1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Ingiltere Ligi Sonunda Dagıtılan Para

Default Ingiltere Ligi Sonunda Dagıtılan Para

Arkadaslar ingiltere ligi oynayanınız varsa sezon bittigi gun 17nci de olsanız size para veriyor federasyon bılen vardır. bu uygulamayı turkıye lıgınde de yapmak icin ne yapmam gerekıyor?
    ornegın blackburn'le 12. olmustum 19mılyon pound a yakın para aldım. (tam hatırlamıyorum)
    editorden aradım ama bulamadım. bu konuda yardımlarınızı ıstıyorum
    sımdıden tesekkurler

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Editorde boyle bir degisiklik yapmaniz mumkun degil malesef.

baska bır seklı varmı football manager ın ıcındekı dosyalarla oynayarak yapılbılırmı? mantık olarak yapılabılır gbı gelıyor?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu şekilde yapabilirsin, İngiltere ligindeki takımlar ile Türkiye Ligindeki takımları yer değiştirirsin bu sayede TSL'de bu özellik olur.

Bunun dışında yapman mümkün değil. Oyun kodları ile alakalı bir durum. Bunuda sizin yada bizim yapmamız mümkün değil.

tesekkur ederım arkadaslar

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Şu şekilde yapabilirsin, İngiltere ligindeki takımlar ile Türkiye Ligindeki takımları yer değiştirirsin bu sayede TSL'de bu özellik olur.

Bunun dışında yapman mümkün değil. Oyun kodları ile alakalı bir durum. Bunuda sizin yada bizim yapmamız mümkün değil.
    Ancak Ingiltere ligine TR takimlarini alirsan milli statude oyun oynayamayacak oyunculara sozlesme yeniletemezsin. Bu nedenle bence boyle birsey yapma

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Ancak Ingiltere ligine TR takimlarini alirsan milli statude oyun oynayamayacak oyunculara sozlesme yeniletemezsin. Bu nedenle bence boyle birsey yapma
    Aldıktan sonra milli statüde olmayanları oynatacağınıda sanmıyorum. Malum yabancı sayısıda serbest olacak

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Editorden yapılmıyor bence ligi felanda değiştirirsen çorba gibi bir şey olur hiç oynamaya gerek yok bence

Mesaj Yetkileri