Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 42 sonuç

Konu: Ersun Yanal'ın Galatasaray'ın basına gecmesini istermisiniz?

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Default Ersun Yanal'ın Galatasaray'ın basına gecmesini istermisiniz?

GALATASARAYLILAR ersun yanal ın GALATASARAY'ın basına gecmesini istermiydiniz bunu sormamın nedeni bu konuyla ilgili sizin düşüncelerinizi ögrenmektir.Benim kendi fikrim bence ersun yanal cok basarılı bi hocadır, gerets'tende kat kat iyidir ve GALATASARAY'ın basına gecmesi süper olur.Sizin böle bişe gercekleşse tepkiniz nolur.

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

isterim , çünkü ilk işi Hakan Şükür ü şutlamak olurdu ..
    Evet hizmetleri inanılmaz ama adam memleketin zararına çalışan insanlara sempati duyulması için çalışan bir nefer ..ben bu misyondaki bir adamın kulübümde yıllarca oynaması sindiremem..

lakin ersun yanal gelmez, gelemez; çünkü adam türk.. hemen başını yakarlar..

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    Evet hizmetleri inanılmaz ama adam memleketin zararına çalışan insanlara sempati duyulması için çalışan bir nefer ..ben bu misyondaki bir adamın kulübümde yıllarca oynaması sindiremem..

Abi ben Hakan'a sölediklerine kesinlikle katılmıyorum

Quote Originally Posted by Frank_Castle

hakan şükür konusunda bu akşam hakan sana cevap verdi zaten

5. Default

şahsen istemem

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

isteyen katılır, isteyen katılmaz.. saygı duyarım; ama ümit karan varken bu altıpastan dışarı atma uzmanı kaç maç oynadı, hatta ümit karan sürgün bile edildi..
    neyse konu bu değil ama Hakanın artık gs de oynamasını istemiyorum, mümkünse Katara gitsin, orada oynasın, orada başarılı olsun.. ümit karanın hasan kabzenin , cafercanın önü açılsın ..

ayrıca ersun yanal bu takımla o agresif futbolunu sergileyemez.. çünkü gs ye karşı açık oynamazlar.. gerets çok kötü değil ama bazı maçlarda yaptığı hatalar var ki, türk hoca yapsa kovulurdu..

Nesil
    2005
    Yer
    34

ben istemem çünkü pek güvenilecek bir insan olduğunu düşünmüyorum geçengünlerde star'da gösterilen şike dosyası vs. bir sürü kötü işleri var ersun yanal'ın dolayısıyla yararlı olucağını sanmıyorum

gerets varken ersun yanal a hiç gerek yok üstelik gerets olmasada gerek yok ... aman abi bize uzak olsun bir fb yi yendi diye hemen adam antrenör mü yapacaz

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Quote Originally Posted by paco
    gerets varken ersun yanal a hiç gerek yok üstelik gerets olmasada gerek yok ... aman abi bize uzak olsun bir fb yi yendi diye hemen adam antrenör mü yapacaz
    Fb'yi yenmesiyle ne alakası var abi ben içimden geceni söledim isterim GALATASARAY'ın basına gecmesini

Quote Originally Posted by hezzo
    ben istemem çünkü pek güvenilecek bir insan olduğunu düşünmüyorum geçengünlerde star'da gösterilen şike dosyası vs. bir sürü kötü işleri var ersun yanal'ın dolayısıyla yararlı olucağını sanmıyorum
    Abi GALATASARAY da şike filan yapamaz nereye yapıyo

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Gerets kadar başarılı bir teknik adamı gönderip, Ersun Yanal'ı getirme düşüncesinin bile sorulması bana çok abest geliyor....

