MKE Ankaragücü
Galatasaray
Berabere
Çok zor bir maç olacak bizim için ama inşallah Ankara deplasmanından 3 puanla döneriz...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
zorlu deplasman ankara toparlandı gs bu maçta takılabilir
Zorlu bir deplasmana gidiyoruz ayrıca zor bir dönemden geçiyoruz, bakalım bence alacağız maçı ama zorlanacağımız çok açık.
Galatasaray'ın alabileceği/kaybedeceği, ama "çıkış" diye birşeyin olamayacağını, zira şu dönemde sistemin çarklarının daha kıymıklı olduğu, tam oturmadığı, ve zaman gerektirdiğini(sezon başından beri de) düşündüğüm maç.
berabere kalırsak süpriz olmaz bazı şeyler hala oturmadı yıldızların ayaklarına bakıyoruz buda ılk yarının sonuna kadar devam eder diye düşünüyorum....
Tek yol var GALİBİYET. Vassell'in sakatlığı geçti bu maçta oynayacak büyük ihtimalle. Ceyhun - Barbaros - Emre Aygün çok formdalar. Hürriyet ve Mehmet Çakır gibi 2 tane silahımız var bu maçta kullanmak için.
Hikmet hoca defans tercihlerinde yanlış yapmazsa sıkıntı yaşamayız. Galatasaray'ın savunma hattındaki sıkıntılarda göz önüne alındığında Vassell - Emre Aygün, Leo Franco'yu çok zorlayacaklar.
---------------Leo----------------
Uğur - Servet - Hakan - Caner
------- Mustafa - Ayhan -------
----Kewell - Elano - Arda----
------------- Baros -------------
Sabri, Gökhan, Emre, Emre, Keita sakatlıklarından ötürü Ankaraya götürülmedi. Böyle bir ilk 11le çıkarız diye tahmin ediyorum. Elano yada Kewell yerine Aydın ile de başlayabilir Hocamız.
Ankarada kazanma geleneğimiz var. Bu maçtada öyle olacagını düşünüyor, umut ediyorum.
Vassellin büyüklerden birine karşı oynayacağı ilk maç kendini göstermek isteyecektir.Zor bir deplasmana gidiyo cimbom puan kaybedebilir.Merak ettiğim hala yapay çim mi ankara 19 mayısın zemini
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Hayır ortaklaşa değiştirilmişti saha zemini. Doğal çim artık..Merak ettiğim hala yapay çim mi ankara 19 mayısın zemini
Ankaragücünün galatasarayımızdan puan alması için vasseli oynatması gerekir. Yoksa servet yine forvete sıksık çıkma şansı bulacaktır.
Football is simple,but Football Manager is not
Ankaragücü zor bir deplasman ama Galatasaray tek farkla kazanır.Maçtan fazla gol çıkacağını düşünmüyorum.
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
Ankaragücünde Vassel,İglesias,Dos Santos sakatliklari sebebiyle,Bebbe de cezali oldugundan maçta oynayamayacaklarmış.
Uzun bi aradan sonra gündüz maçını seyredicem Galatasaray'ın..Keita'nın olmaması kötü olucak umarım eksikliğini hissetmeyiz.Son maçlardaki düşüşe son vermek isteyecektir futbolcularımız.Kazanıcağımızı düşünüyorum.1-0 olsun bizim olsun (:
Ankaragücü 5 yıldır sahasında Galatasaray'dan puan dahi alamıyor. Ankara'daki son iki maç da farklı bitmiş zaten. Ankaragücü taraftar desteğini de arkasına alarak içinde bulunduğu zor durumdan kurtulmak isteyecektir. Galatasaray ise Eses ve Sturm Graz maçlarından sonra puan kaybetmek istemeyecektir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
zor maç olur Gs de oynamayacak önemli isimler var Kewell ve Elano formsuz,Arda da düşüş var o yüzden beraberlik olabilir gibi geliyor bana.
İleri uç iş yapmayınca iyi performans gösteremiyoruz, zaten savunmamız sıkıntılı, zor bir maç olacak..
İglesias'ı çok beğeniyorum ben oynasaymıs sıkıntı yaratabilirdi
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Sahadaki oyuncular Hikmet Karaman kadar yorulmadı. Temponun düşük olduğu zevksiz bir maç.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İlk yarıda iyi olan taraftık. Ankaragücü 1 puana razı. İlerde Ceyhun ve Metin dışındaki bütün oyuncularıyla defans yapıyor.
Ugur-Aydın güzel paslasmasında Ugur'un kalecinin yanından bıraktıgı top direkten döndü. Bunun dışında Elano'nun frikiğinde ve Aydının ceza sahası dışından vurdugu topta başarılıydı Serkan. Birde Mustafanın bomboş ıskaladığı top var.
Caner bu macta etkili. İleri çıkışlarda etkili oldu, defansif acıdan rakip gelmediği için sorun yaşamadı. Arda 2dir soldan müthiş hareketle ceza sahasına girdi fakat 2sinde de pas vermeyerek takımı golden etti belkide. Ugur-Aydın ikilisi sagda iyi, uyumlular. Bunun dışında Caneri beğendim.
2. yarı baskıyı arttırıp golü bulursak macı alırız.
Maç çok ortada geçiyor. Doğru düzgün atak bile yok.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
bomboş pozisyonda topu direğe vurdurdu semavi. hani buda kaçmaz... şimdi atar gs bu golün üstüne.
Az önce Ankaragücü'nün net pozisyonun da top üst direkkten geri döndü..
Kewell vurdu aut oldu..
Ceyhun'un verdiği arapasları ile kontra arıyor Ankaragücü..
Sentugo.
Nonda yüzde yüzlük pozisyonda antremanda bile vurulmayacak kadar yavaş vurdu topa. İki takımda atak oynamaya çalışıyor şu sıralar. Gs atacaktır diye düşünüyorum çünkü Ankaragücü bariz beceriksiz.
Hazırlanışı olsun, top sürüşü ve çalımı olsun çok güzel bir gol attı Ankaragücü. Artık maçı burdan vermez. Çünkü Galatasaray oyundan çok düştü.
Dk 83 Murat Duruer 1-0 yaptı..
Gol oldu. Murat Duruer
Sentugo.
Emre attı..2-0
Galatasaray ilk yenilgisini aldı böylece. Maç 2-0 dakika 88.
Son 20 dakikaya kadar maç beraberlikti ama bu atak futbol ve kaçanların arksından gelen gollerle A.Gücü maçı haketti diyebilirim. Servet çok kötü bugün. Orta saha da çöktü.
Hatta ben bunları yazarken maç 3-0 oldu. Noluyor yahu