1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Oyuna Başlayamıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Giresun

Default Oyuna Başlayamıyorum

Arkadaslar çalıştıgım işyerine FM 2009 u kurdum ama şöyle bi hata veriyo ne yapmam gerekir

http://img9.imageshack.us/gal.php?g=hata1lqf.jpg

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Sirketteki bilgisayariniz malesef oyunu kaldirmiyor.

Orda belirtilen hatada, "sistem hafizasi FM 2009'u calistirmaya yetmiyor, simdi kapatilacaktir." seklinde.

Nesil
    2006
    Yer
    Giresun

Yok yok kaldırıyor ramden hata verdi sandım sildim yükledim sorun yok konuyu silebilirsiniz

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Rem den hata verdigini nasil anladiniz. Cunku ayni hata ile karsilasan bir cok FM sever var. En azindan aydinlatmis olursunuz.

arkadaşlar oyunu kurdum ama şöle bi hata veriyo football manager 2009 already running daha sonra şdatabaseöle bi hata could not use database location crogram files sport interactive football manager 2009 data updates update 910 db 910 reverting to the default location ama her zaman bu hatayı vermiyo oyun açılıyo maç zamanı geliyo ama maça başlayamıyorum yardımcı olursanız sevnirim...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

gokdemieren ; oyuna başLarken seçtiğin yamayLa aLakaLı birde normaL başLangıç dene eğer aynı sorun oLursa beLirtsin yardımcı oLmaya çaLışırız ..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

arkadaslar şimdi hersey tmm oyunda bi sorun yok açılıyo trasferimi yapıyorum ama maç zamanı geliyo maça baslamıyo kitleniyo...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kitlenirken herhangi bir uyarı veriyor mu? Uyarı veriyorsa SS yardımıyla desteklermisiniz.

Eğer herhangi bir uyarı yok ise; Kitlenmelerin genel nedeni DirectX'in eski sürüm olması. 480MB boyutundaki DirectX'in son sürümünü yükleyip tekrar denermisiniz. http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en

Mesaj Yetkileri