1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Eto'o'dan iddialı açıklamalar

Default Eto'o'dan iddialı açıklamalar

Haftaiçi oynanacak maçta Inter, Barcelona'yı konuk ediyor.Ibrahimovic'i bilmem ama Eto'o çok iddaalı açıklamalar yaptı.Maçı merakla beklediğini ve maç için ekstra konsantrasyona sahip olduğunu belirtiyor.Belli ki O' da Mourinho'nun gazına gelmiş olacak ki "Guardiola ile onu kesinlikle kıyaslayamam. Bu şu anda söz konusu olan bir durum değil. Ben şu anda tamamen Barcelona maçına odaklandım. Bu maçta oynamayı çok istiyorum. Ancak bu bizim en kritik maçımız değil. Önümüzde koca bir sezon var ve biz daha bir çok kritik bir maç oynayacağız" diyor.

Kaynka: wisemansoccer.blogspot.com
    Last edited by El Barto : 15.Eylül.2009 at 12:38

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Eto'o acayip intikam alır yalnız.Real'e karşı olan duygularından dolayı her maç boş geçmiyordu Casillas'ı. .Bakalım Barca'ya karşıda aynısını yapacak mı?
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Eto'o acayip intikam alır yalnız.Real'e karşı olan duygularından dolayı her maç boş geçmiyordu Casillas'ı. .Bakalım Barca'ya karşıda aynısını yapacak mı?
    Aynen katılıyorum adam hırslandı mı rakibi yanıyor cidden...
    Screw you guys, I'm goin' home

Eto'o nun bende boş geçmeyeceğini düşünüyorum.Muhtemelen Inter bu maçı kazanır kendi evinde.
    Last edited by El Barto : 15.Eylül.2009 at 12:39

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by pogobass View Post
    Eto'o nun bende boş geçmeyeceğini düşünüyorum.Muhtemelen Inter bu maçı kazanır kendi evinde.
    Bunun mümkün olması için İnter'in geçen sezon Avrupa kupalarında sergilediği performansın çok daha üstüne çıkması lazım.Geçen sezon Manu karşısında pozisyon bile bulamamışlardı nerdeyse..
    So what?
    Saike

Fakat nedendir bilinmez İtalyan takımların, İngilizlere karşı hep bi zaafı vardır.2007 senesini atlarsak.Inter en son kupaya 1965 yılında sahip oldu.Hep bi zayıf yanı oldu cidden avrupa sahnesinde.Ama herşeye rağmen Mourinho faktörü.İnsanı bir kez daha düşündürüyor.

Mesaj Yetkileri