Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: Tarih tekerrür edecekmi?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Default Tarih tekerrür edecekmi?

2000-2001 sezonu Fenerbahçenin başında Mustafa Denizli, Galatasarayın başında Mircea Lucescu iki takımda güçlü kadroları ile şampiyonluk için kıyasıya mücadele içindeler. cimbomda Hagi, Jardel, Emre Belezoğlu, Okan Buruk gibi Fenerde ise Revivo, Rapajic, serhat gibi oyuncular var.
    Sezon başında mutlak favori gösterilen son 4 yılın şampiyonu galatasaray.

30. Haftada Fenerbahçe trabzonspor'a yenilip liderliği galatasaray kaptırır ve 31. haftada oynanıcak ve şampiyonluğun yolunun geçtiği Fenerbahçe-Galatasaray maçı bir çok şey belli edicekti. İşte maçtan önceki puan durumu:

maç bitiyor ve Fenerbahçe de Ali Güneş ve Yusuf'un gollerine cimbomda Suat'tan cevap geliyor ama yetmiyor ve Fenerbahçe maçı 2-1 kazanıp liderle puanlarını eşitliyor, averajının rakibine göre daha iyi olmasından dolayı Liderliğe yükseliyor.

Kalan maçlarının hepsini kazanan Fenerbahçe galatasarayın Ali Samiyen de ankaragücüne yenilmesinden sonra ligi 3 puan farkla şampiyon olarak bitiriyor

Şu an içinde bulunduğumuz şampiyonluk yarışına çok ama çok benziyor
    Ne diyorsunuz arkadaşlar sizce Tarih tekerrür edicek mi?

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

bu sefer sartlar farklı ancak

Galatasaray son maçı yenilmeseydi herşey güzel olacaktı o sene ama olmadı işte. Umarım tarih tekerrür etmez..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

valla bişeycik tekerrür etmez

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

eder eder
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Edecek edecek............

daha çoook beklersiniz arkadaşlar bu maçta herşey olur öle geçmişe bakmayın fazla yanılırsınız

valla umarım tarih tekerrür çünkü aynı tarih galatasarayın 9 puan geriden gelipte şampiyon olduğunu ve galatasarayın hep geriden geldiği seneler şampiyon olduğunuda yazıyor ....

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

geçmişle övünmeye devam edin bu sene için pek umut kalmadı fb için.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Papaz her zaman pilav yemez cimbom akıllanmıştır artık,bence kaybetmez.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

güzel bi benzerlik sağol tarık...umarım etmez tarih tekerrür.bence fb-gs berabere kalacak.ardından biz bjk ile berabere kalcaz fb de ts ile kalacak.biz şampiyon olacağız...fantezi

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by comandante
    güzel bi benzerlik sağol tarık...umarım etmez tarih tekerrür.bence fb-gs berabere kalacak.ardından biz bjk ile berabere kalcaz fb de ts ile kalacak.biz şampiyon olacağız...fantezi
    Bu maçta beraberlik olacağını hiç sanmıyorum zaten kadıköyde senelerdir beraberlik de çıkmıyor 2 takımdan biri alır bu maçı
    gs kazanırsa farklı kazanır fb kazanırsa tek farklı zorlanarak kazanır (yanlış anlaşılmasın takımlar arasındaki güç farkı yada iki takımın formu ile yapmadım bu yorumu ligde ki durumla alakalı yani)

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

tarih tekerrür edebilir ama etmeyebilir de .. demirel vari bi açıklama oldu; dağ fare doğurabilir, 0-0 ve bayık bir maç dahi izleyebiliriz.. gerçi 0-0 derbi hatırlamıyorum ben ..

ya seneleri istatislikleri geçin istetisliklere göre bizim ligi 4-5. bitirmemiz gerekiyodu bu kadroyla biz her türlü istatiği alt üst ederiz evel allah

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

eheh, çok ilginç bir benzerlik....

Valla eder mi etmez mi bilemiyorum, ama Ersun Yanal'ın yönettiği bir takımla maçımız kalmadı o yüzden kafam rahat biraz daha, Ankaragücü'nde o zamanlar Ersun Yanal vardı, sonraki bir senede de Gençlerbirliği bizden Ali Sami Yen'den puan almıştı yine önemli bir kayıptı, başta da Ersun Yanal vardı...

Önümüzdeki maçlarımızdan biri Vestel'le olsaydı, tarih tekkerrür eder derdim..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

evet evet hatırladım o ankaragücü maçını hani şu caferin ersun yanalın teşvik primi aldığını ortaya çıkarttığı maç o maçta kim teşvik primi vermişti hatırlıyomusunuz arkadaşlar onun için bence çokta bi benzerlik yok gs bu sene şampiyonluğu kolay bırakmaz ben bu hafta sonu rize maçındaydım hepsinin gözünden ne kadar hırslı oldukları belli oluyor...

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
    evet evet hatırladım o ankaragücü maçını hani şu caferin ersun yanalın teşvik primi aldığını ortaya çıkarttığı maç o maçta kim teşvik primi vermişti hatırlıyomusunuz arkadaşlar onun için bence çokta bi benzerlik yok gs bu sene şampiyonluğu kolay bırakmaz ben bu hafta sonu rize maçındaydım hepsinin gözünden ne kadar hırslı oldukları belli oluyor...
    kım kıme tesvık prımı vermıs arkadasım acık soyle de bılelım..hafızan ıyı degılse hatırlatıyım cafer daha sonra acıklama yaptı ve olayı yanlıs ıfade ettıgını soyleyıp kısısel mesele oldugu ıcın bu acıklamaları yaptıgını soyledı..agucu ıstedıgı kadar tesvık alsın gs 3 mac kala o macı verıosa suc gslı oyunculrda dır..okan-emre nın performansını hatırla ıstersen!!

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

tarıh tekerrur edecektır bız kendımız gsyı sampıyonluk havasına soktuk..bole rezıl top oynarsak bole olur..1haftalıgına olsunlar lıder sorun degıl.ctesı aksamı alırız gerii..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bende çok iyi hatırlıyorum kimin teşvik primi verdiğini acaba sen hatırlıyomusun caferin niye öyle bir açıklama yaptığını şu konuda haklısın nolursa olsun bir takım o dakika şampiyonluğu bırakmamalı okan ve emrede o sezon iyi oynamadılar bunada kabul.ama buda ankaragücüne teşvik primi verildiğini değiştirmez

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

bende çok iyi hatırlıyorum kimin teşvik primi verdiğini acaba sen hatırlıyomusun caferin niye öyle bir açıklama yaptığını şu konuda haklısın nolursa olsun bir takım o dakika şampiyonluğu bırakmamalı okan ve emrede o sezon iyi oynamadılar bunada kabul.ama buda ankaragücüne teşvik primi verildiğini değiştirmez
    sızı kadıkoyde eze eze yendıkten sonra akılsız degılız baskalarına tesvık verecek kadar..en azından son macında 8-0! galıp gelerek sampıyon olan bı takımın taraftarı bu konuda yorum yapmamalı..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şampiyon Galatasaray olur.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

tamam tarık son bir şey ve benden bu kadar başka bişey söylemicem zaten ortamı germekte istemem

ben teşvik primini sadece fenerin verdiğini söylemedim yeri geldiğinde gsde vermiştir buna bişey demem ama biz sizi yenmişiz niye teşvik verelimki diye bişey dersen anlamsız olur bence sonuçta puanlar aynı ve o zaman ikili averaj yoktu diye hatırlıyorum gol averajı vardı sadece.yine gs yakalamasın diye verilmiştir.

ama nic-39 sen benim büyüğümsün sana saygısızlık yapmam eğer seni sinirlendirdiysem özür dilerim yinede kusura bakma ama bende düşüncelerimi paylaşmak istedim...

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

tamam tarık son bir şey ve benden bu kadar başka bişey söylemicem zaten ortamı germekte istemem

ben teşvik primini sadece fenerin verdiğini söylemedim yeri geldiğinde gsde vermiştir buna bişey demem ama biz sizi yenmişiz niye teşvik verelimki diye bişey dersen anlamsız olur bence sonuçta puanlar aynı ve o zaman ikili averaj yoktu diye hatırlıyorum gol averajı vardı sadece.yine gs yakalamasın diye verilmiştir.

ama nic-39 sen benim büyüğümsün sana saygısızlık yapmam eğer seni sinirlendirdiysem özür dilerim yinede kusura bakma ama bende düşüncelerimi paylaşmak istedim...
    ozur dılıcek bısey yok kardes onemlı degıl tartısırken ılerı gıtmısım bıraz sen de kusura bakma..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by paco
    valla umarım tarih tekerrür çünkü aynı tarih galatasarayın 9 puan geriden gelipte şampiyon olduğunu ve galatasarayın hep geriden geldiği seneler şampiyon olduğunuda yazıyor ....
    işte bu tarih tekerrür edecektir inşaallah...

tarih her zaman tekkerrür etmesin canım bi seferlik görmezden gelsin...

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

bu sefer tarih tekerrür etmez bencede

Yüzde 81 G.Saray!
    Lig 18 takımla 16 sezon oynandı. 13'ünde son 4 haftaya lider giren takım şampiyon oldu.

TARİH 'G.SARAY' DİYOR
    Süper Lig'de bitime 4 hafta kala F.Bahçe'nin 3 puan önünde liderliğe yükselen G.Saray, istatistiklere göre şampiyonluğa çok yaklaştı. Gerçi bu hafta derbi var ama tarih Aslan'dan yana. Süper Lig, tarihte 16 sezonda 18 takımla oynandı. Bunların 13'ünde son 4 haftaya lider giren takımlar şampiyon oldu.

BİR KEZ FENER'E KAPTIRDI
    Sadece 3'ünde 2. sıradaki takım, birinciyi geçip güldü. Yani 18 takımlı liglerde son 4 haftaya lider giren takımların % 81'i şampiyon oldu. G.Saray, 30. haftaya lider girdiği 6 sezonun 5'inde hedefe ulaştı. 2000-01'de ise şampiyonluğu Fener'e kaptırdı. Kanarya yine aynı hedefin peşinde.
    umarım tarih tekerrür eder !!!!

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri