Yayın : ATV
Başarılar Milli Takımımıza İnşallah Kazanırız
Kazanırız inşallah...
Allah'ın izni ile bu maçı alırız. Yalnız Estonya bize karşıda son brezilyaya oynadığı maçtada çok sert oynayan bir takım. Önemli oyuncularımız özellikle Arda gibi teknik oyuncularımızın sakatlıklara dikkat etmesi gerekir. Kolay geçmeyecektir bence. Çünkü kapalı oynayan kontr-atak futbolu uygulayan ayrıca sert futbolla rakipten puan koparmaya çalışan bir ekip.
Net bir skorla galip gelecez umarım biletimi aldım maçı bekliyorum![]()
Erken bir gol bizi çok rahatlatır.Gol gelmesse çok sıkıntı yaşarız gibime geliyor.
Ermenistan'da bir sürpriz bekliyoruz Bosna karşısında.
Dikkat etmemiz gereken bir maç.Üzerimizde büyük bir baskı var 4te 4 yapma zorunluluğumuz var.Yinede maçı kazanacağımıza yürekten inanıyorum.Estonya'nın tek kozu sertlik.Eğer Estonya'daki maçtaki gibi gol kaçırmazsak 2-0,3-0 gibi bir skor bekliyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Estonya'yı içerde de yenemezsek gitmeyelim zaten Dünya Kupasına falan..Kazanmamız gereken ve kazanacagımıza inandıgım maç..
Adamların bizden çekeceği var![]()
Abicim biraz sakin olalım. Bu kadar hırs iyi değil![]()
Strese gerek yok...
Rahat alırız bu maçı.Üç golün garantisi var...
Ilk 11'miz:
Volkan
G.Gonul
Servet
G.Zan
H.Balta
Kazim
Hamit(Ceyhun)
Emre
Arda
Tuncay
Sercan
Bu ne hırs yahu savaşa çıkmıyoruz![]()
Fatih Terim, Estonya maçının ilk 11'ini açıkladı.
Terim'in açıklaması şöyle:
"Kalede Volkan, defansta Gökhan Gönül, Gökhan Zan, Servet, Hakan Balta. Orta sahada Kazım, Hamit, Emre, Arda. İleride Tuncay, Sercan ile başlayacağız. Eğer Hamit oynamazsa Ceyhun oynayacak. Oynasaydı Nihat oynayacaktı, maalesefe o yok."
Sakin Eralp. Futbol bu, kazanmayı, fark atmayı hepimiz isteriz ama önce rakibe de saygımız olmalı, rakip kim olursa olsun.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Neden Sercan ve Tuncay gibi aynı tip 2 forvetle başlıoruz.Kenarda Semih gibi bir oyuncu varken :/
Semih cezalı sanırım bu maçta.
"YÜCE ATATÜRK"
Semih cezalı diye okumuştum bi yerde. Kadro güzel. Yalnız kart sınırında oyuncularımız varmış, dikkat etmeleri lazım.
Fizik gücü ile oynayan Estonya'ya karşı Semih etkisiz kalabilir, daha hızlı oyuncular ile delmeye çalışacak herhalde Fatih hoca.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Hmm...Cezalı olduğunu bilmiyordum, teşekkürler.
Herhangi bir kazaya uğramadan 3 puan alırız inşallah .. Yeter ki Türk Milli Takımı gibi oynayalım, önümüzde zaten duramazlar ..
Dediğim gibi Arda Gibi teknik Sercan gibi hem teknik hem hızlı Tuncay gibi süratli oyuncular bu maçta sakatlanmamak için ekstra dikkatli olmak zorundalar. Söylemeyede dinlemeyede gerek yok Estonya kasap gibi biçecek.![]()
Emre,Hamit,Arda ve G.Zan kart sinirinda olan oyuncularimiz dikkat etmeleri gerekiyor Bosna maci icin..
bence artık 4-3-3 tarzı oynamalı milli takım mehmet topal döndügünde buna dönecektir fatih hoca cidden çok iyi ve derin bi kadro var ve genelde genç oyuncular cok büyük basarılar elde edebiliriz düzgün yönetimle.estonyayı yenecegimizi düşünüyorum gol erken gelirse iyi olur rahat kazanırız o zaman
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Batuhan için tam maçı dediğim bir maç. İlerde Sercan'ın yanına cuk diye oturur gol hatta goller bile atardı.
Maçı rahat kazanacağız bundan şüphem yok.![]()
Erken gol atıp bu maçı bitirmeliyiz . Berabere giden maçta geçen her dakikada stres olup saçma sapan hatalar yaparız . Bu maç zaten son şansımız ...
Gol geç gelebilir Brezilya'yı bile zorladılar...
İnsallah kazanacağız..Kadro şuanki en formda isimlerden oluşuyor...
Yeneceğiz fakat yenerken de zorlanacağız.Gol gecikebilir. Estonya iyi savunma yapan bir takım.Brezilya 2 hafta önceki hazılık maçında Estonya'ya sadece 1 gol atabildi.
Hiçbir maçı farklı kazanamadıgımız gibi bunu da kazanamayız.
1-0 2-1 gibi bir skor olur.
Kazanalımda fark falan önemli değil.Bu maçıda kazanmalıyız zaten.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.