Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Tokat’ta jandarmaya saldırı

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Angry Tokat’ta jandarmaya saldırı

Tokat'ın Reşadiye ilçesi Sazak Köyü yakınlarında teröristler, devriye görevi yapan jandarma ekiplerine pusu kurdu. Teröristlerin ateş açması sonucu şehit olan askerlerin sayısı 7'ye yükseldi, 3 asker ise yaralandı.

Tokat'ın Reşadiye ilçesi Sazak Köyü yakınlarında devriye görevi yapan ve içinde 10 askerin bulunduğu jandarma aracına ateş açıldı. Çıkan çatışmada 7 asker şehit oldu 3 asker ise yaralandı. Yaralı askerlerden 2'si Tokat'a gönderilirken, bir asker ise ameliyata alındı.
    TRT'ye telefonla bağlanan Reşadiye Belediye Başkanı Rafet Erdem "Çatışma 1997 yılında daha önce askerlerimizin şehit olduğu yerde meydana geldi. 7 şehidimiz var. 3 askerimiz ise yaralı. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Şehitlerimizden 6'sı er, biri uzman çavuş. Ama ne fark eder? İnşallah onları şehit eden teröristlerin kafasını, kellesini, Türk askeri alacaktır. Açılım açılım diyorlar. Açılım yapmaya devam etsinler" diye konuştu.

1 UZMAN ÇAVUŞ 6 ER ŞEHİT

Reşadiye Kaymakamı Cihangir Güler, devriye görevi sırasında meydana gelen terörist saldırısında 1 uzman çavuş ile 6 erin şehit olduğunu söyledi. Güler, 3 yaralı askerden 1'inin uzman çavuş olduğunu, yaralılardan 1'inin durumunun ciddiyetini koruduğunu ifade ederek, “Şu anda hangi örgütün saldırıyı gerçekleştirdiği konusunda bir şey söylemem mümkün değil” dedi.

Yetkililer saldıran teröristlerin hangi örgüte mensup olduğu konusunda kesin bilgi bulunmadı. Bölgede bir dönem etkili olmaya çalışan DHKP-C terör örgütü en son 2004 yılında 5 teröristin ölü ele geçirilmesinden sonra etkinliğini yitirmiş, en son geçen yıl Reşadiye'de 1 akaryakıt istasyonunu yakmışlardı.

1990'lı yıllarda terör örgütü PKK, Karadeniz'e açılma çabasına girerken, Turceli, Sivas, Tokat, Erzincan bölgelerinde çeşitli sol örgütlerle işbirliğine girmeye çalışmış, ancak bu uzun süreli olmamıştı.
    ŞEHİTLERİN KİMLİKLERİ

Reşadiye İlçesi'ne bağlı Sazak Köyü yakınlarında teröristlerin saldırısında şehit olan askerlerin adları şöyle:
    Uzman çavuş Harun Arslanbey (Adana); erler: Onur Bozdemir (Adıyaman), Kemal Pide (Ordu), Ferit Demir (Muş), Yakup Mutlu (Muş), Cengiz Sarıbaş (Giresun) ve Fatih Yonca’nın (Hatay)

Saldırıda Uzman Çavuş Yusuf Öztürk ile erler Emrah Mandıralı ve Arif Temel’in yaralandığı belirtildi. Yaralılardan Emrah Mandralı Niksar'dan Tokat'taki Dr. Cevdet Aykan Hastane'ne sevkedildi.
    UZMAN ÇAVUŞ'UN DURUMU AĞIR

Reşadiye Kaymakamı Cihangir Güler, 7 askerin şehit olduğu saldırıda yaralanan 3 askerden birinin uzman çavuşu olduğunu, sağlık durumunun ağır olduğunu açıkladı. Kaymakam Güler, yaralı 3 askerden Emrah Mandıralı ile Uzman Çavuş Yusuf Öztürk'ün Niksar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığını, sağlık durumu ağır olan Uzman Çavuş Öztürk'ün burada ameliyata alındığı söyledi.
    GENELKURMAY'DAN AÇIKLAMA
    Bugün saat 15.20 sularında; Tokat ili Reşadiye ilçesi, Sazak Mevkiinde yol kontrol görevi yapan askeri araca teröristler tarafından açılan ateş sonucu, araçta bulunan 1 Uzman Jandarma Çavuş, 1 Jandarma Onbaşı ve 5 Jandarma Er olmak üzere 7 güvenlik görevlisi şehit olmuş, 1 Uzman Jandarma Çavuş ve 2 Jandarma Er yaralanmıştır. Yaralı personel, Tokat ve Reşadiye Devlet Hastanelerine sevk edilerek tedavi altına alınmıştır.
    Olayın meydana geldiği bölgeye ilave kuvvetler sevk edilmiş olup operasyonlara devam edilmektedir.

Bu ne ya açılım mı gördük

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Alın size açılım.. Töbe töbe..

Allah rahmet eylesin..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tek tek tek tek sallandıralım artık şunları.. En başta İmralıdaki katili..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

valla küfür edesim geldiği için ben dayanamıyorum... insan olmayan yaratıklar ülkede yaşamasa da olur...toptan kökleri kazınmalı...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Allah Rahmet Eylesin.Ne diyelimki daha denecek laf kalmıyor.Sövsek ne olucak.Hala adamın yattığı yerin yaşam koşullarını tartışmaya devam etsinler

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Acılım ? Emin olun Küfür etmemek icin zor tutuyor insan kendini Sanırım GORDULER ACILIM'I ama essek'den adam olmazki ...
    You'll Never BeatThe Irish !

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Acilen PKKya destek veren kürt,türk,ingiliz,amerikan kim varsa kökü kurutulmalı , soyu yetişmemeli.

Ulan yaa Amerikanın pkkyı nasıl desteklediğini herkes bilirken , muhtemelen devletin başındaki büüyklerimiz de biliyordur , peki ya neden her ay olağan amerika ziyareti oluyor ?

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Alın size açılım

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

yeter artık be yeter dayanacak gücümüz kalmadı nereye kadar gidecek bu yeterrrr

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Bencede yeter adas

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Tokat'ta olması baya ilginç. Gerçi Tokat'ta olmasının neyine şaşıyorum ki İstanbul'da belediye otobüsüne atılan molotofla yaralanan 17 yaşındaki genç kız kardeşimizi İstanbul gibi ülkenin en büyük şehrinde kaybettik. Bugünlerde meydanlara inenlerin dağdakilerden tek farkı birinin mermi diğerinin taş atmasıdır; ama nasıl bir ülkede yaşıyorsak teröristler normal vatandaştan daha fazla hakka sahip olmaya başladı. Bu ülke sınırları içinde 3-5 çapulcu bayrağımızı indirip yakabiliyorsa neyleyim ben böyle devleti ve onun organlarını ? Halkımızın sabrını zorluyorlar, insanları onlara karşılık verdirip meydana çekmek istiyorlar ve eğer devlet bir önlem almazsa yakında bu olacak. Karakola saldırırlar, belediye otobüsüne saldırırlar, vatandaşa saldırırlar, vatandaşın malına saldırırlar. Sonra bir bakan çıkar hepsi adaletin önüne çıkacaktır der ama bir bakarız ki aynı anda bu olaylar yüzünden tutuklanan çocukların cezaları indirilmeye çalışılır. Sırf şu olayları görüp sinirlendiğim için haberleri izleyemez hale geldim.

Şehitlerimize Allah rahmet eylesin, ailelerine Allah sabır versin, hele şu dönemde çok daha fazla sabır versin. Dayanılacak gibi değil.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

apo idam edilmeli.

isyan çıkartan problem yaratan bölücüler dar ağacına gitmeli.

bu kadar serbest bırakırsan olacağı buydu.. halen açılım diye tutturmuşlar.. açarlar adamı böyle
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Allah rahmet eylesin ruhları şad olsun.İçimdekileri yazmayı ama isterim ama yeri değil maalesef.Bu ülke topraklarında kendi bayrağımız ıslıklanıp yuhlanıyor ya daha ne diyim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

soysuz herifler...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Devlet daha taş atanları yakalayamıyor, şehir içinde güvenlik yok. Taş atanlar nedense hep ara sokaklarda izini kaybettiriyor. Tut onları tık içeri ver bi 4-5 yıl. Akıllanmaz bir daha düşerse eline 25-30 yıl ver. Çıkar yasayı..

PKK madem öldürüyor sende Apo ve büyükbaş yılanlarını asarak cevap ver. Karayılanı yakala bitir bu örgütü. Bunlar kimbilir içerden örgütü yönetiyordurda. Olur mu olur..

Ben bu PKK nın bu şartlarda biteceğini sanmıyorum.. Daha çok gelir bu haberler. umarım gelmez ama çok zor. Elin 20 yaşındaki toy eli silah tutmamış gariban evladını sal dağa sonra PKK yı bitir. Oraya eğitimli paralı askerler gidecek. Her türlü desteği sağlayacaksın o zaman biter. Birde başlarını sallandıracaksın tabiki. Komuta verecek birilerini bulamayacaklar. Açılım, İçerdekilerin affı PKK yı hareketlendirdi. Bunlarda hep Apo nunda artık bu eylemler karşısında serbest bırakılacağı hayali var. Umutları hayalleri hep apoyuda bırakacalar diye. Ama sen gebert şunları temizli büyükleri zaten örgüt felan kalmaz toz olur hepsi..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    apo idam edilmeli.

isyan çıkartan problem yaratan bölücüler dar ağacına gitmeli.

bu kadar serbest bırakırsan olacağı buydu.. halen açılım diye tutturmuşlar.. açarlar adamı böyle
    Kuracaksın İstiklal Mahkemeleri'ni tekrar ki ülkeyi yönetenler böyle bir karar almak istediklerinde rahatlıkla alabilirler ve isyan çıkaranı ezeceksin, en başta da dediğin gibi İmralı'daki katili.

Şehitler ölmez, vatan bölünmez; şehitler de ölüyor vatan da gidiyor. Ama yine de vatan sağolsun diyebiliyor o babalar, ah şu okulu bir an önce bitirsem de askere gitsem...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

hiç bişey yapmazlar.. böyle gider.. durum bunu gösteriyor.

adamlar bir parti çatısı altında terör lehine, başları lehine tezruhat yapıyorlar, Türk bayrağı görünce taşlıyorlar, taşkınlık çıkartıyorlar, istiklal marşı söylemek istemiyoruz diyorlar, Polis hoşgörülü olarak karşılıyor. Polis hoşgörülü karşılıyor, düşünce özgürlüğüne imkan tanıyor yok açılımmış ama adamlar Türk bayrağına hoşgörülü olamıyorlar! Üstelik bunlar yabancı bir ülkede olmuyor Türkiye sınırları içerisinde oluyor. Burunları kanayınca insan hakları mahkemelerine gitmeyi biliyorlar, otobüs yakıp insanların hayatlarını mahvedince etnik kökenimi koruyorum oluyor. Bıraksınlar bu etnik kökenin altına gizlenmeyi. Anlam veremiyoruz bu olanlara. Hiç bu kadar ileri gitmemişti bu mevzular. Felaket tellallığı yapıyorsun diyenler çıkabilir ama durum dahada kötüye yok alacak gibi gidiyor. Hakkımızda hayırlısı...
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Şuanda zaten ülke bölünmüş durumda bence açılım sayesinde.

Sabah haberlerde gördüm , alperen ocakları binadan bayragımızı sarkıtıyor , yuhluyorlar , zafer işareti yapıyorlar , binaya saldırıyorlar. Bunun başka açıklaması varmı ?

Hayır anlamıyorum , dağdaki it soyuna ellerindeki oyuncaklarını ABD dağıtıyor , bunu sokaktaki herkes biliyor , adamların ellerinde m-16'lar, ama biz gidiyoruz ABDye diyoruz bitirelim şu pkkyı :S Şaka gibi ya , vallahi şaka gibi.

Benim korkum yakında imralıdaki it de serbest kalacak ...

Bence tek çözüm yolu , Kuvay-ı Milliye gibi bir sivil ordu teşkilatlanması olacak , ancak bu şekilde çözüm olur. Yoksa onlar ceylan derisi koltuklarında , mecliste bır bır öterken , 20 yaşında insanlar orada hiçbir çıkarları olmadan ÖLÜRLER.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hele ki yarın çıkabilecek kararın ardından çok daha tehlikeli şeylerin olacağını düşünüyorum bende. Karar ne olursa olsun yankıları etkili olacaktır.

Teröristler, ülkeyi bölmeye çalışan bölücüler hiç bu kadar cüretkar olmamıştı, yazacak, üzerine konuşup tartışılacak çok şey var ama burası yeri değil. Üstelik de çok güzel yürütülen provakosyonlarla artık sokakta bireysel olaylar çıkmaya başlarsa, asıl önüne geçilemeyecek olaylar başlar. Hep sağduyu diyoruz ama artık sağduyunun da mağlup olmasına az kaldı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Herşeyi geçtim DTP hiç çekinmeden devletle PKK ve Apo katili konusunda artık pazarlık yapabilme noktasına çoktan geldi. Apo nun rahatlığı PKK nın huzuru için Atatürk ün binbir emekle, şehitlerimizin kanlarıyla kurulan o mecliste pazarlık yapabiliyor, orada propaganda yapabiliyor. Aponun 1 metrekarede yaşaması bile fazla. Öldürdüğü bebeklerin mezarda o kadar bile yeri yok. Apo Türk katili ama öldürdüğü türklerden bu vatanda 11 metrekare fazla yeri var.

Apo yakalanınca asacaklardı. Şuan assalar bile ülkede iyice kargaşa çıkar. Kısır döngüye giriyor bu olaylar.

Ülkemizde Bayrağımız yakılıyor, Terörist partisi kuruluyor, Askerlerimiz şehid ediliyor, araçlarımız, otobüslerimiz kundaklanıyor.. Bu ülke bu günleride görecekmiş. Ve devlet hiç birşey yapamıyor..

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

Tebrikler Basbakan.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Evlat yetistir, 20+ sene emek ver ve askere yolla. Boyle yonetilen bi ulkede hic gondermek istemeyizya. Neyi korudugumuz belli degilki. Adamlari dagda arioz meclisteler dokunulmazliklari var nasil bi istir anlamadim.

Allahim butun herkese sabir versin, bu ulkenin baslarindakilerede bol bol akil. Ak diye ciktilar ulkemizin gelecegini karartiolar

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    soysuz herifler...
    Bütün benliğimle katılıyorum.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Polise taş atanın hakkı var polis ona karşılık verdimi Polis açığa alınıyo. Yeter artık ! Ne açılımı istiyolar onu bile bilmiyolar. Onların istedikleri soysuz başlarının dışarıya çıkarılması !

Madem size devlet defolun gidin ulan inlerinize ! Kuzey Irak neyinize yetmiyo ! Birilerinin biyerlerini yalayarak yaşar gidersiniz. Yapmadığınız şeymi

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Kuracaksın İstiklal Mahkemeleri'ni tekrar ki ülkeyi yönetenler böyle bir karar almak istediklerinde rahatlıkla alabilirler ve isyan çıkaranı ezeceksin, en başta da dediğin gibi İmralı'daki katili.

Şehitler ölmez, vatan bölünmez; şehitler de ölüyor vatan da gidiyor. Ama yine de vatan sağolsun diyebiliyor o babalar, ah şu okulu bir an önce bitirsem de askere gitsem...

Sana katıLıyorum Serkan Abi

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Olayın zamanlaması dikkatinizi çekti mi? Bir partinin kapatılma süreci başlatıldı ve bu olay yaşandı ardından. Bu adamların bu ülkede aldığı bir nefes bile haramken biz onları içimize almaya çalışıyoruz. Yazık...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

şerefsizler hala saldırıyo.

Batman'da askeri lojmana saldırı düzenlendi, 2 astsubay yaralandı.

Komutanlığı’na ait askeri lojmanlara karşı dün gece gerçekleşen terörist saldırı sonucunda iki güvenlik görevlisi hafif şekilde yaralandı.

Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Batman’ın Beşiri ilçesinde, İlçe Jandarma Komutanlığına ait askerî lojmanlara bölücü terör örgütü mensupları tarafından üç el bombası atıldı. Lojmanlara daha sonra Kaleşnikof piyade tüfeği ile ateş edildi. Saat 20.45’te meydana gelen olayda iki güvenlik görevlisi hafif şekilde yaralandı. Güvenlik görevlileri tedavi altına alındı. (ANKA)

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

''one münüt'' Erdoğan ''one münüt'' diye bağırsana...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

İçim daralıyor, şehit haberlerini, saldırı haberlerini duyunca kan beynime sıçrıyor.. Otobüse molotof atıyorlar bir kızımız ölüyor, ardından pişkin pişkin başsağlığı diliyorlar, hazmedemiyorum.. 5 yaşındaki veletlerin ellerine taşları tutuşturup polise saldırttırıyorlar, polis tutup birisine tokat attı mı soluğu AİHM de alıyorlar, kendime yediremiyorum.. Halk btün bu olaylara karşı tepki gösterince adı provakatör oluyor onlar ne hikmetse sadece gösterici.. Ulan çeksem birisini gebertsem bir gram bile vicdan azabı çekmem.. Ah diyorum ya, her yerde bizim oralardaki gibi yapsalardı da türeyemeseydi şu soysuzlar :S

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yıkıldım , adi hayvanlar yine saldırmıslar . Allah şehitlerimizin ailelerini sabır versin şehitlerimizinde ruhu şad olsun.

Açılımın sonu pek hayırlı gibi gelmiyor bana.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri