1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Delgado dönüyor, Fink gidiyor

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Unhappy Delgado dönüyor, Fink gidiyor

Beşiktaş'ta iki ay içerisinde sahalara dönmesi beklenen Delgado'nun yeniden siyah-beyazlı formayı giyeceği ve yabancı kontenjanını açmak için de sezon başı kadroya dahil edilen Fink'in kiralanacağı öğrenildi

İSTANBUL – Hem ligde hem de Avrupa'da istediği gibi başlangıç yapamayan Beşiktaş'ta sözleşmesi askıya alınan Delgado Ocak ayında geri dönüyor ve yeni transfer edilen Michael Fink ise kiralık gidiyor.
    Şampiyonlar Lig'inde oynayacağı CSKA Moskova maçının hazırlıklarına devam eden Beşiktaş'ta, sakatlığı nedeniyle sözleşmeyi askıya alınan Delgado için İspanya'dan gelen rapor kafaları karıştırdı. Rapora göre, 2 ay içerisinde sahalara dönecek Arjantinli futbolcu devre arasından itibaren yeniden siyah-beyazlı formayı giyecek. Bu durumda yabancı kontenjanın dolu olması sebebiyle, sezon başında transfer edilen Michael Fınk'in kiralık olarak başka bir kulübe gönderileceği iddia edildi.
    PARALAR ÖDENİYOR
    Teknik Diretör Mustafa Denizli'nin, futbolcularına sezon başından bu yana biriken alacakları ve primlerinin ödeneceğini açıklaması da moralleri yerine getirdi.

http://www.ntv.com.tr/id/25003194/

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ya DENİZLİ, madem böyle planların vardı ne diye aylar önce aldın FİNK'i. Bu kadar erkenden kapmandaki amaç neydi ? İlk fırsatta gönderecektin derdin neydi ?

Ben anlamıyorum. Bence bizim takımdaki eksiklik Cisse'den. Onun ahını fazla aldık...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence tam bir fiyasko. Böyle transfer politikası olmaz. Fink i neden aldın o zaman. Yazık günahtır verilen paralara.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Fink'i zaten bedevaya aldı galiba Beşiktaş , pek mühim degil yani.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Fink'i zaten bedevaya aldı galiba Beşiktaş , pek mühim degil yani.
    Doğru diyorsunama beşiktaş finki de kiralıycak zapo fink gordon da kiralıktı artık ne yapacağız bilmiyorum gerçekten ilk okuduğumda midem bulandı beşiktaşı yönetmek bu kadar kolay mı biz bile oyunda bunları yapmayız

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Galiba Mustafa Denizlinin Fink İle Arasında Sorun Yaşandı Bu Yüzden Gönderiliyor
    Tabi Kendi Şahsi Görüşüm Bu
    Gerçekten ÇoK Rezil Bir Transfer Politikası
    Delgado Döndüğünde Orada 2 Adamla Yarışacak Ama FinK'in Mevkinde Alternatif Daha Azdı
    Ya Tabatayı Almayacaktım O Bölgede Yusuf Tello Gibi Adamlarla İdare Edecektin
    Yada Delgadoyu Gönderecektin
    Eduord Cisse'den Dolan Boşluğu ÇoK Zor Doldurur Beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Unhappy

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Fink gitmez...
    Neden olmasın burası beşiktaş hocam

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bayadır Fink'i kesti ilk 11'den Mustafa hoca.Gidişat onu haberi doğrular gibi.Olabilir yani.Alıştık zaten 6 ayda adam postalamaya..
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hayırlısı olsun demekten başka çaremiz yok ama benim korktuğum Fenere olanın beşiktaşın başına gelmesi.Nedense 2. sene bu hocaya bişiler oluyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Saçma sapan işler devam ediyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Fink'i göndermelerinin tek sebebi onu bedavaya getirmiş olmaları.Diğer oyunculara büyük meblağlar ödendi.Şimdi onları serbest bıraksalar büyük tepki toplarlar.Mecburen Fink gönderilir,böyle bir durum olursa

Mesaj Yetkileri