1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Hatalı Aktivasyon Kodu Sorunu (Unable to find your Key)

Unhappy Hatalı Aktivasyon Kodu Sorunu (Unable to find your Key)

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Fm serilerini 2004ten bu yana oynayan birisiyim ilk defa 2009 u orjinal aldım ve yükledim ancak yükleme işlemi sonunda masaüstündeki oyun kısayolunu tıkladığımda cd key istedi ve ORJİNAL oyunumum kabının içerisindeki cd key i girdiğimde bunu kabul etmedi? tam da artık 2010 uda orjinal alıp oynamayı düşünürken bu iş niye başıma geldi acaba. Forumda sabit konulardan license keyimi yönlendirilen siteden karşılaştırdım ama bana UNABLE TO FİND YOUR KEY dedi. Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

CD Key'i daha önceden 5 defa kullandınız mı?
    Eğer kullandıysanız http://deactivation.fm2009.softanchorinsight.com/ şu adresten kodunuzu deaktive edip tekrar deneyiniz.

oyunu aldığım gibi ev geldim ve kurdum. Ama denerken 5 defa girmişimdir de aynı bilgisayarda. Bunun bi yol çaresi yok mu ya isyanlardayımmmm

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyunu açılmamış pakettemi satın aldınız? Belki paketi daha önce açmış olabilirler. Yada şöyle diyim orjinal aldığınızda emin misiniz? Ankaradaymışsınız, ya AVM'lerden almışsınızdır yada Kızılay'dan eğer gidebileceğiniz bir yer ise gidip onlarada danışabilirsiniz.

http://deactivation.fm2009.softanchorinsight.com/ şu linkten bi deaktive işlemi denermisiniz. Belki denedikten sonra işe yarayabilir.

Başlığıda daha anlaşılabilir hala getirdim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şimdi hatırlamak için uzun zaman oldu ama Mustafacım sende bilirsin 1 I ile 0 O ile mi ne karışıyodu bi de daha karışan harfler vardı.Belki onda bir yanlış yapıyodur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet Sıfır ve O karışabiliyor bazen. Baskı hatası nedeniyle O'lar sıfıra benzeyebiliyor. Yada I'lar, bir ile karışabilir. Aklıma gelmemişti birde öyle denesin arkadaş.

Oyunu Ankamall migrostan d&r dan daha bugün aldım hemen hemen 4 saattir uğraşıyorum. Hatta oyunu açarken ula nasılda paketlemişler dedim kendi kendime kabın açma yerinde güvenlik için bir yapıştırmada vardı ilk ben kendim açtım yani. o dediğin deactive işlemini de yaptım ama yine olmadı........
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    aRKADAŞLAR aLLAH RAZI OLSUN aLLAH NE MURADINIZ VARSA VERSİN SONUNDA BAŞARDIM MEĞER 1 I OLMALIYMIŞ........
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Şeyy kusura bakmayın ilk orjinal oyunum olduğu için mazur görün arkadaşlar acaba hangi güncelleştirmeyi kullanayım sizce? Şimdiden teşekkür ederim. Size bir iftar ısmarlayım bari ben.
    Last edited by erkandagli : 03.Eylül.2009 at 18:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rica ederiz. Bizlerde bilmediğimiz şeyleri araştırarak öğreniyoruz.

930 versiyonu en son çıkan güncelleştirmesi. Onu yükleyebilirsiniz.
    930 için link: http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=72557
    İsterseniz üyelerimizn yaptığı yeni sezon güncelleştirmelerini yükleyerek güncel kadrolarlada oynayabilirsiniz.

Biraz araştırdım ama yeni sezona daha benzeyen 2010 güncelleştrmesini yüklemeyi düşünüyorum.
    Bi sorum daha olacak ama? Mesela bu son versiyonlar oyunun ilk çıktığı zamanki hataların düzeltildiği versiyonlar öyle değil mi? Yani ben 2010 güncelleştirmesini indirsem ve data editörden kendime göre değişiklikler yapsam bi sorun olmaz demi veritabanını kendim yaptığımla değiştirebilirim? Sebebini de söyleyeyim ben Ankaragüçlüyüm ve son güncelleştirmelere de en fazla ihtiyacı olanlar Ankaragüçlü Ankaragücü teknik direktörleridir...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2010 Güncelleştirmelerini yüklemek içinde 930 versiyonunu yüklemeniz gerekmektedir. Evet son versiyonlarda oyun içi hatalar daha aza indirilmiş. Ama hala hatalar olmuyo değil.

İndireceğiniz Güncelleştirmeler üzerinde kendinizde oynamalar yapabilirsiniz tabiki.

Hmm peki şimdi indiriyorum 9.3 versiyonu herşey için teşekkür ederim.SAOLL!!

Mesaj Yetkileri