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Quote Originally Posted by emirduman
    Gerets kadar başarılı bir teknik adamı gönderip, Ersun Yanal'ı getirme düşüncesinin bile sorulması bana çok abest geliyor....
    gerets mi basarılı abi yapma nolur adam en kritik maçlarda ne hatalar yaptı kendi eliyle maçı verdi

Quote Originally Posted by emirduman
    Aynen katılıyorum..Ersun Yanal Anadolu takımlarında başarı sağlayabilir..
    -

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hala daha şampiyonluğun en güçlü adayı bu takım ama ve altyapıdan yetişen bir çok genci artık tribünler de tanıyor. Tek başına bu bile başarılı sayılması gereken bir nedenken ilkini de ekle ve sonuç ortada. Üstelik Galatasaray tarihinde kırmadığı rekor kalmadı adamın puan açısından.

Nesil
    2005
    Yer
    Kapalidan

ben bir besiktaslı olarak gerets i gercekten takdir ediyorum butun olumsuzluklara ragmen galatasarayın su anki konumunun bas kahramanıdır bence o varken de ersun yanal a ihtiyac oldugunu dusunmuyorum

ya ersun yanal kim ya Gerets gibi bir hoca var başımızda bu takımı nerelere getirdi. Ersun yanal kadar saçma bir hoca yok bence. gereksiz bir insan kendisi

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

ardayla zafer ne adammıs ole ya..manısanın en ıyı 3 adamından 2 sıydı aksam..konuyla alakası yok ama..yanal defans yapmasını da ogrenırse cok ıyı bı hoca olacaktır..

Ya Türkiye Milli Takımı Teknik Direktörü iken Sistemime uymuyor diyip Türkie'nin en iyi santraforunu Milli Takıma almayıp sonra her maçta kanatlardan orta yapıp gol bulamayan Teknik Adamdan ne beklersin???

Ona Teknşk Direktör bile demem..O şu anda Galatasaray'da yardımcı Ant. olmayı bile haketmiyor..
    -

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

allah korusun ya gelmesin.. milli takımın başına geçti de ne yaptı??

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

asla ve asla katien geçmesin allah kimseye öyle teknik drektör vermesin
    vestel manisa hariç
    bence çok başarısız bi teknikdrektör ama vestelde bişi oldu adama
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul'dan bildiriyor.

Gerets bu kadar olumsuzlukta takımı sampiyonluga kostururyor siz hala adamı basarısız buluyorsuzunuz.Kadro genis degil oyun kurucu yok para yok ouncular aylarca para alamıyor maddi sıkıntı,klübün yarısından cogu baskanı elstriyor bunları görmüyorsunuz geretsi basarısız bulup bir fenerbahce macıyla ersun yanal ı teknik direktör adayı yapıyorsunuz o zaman hagi de 5-1 galibiyet aldı kalsaydı ki bence kalmalıydı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

gerets olmasaydi efet

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

nayır nolamaz....

floryanın kapısının önünden bile geçmesin..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

daha milli takımın başındayken Ali Sami Yene maç izlemeye gelmeyen(milli takıma oyuncu seçmek için) Galatasaray'ın başına td olarak nasıl gelecek...
    olamaz böyle birşey...

Ersun Yanal iyi bir teknik hoca ama şuan Greats Galatasaray'da başarılı bir dönem geçiriyor. Onun için istemezdim açıkçası..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bugün hakanı özetlerden bi izleyin sonra bu adamı milli takıma almayan adamın gsnin başına geçmesini tartışın isterseniz...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    Arkadaşlar ülkemizde bu medya baskısı olduğu sürece Türk teknik adamlar 3 büyüklein başına gelmesin harcayıveriyorlar hemen yazık oluyor valla
    evet çok doğru...

Galatasaray ın başına gelirse takımda ne huzur nede başarı kalır.
    ilk işi Fb nin dediğinin dinleyip H.Şükür ü yollar...
    sonrada diğerlerini............

katiyen gelmesin.
    Gerets le yola uzun yıllar devammm.

ersun yanal ın gelmesini kesinlikle istemem zaten kendisi FB li...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri