Belediye kazanır
Berabere biter
Trabzonspor Kazanır
İstanbul bu sene çok iyi top oynuyor.Trabzonspor ise formsuz.Berabere biter.
Gecen sezon 4 mü 5 mi ne atmıştık istanbulda taraftarlarda yanlız bırakmayacak takımı muhtemelen kazanırız.
Zorki ne zor. Ligin ilk yarisindaki butun maclar zor bize. Forvetlerimizin ne is gordukleri ortada.
Lig Tv'nin son dakika haberine göre Trabzonspor olumsuz hava koşulları nedeniyle başka bir stadta maçın oynanmasını talep etmiş.. Katılıyorum gerçekten de bu havada Olimpiyat stadına gitmek zulüm olur her takım için..
Hem şiddetli rüzgar olacak hemde Olimpiyata gitmek eziyet olacaktır..Saraçoglunda oynansın maça giderim bende öyle![]()
Bence de Olimpiyatta oynanmaması gerekiyor.İnönü ya da Saraçoğlunda oynanabilir..
Saraçoğlu'nda oynanırsa bence Fenerbahçelilerle sorun yaşanır..![]()
En iyisi İnönü'de oynanması aslında![]()
En iyisi Kasımpaşa'nın stadında oynanması bu hafta boş..
Olimpiyat maksimum 20 dk..
İnönü minimum 1 saat..
Saraçoğlu minimum 1.5 saat..
Bunlar oynanabilecek stadların bana uzaklığı gördüğünüz gibi en yakını Olimpiyat ama Olimpiyata gidip işkence çekerek maç izleyeceğime taa Kadıköy'e gidip maçı adam gibi seyretmek isterim en azından sahaya bakınca şu sarı saçlı olan Yattara dimi şeklinde kendi kendime sorular sormam.![]()
Saraçoğlu ve İnönü'de oynanmaz hafta arasında Avrupa Kupası maçları var.Eğer stad değişirse Kasımpaşa'nın stadında oynanabilir bir ihtimal ..
Trabzon'un işi zor...hücumu güçlü bi takım ama golcüleri çok formsuz. İBB'de iyi başladı lige. Kazanamasa bile yenilmez diye düşünüyorumç
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Hava Olimpiyat stadında saha zemini kötü olur .Yarın da yağmur devam ederse TS taraftarından da yoksun kalacak.İBB fena oynamıyor.Berabere bitebilir.
Trabzon'un zor zamanlarında imdadına yetişmiştir İBB. Trabzonspor galip gelerek çıkışına başlayacaktır. . .
trabzonun kendine gelmesi gerekir fakat ibb de ters bi ekip, yine de ben trabzonun zor da olsa kazanacağına inanıyorum
Arkadaşlar Olimpiyat'a gitmek çok çok zor helede bi özel aracınız yoksa çok zor hele bu hava koşullarında milyon kere zor o taraftara futbolculara yazık olur..
Umut ve Gökhan' ın formsuzluğu devam ederse galibiyet alacağımızı sanmıyorum.
ISTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR
-------------Oğuzhan-----------------
Marcin-Marcus-Mahmut-Gökhan Süzen
--------Zeki-Mahmut-Serhat--------
------İskender--İbrahim Akın-------
---------Gökhan Kaba-------------
TRABZONSPOR
---------------Sylva------------
Tayfun--Giray-Egemen--Ferhat
Serkan-Selçuk-Colman-Gabric
---------Umut-Gökhan----------
Stat iyi dolmuş helal olsun..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Maçta ilginç bir pankart
Bordo mavi hayatıma benimle gelirmisin.?
Tuğçe Hanım benimle evlenir misin ?
Last edited by Fietra 10 : 13.Eylül.2009 at 20:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
trabzon bu macıda kazanamazsa işleri çok kötü umarım kazanırlar ama ben ibrahim akın ve arkadaslarının yenilmeyecegini düşünüyorum
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Egemen attı 1-0 öndeyiz dakika 8'de geldi gol
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sanki penaltıyı es geçti hakem İBB'li eleman net eliyle kesti..
Last edited by Fietra 10 : 13.Eylül.2009 at 21:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Duran top ve yine Egemen 2-0.Maç dönmez bundan sonra.
yine Egemen aynı gol..kopyası bildign..golün 18'de gelmeside ayrı tabi..
8' Egemen
18' Egemen
0-2..
3 oldu Gökhan Ünal..Trabzonspor bu maçla toparlanabilir.