ADANASPOR A.Ş.
Bank Asya 1.Lig
KADİR TOZLU(Gözlemci)
SAMSUNSPOR
ADANASPOR A.Ş.
Bank Asya 1.Lig
KADİR TOZLU(Gözlemci)
SAMSUNSPOR
Adana zor günler geçiriyor. Haftaya da Giresun'a gelecekler işleri çok zor. Samsunspor'u mutlaka yenmeleri gerekiyor. Ancak Adana kötü bir form düzeyinde Samsun ise biraz daha iyi durumda onlardan. Maçın favorisi yok 3 sonuçta çıkabilir ama beraberlik ön planda yine.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Maçın skoru: 2-0.. Samsun mağlup oldu, Adana Kemal Kılıç'ın gelişiyle yükseliş yakalayacak gibi.
Yeni hocasıyla gelen moral,motivasyon ile Adana kazanmasını bildi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Emre Aktaş' ın formu sürüyor. Bu hafta da golünü atmış. Geçen sezon koşup mücadele ediyordu. Çok golcü değildi. Bu sezon ise gollerini ardı ardına sıralıyor.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Çok dengesiz bir takım olma yolunda son sürat devam ediyoruz.Bir türlü istikrar yakalayamıyor takım.Adanaspor'u tebrik ederim.
D Spor' un kötü ve basit özetlerinde gördüğüm kadarıyla Emre yine etkiliymiş. Mbilla da öyle. Emre 1 penaltı yaptırdı bir de gol kaydetti. Gol de Samsun kalecisini büyük hatası, Emre' nin de takpçiliği var.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Onlar özet değil abi. Sadece goller.
Ben çok çok beğenmedim adanaspor'un futbolunu ancak 3 puan nereden bakarsan bak iyidirHaftaya Giresun deplasmanından da bekliyorum 3 puan inşallah.. Bu arada Giresunlu bi arkadaşımla da iddaya girdik kebabına artık bana çalışsın adanaspor
(arkadaş forumdan değil adanadan
)
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek