Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 53 sonuç

Konu: Diego Lugano

Lugano: "Sahada kendimi kaybediyorum"

Transfer döneminde uzun süre İtalyan takımları ile flört yaşamasına rağmen Fenerbahçe'ye geri dönen Uruguaylı yıldız, "Sahada kendimi kaybediyorum. Giydiğim forma benim için kutsaldır" diye konuştu.

Her maç sonrasında televizyon başına geçip 90 dakikayı tekrar izlediğini dile getiren Lugano, "Kendimi her zaman eleştiriyorum. Tabii ki sonradan pişmanlık duyuyorum. Haksızlığa tahammül edemiyorum. Hassas olmalıyız Her zaman kazanmak istiyorum. Twente maçında yediğimiz golden sonra çıldırdım. Basit bir hata nelere mal oldu. Ben de hata yapabiliyorum ama hassas olmamız gerekiyor" dedi.

26.09.2009
    Kaynak : Hürriyet

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Lugano çok katileti bir defans.Agresif oynamak ona yakışıyor bence ama şu son kontrat yenileme meselesinden sonra biraz paragöz olduğunu düşünmeye başladım ama kendini kulübüne adamış oyuncuda bu dönemde zor bulunur zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Diego Lugano

Tam adı : Diego Alfredo Lugano Morena
    Doğum tarihi : Kasım 2, 1980 (1980-11-02) (yaşı 28)
    Doğum yeri :Canelones, Uruguay
    Boyu :1.88 m
    Kilosu : 81 kg
    Mevkii : Defans

Kulüp kariyeri

Futbol'a 1999 yılında Nacional Montevideo takımında başlamıştır. 2 sene oynadıktan sonra 2001 yılında Plaza Colonia'a geçmiştir. 2 yıl Plaza Colonia'ta oyanayan futbolcu buradaki performansıyla Brezilya'nın önemli kulüplerinden biri olan São Paulo'ya transfer olmuştur ve buradaki formuyla Uruguay Milli Takımınada da oynamaya başlamıştır ve Milli Takımın kaptanlığını yapmaya başlamıştır. São Paulo'daki hırslı oyunu ile Van Damme lakabı takılmıştır. 2006 yılında ise Fenerbahçe'ye transfer olmuştur.

São Paulo

2002 yılında São Paulo takımına transfer olan futbolcu burada kendini tam olarak göstermiştir. 96 maça çıkmış 8 ve gol kaydetmiştir. 2005 yılında Campeonato Paulista, Copa Libertadores ve FIFA Dünya Kulüpler Kupası Şampiyonluğu yaşamıştır ve birçok Avrupa takımın transfer listesine girmiştir.

Fenerbahçe

Birçok Avrupa takımının kendisini istemesine rağmen, 2006 yılında Fenerbahçe'ye transfer olmuştur ve ilk senesinde Fenerbahçe'de harikalar yaratmıştır. 2006-2007 sezonunda Fenerbahçe'nin 100. Yılında şampiyon olan takımda yer alarak tarihe geçmiştir. Taraftarlar tarafından en çok sevilen yabancı futbolcu seçilmiştir.
    Haziran 2009'da Fenerbahçe ile olan kontratı sona eren Lugano, 16 Ağustos 2009 tarihinde resmi sitesinden yaptığı açıklamayla tekrar Fenerbahçe ile anlaştığını duyurmuştur. Uruguaylı yıldız sarı-lacivertli ekip ile 4 senelik sözleşme imzalamıştır.

Milli Takım kariyeri

İlk kez 2003 yılında Uruguay Milli Takımı formasını giymiştir ve 2006 yılından itibaren Milli Takımın kaptanlığını yapmaya başlamıştır. Toplamda da Uruguay Milli Takımı Formasını 34 kere giymiş 3 tane de gol atmıştır.

Last edited by MaliKaya : 24.Ağustos.2009 at 20:01

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vardı sanırım, Diego Alfredo Lugano Moreno diye.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Vardı sanırım, Diego Alfredo Lugano Moreno diye.
    Baktım bulamadım.Gözümden kaçtıysa özür...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Tota #2.Derbilerin Resmi Biçicisi .Sanırım Kırmızı Kart rekorunu kırmaya çalışıyo .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007

gerçekten harika bir savaşçı tam bir cesur yürek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

En önemli özelliği ...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

adamdaki hırsa bak yaw

Last edited by MaliKaya : 24.Ağustos.2009 at 19:54

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu hırsla,bu yürekle oynadıktan sonra bir yere gidemezdin zaten...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Son 2 resmi çok hoş birşeymiş gibi koymuşsunuz ya, diyecek birşey yok...
    Derbilerin potansiyel kavgacısı, savaşçı stoper...

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Fenerbahçe İle Sözleşme Yenilemeyince Gittiğine Kesin Gözüyle Bakıp İyi Oldu Ligin En İyi Stoperiydi Gitmesine Sevindik Diyen GS'liler Adam Tekrar Fenerbahçe'yle Anlaşınca "Futbolcu Değil Provaktör,Kavgacı" Falan Diyorlar ya Gerçekten Komik Oluyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Bana kalırsa futbolcu degil ama işini cok iyi yapan bi provakatör.
    Futbolcu değil?Her konuda illaki bir tartışma çıkaracaksın.Futbolcu olup olmadığını ŞL Çeyrek Finali'ne kaldığımız maçları izleyerek anlayabilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by vuque View Post
    Fenerbahçe İle Sözleşme Yenilemeyince Gittiğine Kesin Gözüyle Bakıp İyi Oldu Ligin En İyi Stoperiydi Gitmesine Sevindik Diyen GS'liler Adam Tekrar Fenerbahçe'yle Anlaşınca "Futbolcu Değil Provaktör,Kavgacı" Falan Diyorlar ya Gerçekten Komik Oluyorlar
    Böyle birşeyi ben hiçbir zaman söylemedim. Ben gitmesine sevindim derbiler artık kavgasız geçecek dedim daha önce. Senin dediğin gibi bir cümleyi söylediğimi kanıtlarsan bu forumu bırakırım, bu kadar da net konuşuyorum...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Övünülecek şeylermiş gibi koymuşsunuz fotoğraflarını.. İyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum ama saha içinde bazen hiçte hoş olmayan şeyler yapıyor.. Aynı şeyleri Sabri yapınca çirkef futbolcu oluyor,Lugano yapınca cesur,yürekli..

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Zaman zaman saç baş yoldursa da sevdiğimiz bir oyuncuydu..Ama "fazla naz aşık usandırdı"..Açıkçası bir Fenerbahçe taraftarı olarak ona kırgınım.Ama inanıyorum ki, performansıyla bu yaz yaşananları unutturacaktır..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yöneticiler fotoğrafları kaldırsın bari de boşa tartışma çıkarıp bu konuyu kapattırmayalım.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Böyle birşeyi ben hiçbir zaman söylemedim. Ben gitmesine sevindim derbiler artık kavgasız geçecek dedim daha önce. Senin dediğin gibi bir cümleyi söylediğimi kanıtlarsan bu forumu bırakırım, bu kadar da net konuşuyorum...
    Sana Kişisel Olarak Yazmadım...
    Galatasaray Taraftarlarına Hitaben Genelleme Olarak Yazdım...
    Kanıtlayamayacağım Şeyler Söylemem,Zaten büyükpivot Böyle Dedi Diye Birşey de Söylemedim...

Sitede Takdir Ettiğim Bir İsimsin Sebepsiz Yere Tartışmayalım,İyi Forumlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bence de en iyisi bu olur, zira kendisine birşey dediğimiz yok, konusu tabii ki açılır. Ama yaptıkları hoş şeylermiş gibi fotoğraflarını koymanız hoş değil...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Sana Kişisel Olarak Yazmadım...
    Galatasaray Taraftarlarına Hitaben Genelleme Olarak Yazdım...
    Kanıtlayamayacağım Şeyler Söylemem,Zaten büyükpivot Böyle Dedi Diye Birşey de Söylemedim...

Sitede Takdir Ettiğim Bir İsimsin Sebepsiz Yere Tartışmayalım,İyi Forumlar...
    Sen orada kavgacı denmiş filan deyince ben üstüme alındım. Amacım tartışma değil. Teşekkür ederim sana da iyi forumlar...
    Last edited by IcedEarth : 24.Ağustos.2009 at 19:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

MeMo şu an için konuyu takipteyiz merak etme. Herkes sağduyulu oldukça sorun çıkacağını sanmıyorum..
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Sen orada kavgacı denmiş filan deyince ben üstüme alındım. Amacım tartışma değil. Teşekkür ederim sana da iyi forumlar...
    Başka Konularda da Denmişti Genelleme Yapmak İçin Yazdım...
    Haa Lugano'yu Ne Kadar Seversin,Yaptıklarını Ne Kadar Doğru Buluyorsun Dersen Kendisini Sevmem,Yaptıklarınıda Doğru Bulmuyorum Ama Forumdaki Galatasaray'lı Arkadaşlarımızın Yaptıklarınıda Doğru Bulmuyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Katılmamak elde değil, gülsek mi ağlasak mı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Özellikle geçen sene Lugano ve o tipte oyuncuların önemi daha iyi anlaşıldı. Bir takımda mağlubiyeti kabul etmeyen, mağlubiyete isyan eden oyuncular olması gerekir. Geçen seneyi şöyle bir hatırlarsak; Lugano, Emre, Gökhan dışında bizim tabirimizle sahaya yüreğini koyan oyuncu yoktu. Bu sahaya yüreğini koyma mevzusu o kadar önemlidir ki, Fenerbahçe'den bonservissiz gitmesine rağmen Tuncay için Ruhunu gönder ! pankartı açılmıştır. Fenerbahçe'den kimse 34/34 yapmasını beklemiyor, hatta kimse her maç güzel futbol da beklemiyor ama herkes mücadele bekliyor. Ve Lugano Fenerbahçe'de mücadelenin sembollerindendir.

Baya ilgi çekici bir resmi sitesi var. www.diegolugano.org

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Drogba'ya karşı yaptığı mücadelesini unutamam zaten...

o bizim için çok önemli bir oyuncu...Sezon sonu bu daha fazla anlasılacak ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gökay abi görmesin bunu

Lugano gerçekten iyi bir futbolcu beğendigim bir defans ama biraz fazla hırslı

Nesil
    2007
    Yer
    34

Gereksiz olaylar çıkartan, çirkef aynı zamanda sağlam bir stoper.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Futbolu sevdiren tutkulu hale getiren Lugano gibi adamlar.Bu adam kendi takımında olsa bir çok kişi hayran olurdu zamanında,hatta şimdilerde bile örnekleri mevcut bunların.
    Lugano bazen çok fazla işin ucunu kacırıyor olabilir ama olsun varsın.Yaptıkları şeyler hep futbolun içinde olan şeyler futbolu bütünleyen şeyler bana göre..
    Yoksa hepinizin forumda vermeye calıştığı efendilik timsali olsa oyuncular ne kadar sevilirdi futbol
    işin içinde kavga olacak benim fikrim hırsı azmi tutkuyu göreceksin tribündeki adamda onu ister öyle olmasını istediği için gelir maçı izler takımını daha fazla destekler,daha çok bağlanır takımın yenilgiye kafa kaldıran oyuncusunu görmesiyle onun hırsını kendinde hisseder..
    Dünyadaki tüm futbolcular Ergün Penbe mizacında olsaydı acaba futbolu takımlarımızı bu kadar severmiydik..Fanatik olurmuyduk..
    3-0 geriden maçı Lugano kişiliğindeki,hırsındaki adamlarla 4-3 e getirirsin,atıyorum Anelka gibisiyle değil..
    E futbolun zevki biraz da 3-0 geriden gelebilmektedir bana göre..
    Futbolu futbol yapan bana göre hırstır,tutkudur takımdaşlık ruhudur.Sahada takımı adına fedakarlık yapabilmektir.Bunların yanında yeteneğinde olacak tabi.Sadece kavgacı saldırgan hırslı yapıyla bi yere varılmaz.Yetenekte dahil olmak üzere Lugano'da hepsi fazlasıyla mevcut.O yüzden çok seviyorum takımımda görmekten mutluluk duyuyorum.

Lugano Türkiye'deki en iyi stoperdir bana göre.İyiki kaldı takımımda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Futbolu sevdiren tutkulu hale getiren Lugano gibi adamlar.Bu adam kendi takımında olsa bir çok kişi hayran olurdu zamanında,hatta şimdilerde bile örnekleri mevcut bunların.
    Lugano bazen çok fazla işin ucunu kacırıyor olabilir ama olsun varsın.Yaptıkları şeyler hep futbolun içinde olan şeyler futbolu bütünleyen şeyler bana göre..
    Yoksa hepinizin forumda vermeye calıştığı efendilik timsali olsa oyuncular ne kadar sevilirdi futbol
    işin içinde kavga olacak benim fikrim hırsı azmi tutkuyu göreceksin tribündeki adamda onu ister öyle olmasını istediği için gelir maçı izler takımını daha fazla destekler,daha çok bağlanır takımın yenilgiye kafa kaldıran oyuncusunu görmesiyle onun hırsını kendinde hisseder..
    Dünyadaki tüm futbolcular Ergün Penbe mizacında olsaydı acaba futbolu takımlarımızı bu kadar severmiydik..Fanatik olurmuyduk..
    3-0 geriden maçı Lugano kişiliğindeki,hırsındaki adamlarla 4-3 e getirirsin,atıyorum Anelka gibisiyle değil..
    E futbolun zevki biraz da 3-0 geriden gelebilmektedir bana göre..
    Futbolu futbol yapan bana göre hırstır,tutkudur takımdaşlık ruhudur.Sahada takımı adına fedakarlık yapabilmektir.Bunların yanında yeteneğinde olacak tabi.Sadece kavgacı saldırgan hırslı yapıyla bi yere varılmaz.Yetenekte dahil olmak üzere Lugano'da hepsi fazlasıyla mevcut.O yüzden çok seviyorum takımımda görmekten mutluluk duyuyorum.

Lugano Türkiye'deki en iyi stoperdir bana göre.İyiki kaldı takımımda
    Altına imzamı atarım.Süper yazmışsın.

ToTa

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Drogba'yı,Ibrahimovic'i,Jo'yu durdurabilen adam ...

Quote Originally Posted by uLtimatoM View Post
    Drogba'yı,Ibrahimovic'i,Jo'yu durdurabilen adam ...
    + Luis Fabiano

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri