Originally Posted by
GebzeLi1907
Futbolu sevdiren tutkulu hale getiren Lugano gibi adamlar.Bu adam kendi takımında olsa bir çok kişi hayran olurdu zamanında,hatta şimdilerde bile örnekleri mevcut bunların.
Lugano bazen çok fazla işin ucunu kacırıyor olabilir ama olsun varsın.Yaptıkları şeyler hep futbolun içinde olan şeyler futbolu bütünleyen şeyler bana göre..
Yoksa hepinizin forumda vermeye calıştığı efendilik timsali olsa oyuncular ne kadar sevilirdi futbol
işin içinde kavga olacak benim fikrim hırsı azmi tutkuyu göreceksin tribündeki adamda onu ister öyle olmasını istediği için gelir maçı izler takımını daha fazla destekler,daha çok bağlanır takımın yenilgiye kafa kaldıran oyuncusunu görmesiyle onun hırsını kendinde hisseder..
Dünyadaki tüm futbolcular Ergün Penbe mizacında olsaydı acaba futbolu takımlarımızı bu kadar severmiydik..Fanatik olurmuyduk..
3-0 geriden maçı Lugano kişiliğindeki,hırsındaki adamlarla 4-3 e getirirsin,atıyorum Anelka gibisiyle değil..
E futbolun zevki biraz da 3-0 geriden gelebilmektedir bana göre..
Futbolu futbol yapan bana göre hırstır,tutkudur takımdaşlık ruhudur.Sahada takımı adına fedakarlık yapabilmektir.Bunların yanında yeteneğinde olacak tabi.Sadece kavgacı saldırgan hırslı yapıyla bi yere varılmaz.Yetenekte dahil olmak üzere Lugano'da hepsi fazlasıyla mevcut.O yüzden çok seviyorum takımımda görmekten mutluluk duyuyorum.
Lugano Türkiye'deki en iyi stoperdir bana göre.İyiki kaldı takımımda