Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

16 84.21%
  • Büyükşehir Bld.

3 15.79%
  • Berabere

0 0%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 61 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Büyükşehir Bld. [ TSL 6.Hafta ]

Sheriff Misafir

Default Fenerbahçe - Büyükşehir Bld. [ TSL 6.Hafta ]

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Dün akşamdan sonra her zaman puan kaybettiğimiz bir ekip karşısında daha'da fazla ümitsizliğe kapıldım.

Ama Lig için o kadar verilen sözden sonra oyuncuların maça bakış açısı daha değişik olacaktır.

Erken bir gol bulursak rahat kazanırız.Bu maçta Daum'dan tek ricam ; Mehmet Topuz ve Semih'i ilk 11 oynatıp arkasına yaslanarak rahat rahat maçı izlemesi.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Artık kulübünin devre girmesi gerek.M.Topuz ve Semih'in hatta Özer'in bu maçta ilk 11 çıkmasını bekliyorum.İnşAllah bunu yapar Daum.

-GÖKHAN'IN OYNAMASI ZOR-

Twente maçında sağ omuzundan sakatlanan Gökhan'ın, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.

Dün gece maçtan sonra MR'ı çekilen sarı-lacivertli futbolcunun omuzunda ezilmeye bağlı olarak ödem oluştuğu belirtildi.
    Fenerbahçe'de Gökhan'ın yokluğunda savunmanın sağında Bekir'in şans bulması bekleniyor.

Sporx

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu maçtan endişe etmiyorum Lige gereken önemi verdiğimizi düşünüyorum o nedenle son mağlubiyetten sonra futbolcular kendilerine geldiler ve kendi evimizdeki bu maçı kazanır seriye devam ederiz. Rakip 6 tane yemiş bir takım ve bu maçta da mutlaka zorluk çıkaracaklardır. Kim bilir belki Trabzon un acısını Fenerden çıkarabilirler ama bu çok zor bir ihtimal. Daumun yine Semih i kulübede oturtup Güiza yı tek forvet deneyeceğini düşünüyorum. Özer ise bu maçta oynar gibi geliyor bana. Topuz da oynar bana göre..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Maça gidiyorum. Güzel olacaktır kötü bir haftadan sonra.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

iç saha avantajıyla Fener alır Twente'ye nasıl yenildiler hala anlayamadım, geçen haftada Bursa'yı nasıl yendiklerini anlayamamıştım kısaca bu sene Fener'i anlamakta güçlük çekiyorum galiba
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Lige çok ayrı konsantre olan futbolculardan galibiyet bekliyorum ama rakip de büyük maçlara iyi konsantre oluyor. Savunmada saçma sapan işler yapmazsak maçı kazanacağımızı düşünüyorum. İbrahim Akın bilinen, tehlikeli bir oyuncu, mutlaka önlem alınmalı.

M.Topuz'un oynaması da sevindirici, özellikle bir iç saha maçında. Ofansta çok şey bekliyorum ondan, Bursaspor maçındaki gibi savunmaya dönük oynamayacak muhtemelen. Andre Santos ve Kazım da kıpırdanırlarsa ilk haftalardaki gibi işimiz kolaylaşır.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Twente mağlubiyetinin bir krize dönüşmemesi için..

Ligde -kötü futbola rağmen-yakalanan havanın ve kazanma alışkanlığının yitirilmemesi için..

Rakibimizden puan olarak geriye düşüp,psikolojik baskı yaşamamak için..

Bir şekilde bu maçı KAZANMAK ZORUNDAYIZ..

Umarım teknik heyet işlemeyen bazı noktalara bir neşter vuracaktır..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe kazanırsa çok zorlanarak kazanacağını düşünüyorum. İBB, Fener'e karşı bir başka oynuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yine Semih'e bakarız

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

fener belediyeyi çok rahat yener ilk 10 dk da bir gol bulursa 3-4 olabilir maç
    Last edited by DisCo : 20.Eylül.2009 at 20:31 Reason: Yazım hatası | eder - yener

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Son 20 dakikaya berabere girer yine Semih'le Alex'in şapkadan tavşan çıkarmasını bekleriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İBB geçen sene bizi mağlup ettikleri maçtan önceki hafta Eskişehirspor'dan 6 tane yemişti. Yine bir Fenerbahçe maçı ve yine İBB önceki hafta 6 tane Trabzonspor'dan yedi. Bize ters gelen bir takım ama Twente maçının özrünün dileneceğini düşünüyorum.

Mehmet Topuz muhtemelen yine Emre'nin yerine oynayacak. Daum forveti ikiler mi, beşler mi nasıl sistem geliştirir bilmiyorum ama Semih oynamalı. Semih'in kulübede olması Fenerbahçe taraftarının büyük bölümünün canını sıkıyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Vederson, Cristian Baroni, Mehmet Topuz, Alex, Kazım, Andre Santos ve Güiza.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yabancı kontenjanı nedeniyle bu hafta Carlos kulübeye çekilmiş. Daum Lugano-Bilica ikilisini bozmayacak artık sanırım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence bekir stoperde 1-2 maç denenmeli artık ben o adama çok güveniyorum çok hırslı luganoyla ikisi uyuşurlar gibime geliyor..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

avrupa kupası maçından sonra ligde puan kaybetme lüksümüz olmadığından fener alır bence.. bakalım fenerin oynadığı futbol avrupa için umutlanmamızı sağlayacak mı..? bu arada fenerin ilk 11i:

FENERBAHÇE
    Volkan
    Gökhan
    Bilica
    Lugano
    Vederson
    Cristian
    Mehmet Topuz
    Dos Santos
    Kazım
    Alex
    Güiza
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Stadda büyük boşluklar var. Karşı tribünde Fenerbahçe yazısı bariz okunuyor, o derece. 10 dakika var gerçi daha maçın başlamasına ama değişeceğini pek sanmıyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

volkan müthiş başladı elinden top kaçırarak
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

bi forvet futbolcusu kaleye 5 metreden nasıl 12 yaşında çocuk gücüyle vurabilir ki.. susim eleştirmeyim diyorum tansyonum çıkıyor sonra allahım ya..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

vederson attı frikikten.. 1-0
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İnşallah Vederson vurmaz dedim adam gol attı. :} Güzel goldü.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İlk yarıda ipler tamamen elimizdeydi. Son vuruşlarda biraz daha dikkatli olabilseydik daha farklı olurdu. Oyun olarak üstün olsak bile bu tip maçlarda en azından 2 farklı önde olmak gerekir. Son dakikada duran toptan yenilecek bir gol tüm emekleri heba edebilir.

Gökhan Gönül ve Bilica ilk yarıda beğendiğim isimlerdi.

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Eziyet gibi maçtı yahu. Sabaha kadar oynansa 0-0 bitecek hissi uyandıran maç; Vederson'un güzel frikik golüyle 1-0 FB'nin galibiyeti ile sonuçlandı...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Zevk alamadan izlediğim bir başka 3 puanlı maç.. Neyse 3 puan iyidir iyi.. tebrikler
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Maça gitmedim iyi ki gitmemisim tv basında radyodan dinlerken eziyet çektim rezalet ya...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Rolenti Fener..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İlk yarıda bulduğumuz pozisyonları daha iyi şekilde değerlendiremedik ve gereksiz yere maçın sonlarına doğru kalemizde doğru-düzgün pozisyon olmamasına rağmen gerildik.

Kazım'ın etkisiz oyunu, Santos'un kaçamak oyunu kanatların sadece Vederson ve Gökhan'a kalmasına neden oldu. Gökhan ileri-geri alıştığımız gibi çok çalıştı ama Kazım'la bir türlü anlaşamadılar. Alex'in son dakikada gördüğü kart gereksizdi. Önümüzdeki maçları düşünerek o kartı görmemeliydi. Emre'nin önümüzdeki Gençlerbirliği maçıyla sahalara dönmesiyle Kazım'ın yerinde Mehmet'in oynamasını umut ediyorum. Bugün Bilica da bazı İBB ataklarını olgunlaşmadan çok güzel bitirdi.

6/6 yola devam.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Daum un gelmesinin amacı iyi oyun değil bir şekilde 3 puan ları alıp şampiyon olmaktı biliyoruzki daum da bunu en iyi yapan teknik adamlardan biri fakat bilmiyorum fener seyircisi ne düşünüyor ama bence fener seyircisi daha güzel oyun daha güzel hareketler daha güzel paslaşmalar bekliyor acaba yanılıyor muyum?

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri