Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: Fenerbahçe yeni kalecisini buldu!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arrow Fenerbahçe yeni kalecisini buldu!

Sarı lacivertli kulüp, Galatasaray Beşiktaş ve Trabzonspor'un da transfer listesinde yer alan Standart Liege'in Türk kalecisiyle anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe teknik direktörü Christoph Daum'un yönetime verdiği raporda, yedek kaleciye ihtiyaçları olduğunu belirtince yönetim harekete geçti. İkinci Başkan Nihat Özdemir'in yürüttüğü çalışmalar sonucunda, Belçika Birinci Ligi'nde Genk'in alt yapısından yetişip daha sonra Standart Liege'e geçen ve birinci kaleci konumuna yükselen Sinan Bolat, sarı lacivertli takıma gelmeyi kabul etti.

3 Eylül 1988 Kayseri doğumlu olan ve çifte pasaport taşıyan Bolat'la ara transfer döneminde mukavele yapılacağı belirtildi. Geçtiğimiz sezon Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan, bir ara Trabzonspor'un da ısrarla istediği genç file bekçisinin, Ocak ayında Türkiye'ye geleceği ve kendisiyle 5 yıllık sözleşme imzalanacağı bildirildi. Fenerbahçe, Sinan Bolat'a sezon başına 900 bin euro karşılığında el sıkışırken, Standart Liege'ye de 2 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

Bu arada Bolat'la ilgili transfer çalışmalarının büyük bir gizlilik içinde nihayete erdirildiği ve tarafların geçtiğimiz hafta için kesin anlaşmaya vardığı öğrenildi. Sinan, Avrupalı otoriteler tarafından geleceğin en önemli file bekçileri arasında gösteriliyor.

(Milliyet)

Şimdiden başlamış transfer bombaları

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O kadar üzüldüm ki anlatamam. Yıllardır en iyi Türk kaleciler Fenerbahçe'de. Galatasaray ise sürekli yabancı hakkını harcıyor kaleye. Bir 10 yıl daha bu değişmeyecek gibi. Gerçekleşirse çok başarılı bir transfer Fenerbahçe adına.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kaynak güzelmiş

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Öyle böyle değil çok iyi bir kaleci. Ben habere inanarak değilde sade kaleciye olan hayranlığımdan böyle konuşuyorum. Gelirse süper olur. Ama ben olsam Avrupa ya giderdim onun yerinde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

dünde ben internetsporda mehmet batdal fenerbahçede diye bi haber okudum bu sene bombalar erken başladı medyadan sinanı alsak sevinirim açıkcası ama sinanı alırsak oynatmalıyız yani volkandan vazgeçmek demek buda
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İnşallah haber doğrudur.Bir de Volkan'ı Avrupa'ya güzel bir ücrete satabilirsek tadından yenmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    O kadar üzüldüm ki anlatamam. Yıllardır en iyi Türk kaleciler Fenerbahçe'de. Galatasaray ise sürekli yabancı hakkını harcıyor kaleye. Bir 10 yıl daha bu değişmeyecek gibi. Gerçekleşirse çok başarılı bir transfer Fenerbahçe adına.
    En iyi Türk kalecisi olabilir, ama iyi kaleci olduklarına inanmadığım isimler hepsi...
    Galatasaray böyle genç isimleri çok aldı daha önceden ama değerlendiremiyoruz..
    Şimdi de Ufuk var sırada, harcanacağına eminim.. genç kaleciyi alıp oynatmadan elinde tutmak bana göre yanlıştır, kaleci dediğin tecrübeli olacak biraz yaşlı olacak.. bu böyledir, onun yerine ufuktur,aykuttur bunlar sürekli oynayacağı takımlara kiralansa, zamanı gelince Galatasaray kalesini alıp götürürler.. ben de üzüldüm ama Fenerbahçe'nin almasına değil, yedek kalacak olmasına.. ortalama performansta bir Volkan'ı kesebilecektir diye umuyorum..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    En iyi Türk kalecisi olabilir, ama iyi kaleci olduklarına inanmadığım isimler hepsi...
    Galatasaray böyle genç isimleri çok aldı daha önceden ama değerlendiremiyoruz..
    Şimdi de Ufuk var sırada, harcanacağına eminim.. genç kaleciyi alıp oynatmadan elinde tutmak bana göre yanlıştır, kaleci dediğin tecrübeli olacak biraz yaşlı olacak.. bu böyledir, onun yerine ufuktur,aykuttur bunlar sürekli oynayacağı takımlara kiralansa, zamanı gelince Galatasaray kalesini alıp götürürler.. ben de üzüldüm ama Fenerbahçe'nin almasına değil, yedek kalacak olmasına.. ortalama performansta bir Volkan'ı kesebilecektir diye umuyorum..
    Volkan kaliteli bir kalecidir, ortalama bir performansla kimse kesemez.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Sinan çok derli toplu bir kaleci. Volkan biraz daha dağınık bir oyuncu. Sinan avrupa da eğitim aldığından olacaktır daha iyi okuyor oyunu diye düşünüyorum

Sinan ın TSL ye dönmesini istemem açıkçası.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Sinan çok derli toplu bir kaleci. Volkan biraz daha dağınık bir oyuncu. Sinan avrupa da eğitim aldığından olacaktır daha iyi okuyor oyunu diye düşünüyorum

Sinan ın TSL ye dönmesini istemem açıkçası.
    Volkan'ın fizik üstünlüğü ve refleksleri açısında Sinan'ın o seviyesi ulaşması fazla zaman alır.Volkan Avrupa bir çok takımda oynayabilecek iyi bir kaleci.Zaman zaman hatalı çıkışları ve yan toplardan yanlış kararları açısında eleştirilebilir ama fizik üstünlüğü ve kaledeki duruşu açısından gayet yeterli, Fenerbahçe kalesi gayet rahat durumda şu an.

Sinan yedek kaleci olarak gayet iyi bir seçim olur.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006

Bu transfer gerçekleşti ise, kadroda paf takımdan oyuncu bulunması zorunluğunu kim dolduracak. Biz bunu Volkan Babacan ile dolduruyorduk. Sinan Bolat ve Volkan Demirel'i kadroya alamama durumumuz olduğuna göre, Volkan Demirel satılacaktır. Onun yerine Sinan Bolat geçecektir. Bu nedenle bu haberin asparagas olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Şimdi derdim bir şey de demeyeyim..

İnşallah doğru değildir. Umarım gitmez.

...Giderse de inşallah diğerleri gibi olmaz, gerçek potansiyeline ulaşır .. (!) ..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Umarım doğrudur ...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Volkan'ın zaman zaman beklenmedik anlarda yaptığı hatalar olmasa zaten herhalde Avrupa'nın o üst düzey diye tabir ettiğimiz takımlarında oynar. Sinan da iyi kalecidir ama gelirse Volkan'ı keser demek zor. Tabi ki rekabet her zaman iyidir. Babacan'dan daha kaliteli bir kaleci alınması Demirel'in de kendini geliştirmesini sağlayacaktır. Ama Sinan açısından bakıldığında halihazırda bir takımda as kaleciyken gelip Fenerbahçe'de forma savaşı verir mi bilemiyoruz.

Haberin kaynağı haberin yalan olma ihtimalini güçlendirse de maksat genel bir Fenerbahçe kale mevkisi yorumu olmuş olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Haber dogruysa Volkan satılmadıgı takdirde kaleye geçmesi zor. Yedek diye alınmış olabilir ama ben yedek kalmasınıda istemem bana göre zaten Volkan Avrupa'nın en iyi 10 kalecisinden biridir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yedek kalmasını ben de istemem, ilk yorumum bu yöndeydi.. zaten yedek kalan kalecinin sonu pek iyi olmuyor.. bu yüzden profesyonel kaleci olsam, Türkiye'de daha az para alacağım ama daha çok oynayacağım bir takım seçerdim.
    Ayrıca Volkan'ın Türkiye standartlarında iyi olduğunu kabul ediyorum, fakat bir Avrupa takımının para verip transfer edeceğini sanmıyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aha fitili ateşledin şimdi bir avuç fenerbahçeli saldıracak sana

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

O zaman biraz daha ayrıntı yapayım millet hemen yanlış anlamasın..
    Bir Avrupa takımı derken Avrupa Kupalarına katılan, göz önündeki takımlardan bahsettim.. Ayrıca Milli Takımda banko oynayan bir oyuncunun Avrupa kulübünde olsa bile yedek kalmasını istemem.. Para verip almazdan kastım, Türkiye'de transferler biraz lambur lumbur yapılıyor, biliyoruz ki Avrupa'da öyle değil, Fenerbahçe'nin isteyeceği bonservis bedelini verecek takım, ilk önce Volkan'ı araştıracak, soruşturacak, kanımca en az 2-3 yılın önemli maçlarının kasetlerini izleyecek, bu durumda Volkan'nın ortalamada iyi olmasına ragmen yaptıgı bazı hataların çok kritik ve göze batan maçlarda olması dolayısıyla, transferde ilk tercih olması zor.. haa eğer boşta kalır, bonservisini eline alır, ya da sözleşme imzalamaz, başka takımla bedelsiz anlaşırsa, o zaman Avrupa'da oynayabilir ama eğer bu durum ilerde gerçekleşirse umarım gittigi yere ikinci kaleci olarak gitmez ya da rüştü gibi geri dönmez, kalecilik mevki kumar gibidir, Rüştü zamanında Türkiye klasmanında çok iyi bir kaleciydi, fakat gittiği takım çok üst düzeydi, alışamadı fazla şans bulamadı, ve Rüştü'nün şanı öldü.. zaten ondan sonrada Rüştü'de düşüş başladı.. haa şimdi tersi olmuyor mu o da oluyor.. çok büyük kaleciler de tutunamıyor bazen.. sonuç olarak kaleci transferi diğer mevkilere göre ciddi bir iştir.. Volkan'ın İspanya, İtalya, İngiltere gibi liglerde forma giyebilecek ciddiyete hem mental, hem form açısından ulaştıgını sanmıyorum...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Yedek kalmasını ben de istemem, ilk yorumum bu yöndeydi.. zaten yedek kalan kalecinin sonu pek iyi olmuyor.. bu yüzden profesyonel kaleci olsam, Türkiye'de daha az para alacağım ama daha çok oynayacağım bir takım seçerdim.
    Ayrıca Volkan'ın Türkiye standartlarında iyi olduğunu kabul ediyorum, fakat bir Avrupa takımının para verip transfer edeceğini sanmıyorum..
    Agresif tavırları, kırmızı kart aldıracak potansiyeli deseniz tamam da bu pek desteksiz olmuş.

Rüştü pek yeterli değildi, MTK maçı ile başlayan süreçte yoklaır oynadı.Milli Takım'da iyiydi, gerisi gelmedi.Kulüp bazında 1-2 sene hariç hep istenmeyen adamdı.Satılacak olsa gayet de iyi kazanılır merak etmeyin

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Yazdıklarınız açık bulayım saldırayım tavrı olmuş.
    Volkan'ın kalitesini tartışmam zaten.

Agresif tavırları, kırmızı kart aldıracak potansiyeli deseniz tamam da bu pek desteksiz olmuş.

Rüştü pek yeterli değildi, MTK maçı ile başlayan süreçte yoklaır oynadı.Milli Takım'da iyiydi, gerisi gelmedi.Kulüp bazında 1-2 sene hariç hep istenmeyen adamdı.Satılacak olsa gayet de iyi kazanılır merak etmeyin
    Kimseye saldırma taraftarı değilim, fanatizm de yapmıyorum. Şahsen üç büyük takımın da kalecileri Avrupa Maçlarının ağırlığını kaldırabilecek durumda değil. Fenerbahçe'de sürekli Avrupa'da başarıdan söz ediliyor, amaçlanıyor. Sadece Fenerbahçe değil, Beşiktaş ve belki biraz da Galatasaray takımlarının üçününde Avrupada kaleye güveni tam değil.. siz bir Fenerbahçe taraftarı olarak, Volkan'ın Avrupada inerli çıkarlı form grafiğine, agresifliğine, üzerinde tartışmaya gerek görmediğimiz hatalarına olumsuz bakmıyorsunuz demekki.

Açıkçası Fenerbahçe'nin kalesine kimi geçireceği benim için önemli değil. Fakat gerçekleri konuşacaksak ne Volkan ne de Sinan Fenere Avrupada başarı getirir. Satılır satılmaz, para kazanılır kazanılma orasını ilerde görücez.. Baştan da dediğim gibi kimseye saldırma taraftarı değilim, Volkan'ı da eleştiriyorum, Leo Franco'yu da, Rüştü'yü de.. bu isimler takımları içerde taşıyabilir, özellikle Volkan Fenerbahçe'de 4-5 sene daha as kaleci olarak yer alabilir.. fakat bu isimlerin hiç biri Avrupada(kıtasal kupalarda) başarı getiremez..

Olumlu olarak söyleyebileceğim tek şey, Volkan'ın şu aralar Milli Takım performansı iyi.. Milli Takım açısından bakıldığında, ondan başka birinin kaleye geçmesi mümkün değil.. ve ayrıca daha çok belirgin bi olay olmamasına rağmen, Volkan'ın agresifliğini kontrol altına aldıgını düşünüyorum biraz biraz..

Son olarak sözü uzatmayacağım, cevap da yazıp tartışmayı uzatmayacağım ama şahsi görüşüm, dışardan biri olarak agresifliği ayarlayamayan, inişli çıkışlı form grafiği olan, luzümsüz hatalara sebep olan bir oyuncunun kolay kolay Avrupada sözü geçen bir takımda oynayacagına inanmıyorum..Hele ki bu oyuncu Türk ise yabancı kontenjanları devreye giriyor ise bu çok zor ihtimal..

Sinan'ın bu kadar genç yaşta kaleye geçmişken Türkiye'ye geleceğini sanmıyorum. Ne Fener'e ne de bir başka takıma.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Dönmesin yahu,şu adamLar dönmesin Türkiyeye...

TuNdRaLoWeR Misafir

Alınabilecek en iyi Türk uyruklu kaleci olur kesinlikle.

Nesil
    2006

Volkan, Türkiye'de ki kaleci yokluğundan dolayı gözümüze çok iyi bir kaleci olarak geliyor. Bu performansı ile şüphesiz, İtalya, İngiltere veya İspanya gibi liglerde oynar. Ama oynayacağı takım Şampiyonlar Ligi ekibi olamaz. Türkiye'de yabancı kaleci yasağı getirilmesi gerekiyor ki iyi kaleciler ortaya çıksın.

Türkiye Milli Takımı yokluktan Volkan'ı as kaleci, Sinan ve Rüştü'yü de yedek kaleci olarak takıma alıyor.

Yerli kaleci oynatan anadolu takımları Avrupa'da süreklilik göstermediği sürece yokluklardan efsane yaratmaya devam ederiz.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Kimseye saldırma taraftarı değilim, fanatizm de yapmıyorum. Şahsen üç büyük takımın da kalecileri Avrupa Maçlarının ağırlığını kaldırabilecek durumda değil. Fenerbahçe'de sürekli Avrupa'da başarıdan söz ediliyor, amaçlanıyor. Sadece Fenerbahçe değil, Beşiktaş ve belki biraz da Galatasaray takımlarının üçününde Avrupada kaleye güveni tam değil.. siz bir Fenerbahçe taraftarı olarak, Volkan'ın Avrupada inerli çıkarlı form grafiğine, agresifliğine, üzerinde tartışmaya gerek görmediğimiz hatalarına olumsuz bakmıyorsunuz demekki.

Açıkçası Fenerbahçe'nin kalesine kimi geçireceği benim için önemli değil. Fakat gerçekleri konuşacaksak ne Volkan ne de Sinan Fenere Avrupada başarı getirir. Satılır satılmaz, para kazanılır kazanılma orasını ilerde görücez.. Baştan da dediğim gibi kimseye saldırma taraftarı değilim, Volkan'ı da eleştiriyorum, Leo Franco'yu da, Rüştü'yü de.. bu isimler takımları içerde taşıyabilir, özellikle Volkan Fenerbahçe'de 4-5 sene daha as kaleci olarak yer alabilir.. fakat bu isimlerin hiç biri Avrupada(kıtasal kupalarda) başarı getiremez..

Olumlu olarak söyleyebileceğim tek şey, Volkan'ın şu aralar Milli Takım performansı iyi.. Milli Takım açısından bakıldığında, ondan başka birinin kaleye geçmesi mümkün değil.. ve ayrıca daha çok belirgin bi olay olmamasına rağmen, Volkan'ın agresifliğini kontrol altına aldıgını düşünüyorum biraz biraz..

Son olarak sözü uzatmayacağım, cevap da yazıp tartışmayı uzatmayacağım ama şahsi görüşüm, dışardan biri olarak agresifliği ayarlayamayan, inişli çıkışlı form grafiği olan, luzümsüz hatalara sebep olan bir oyuncunun kolay kolay Avrupada sözü geçen bir takımda oynayacagına inanmıyorum..Hele ki bu oyuncu Türk ise yabancı kontenjanları devreye giriyor ise bu çok zor ihtimal..

O zaman akla şu soru geliyor Volkan ın yerine Fener e hangi kaleciyi alırsın.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    O zaman akla şu soru geliyor Volkan ın yerine Fener e hangi kaleciyi alırsın.
    Eğer Avrupada başarı istiyorlarsa, yabancı kaleci almak zorundalar, Türk kaleciler bu platform için uygun değil, söz konusu yabancı olunca Fener'in bütçesi ço müsait, bi sürü aday çıkabilir.. En azından Galatasaray'ın Leo Franco'sundan daha iyi birini alabilirler..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bana göre Volkan demirel bundan sonra daha çok verim sağlar Fenerbahçeye. Artık maçlarda çok basit hatalar yapmıyor. Bunun yanında yaşıda tecrübeside çok iyi. Zaten kalıbı bir kaleci için son derece güzel. Sinan Bolat gelirse şuan yedek kalır ama bir kaç sezona hem daha iyi pişer yanında hemde kaleyi devralır. Bellide olmaz Sinan gelirse Daum Volkan ı keser mi keser. Sinan zaten Cl de oynuyor gelir gelmez Daum rotasyon ile oynatabilir ikisini.

Ama tekrarlıyorum Sinanın yerinde olsam Avrupada iyi bir takıma giderdim. Boşu boşuna Fenerde macera aramazdım. Yada Trde macera aramazdım.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Eğer Avrupada başarı istiyorlarsa, yabancı kaleci almak zorundalar, Türk kaleciler bu platform için uygun değil, söz konusu yabancı olunca Fener'in bütçesi ço müsait, bi sürü aday çıkabilir.. En azından Galatasaray'ın Leo Franco'sundan daha iyi birini alabilirler..
    Volkan gayet yeterli ben, fazla olarak yabancı kontenjanını doldurmaya gerek yok.Yedekleri içimizden de çıkartabiliriz.Bütün Milli Takımlarda kaleci olarak Fenerbahçeli sporlar var, yetiştirme konusunda eleştiren arkadaşlar TFF'dan Milli Takım listelerini kontrol edebilirler.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Fenerbahçe için mükemmel, Sinan içinse çok kötü bir transfer olur.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri