gösterdi.

Bunun yanında büyük takımlarında tanınmaz halde olmaları bana göre Sivasspor'un büyük başarısının %60'ını oluşturmuştur.

Peki bu takım ruhunu oluşturan kimdi? Tabi ki Bülent Uygun. Bülent Uygun normalde mütevazi ve dobra konuşmalar yapıyor ancak mimikleri, ses tonu insanların nefretini kazandırıyor. Yani maviye mavi dese ben sinir oluyorum.

İstifa noktasına gelirsek başarı varsa sende yerinde kalırsın. Hatta bazen çıkarlar doğrultusunda başarılıysan bile gidersin. Lucescu - Galatasaray örneği gibi. Bülent Uygun başarısız oldukça takımın başında kalabileceğini zannetmiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bencede Bülent hoca iyi iişler yaptı ama sevilmeyen adam oldu bunu kendisi yaptı.Çokta abartılacak başarı değildir bence zamanında birçok Anadolu kulübüde aynı yollardan geçti(Göztepe,Zonguldakspor şimdi amatördeler)abartmanın anlamı yok.Ayrıca onlarında bütçeleri yoktu ama onlarda 2.,3. olmuşlardı.Sivas düzelir bi bocalama dönemindeler.

Mesaj Yetkileri