1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: 8. Hafta | Adanaspor - Samsunspor |

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Adana zor günler geçiriyor. Haftaya da Giresun'a gelecekler işleri çok zor. Samsunspor'u mutlaka yenmeleri gerekiyor. Ancak Adana kötü bir form düzeyinde Samsun ise biraz daha iyi durumda onlardan. Maçın favorisi yok 3 sonuçta çıkabilir ama beraberlik ön planda yine.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Maçın skoru: 2-0.. Samsun mağlup oldu, Adana Kemal Kılıç'ın gelişiyle yükseliş yakalayacak gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yeni hocasıyla gelen moral,motivasyon ile Adana kazanmasını bildi.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Emre Aktaş' ın formu sürüyor. Bu hafta da golünü atmış. Geçen sezon koşup mücadele ediyordu. Çok golcü değildi. Bu sezon ise gollerini ardı ardına sıralıyor.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Çok dengesiz bir takım olma yolunda son sürat devam ediyoruz.Bir türlü istikrar yakalayamıyor takım.Adanaspor'u tebrik ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

D Spor' un kötü ve basit özetlerinde gördüğüm kadarıyla Emre yine etkiliymiş. Mbilla da öyle. Emre 1 penaltı yaptırdı bir de gol kaydetti. Gol de Samsun kalecisini büyük hatası, Emre' nin de takpçiliği var.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Onlar özet değil abi. Sadece goller.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Ben çok çok beğenmedim adanaspor'un futbolunu ancak 3 puan nereden bakarsan bak iyidir Haftaya Giresun deplasmanından da bekliyorum 3 puan inşallah.. Bu arada Giresunlu bi arkadaşımla da iddaya girdik kebabına artık bana çalışsın adanaspor (arkadaş forumdan değil adanadan )
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Mesaj Yetkileri