1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Holosko Florya'ya Mı?

Default Holosko Florya'ya Mı?

Haldun Üstünel’in, Beşiktaşlı Filip Holosko’ya kanca attığı ortaya çıktı.

Star Gazetesi'nin haberine göre, Galatasaraylı yönetici, oyuncunun ülkesinde bağlı olduğu “FSA” menajerlik şirketiyle bağlantıya geçti. Şirketin ortaklarından Milan Lednicky, “Beşiktaş, Holosko’yu tutmak istiyorsa elini çabuk tutsun” dedi

Beşiktaş, en yetenekli yabancı oyuncularından birisini ezeli rakibi Galatasaray’a kaptırabilir!.. Siyah-Beyazlılar’da sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Filip Holosko, bir süredir takım arkadaşlarından daha az kazandığı için huzursuzluk yaşıyor ve ayrılmak istiyordu. Slovak futbolcu için adından sıkça söz ettiren Haldun Üstünel’in devrede olduğu öğrenildi.

TÜRKİYE’DE DUYULMASIN!

Üstünel’in olayın duyulmaması için menajer Mithas Halis yerine Holosko’nun, Slovakya’da bağlı bulunduğu menajerlik şirketi, “Football Service Agency, GMBH Slovakia” ile temasa geçtiği ifade edildi.

BAŞKA BİR TÜRK TALİP

Beşiktaş’tan yılda 800 bin euro alan oyuncunun, daha fazlasına Galatasaray’a gitmeye hazır olduğu belirtildi. Bu haberi FSA’nın ortaklarından Milan Lednicky; “Beşiktaş, oyuncumuzla yola devam etmek istiyorsa elini çabuk tutmalı. Çünkü Holosko’ya bir başka Türk takımı da talip” diyerek doğruladı.

Maraton

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

galatasarayın hücüm hattında zaten kaliteli ve yabancı oyuncular var , sanmıyorum böyle birşey olacağını , galatasaray bence geri dörtlüye transfer yapar ki haldun üstünel en az iki oyuncu alacaklarını söyledi büyük ihtimalle o bölgelere yapılır transfer

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Holosko gitmez.Balon haber. Fırsattan istifade bir haber.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca Galatsarayında her haberde sanki diğer rakiplerinin bütçesinden 100 milyonlarca yüksek bütçesi varmış gibi yansıtılmasına anlam veremiyorum...
    Last edited by Ahmet Göktaş : 17.Ekim.2009 at 19:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Holosko Florya'ya gelene kadar B.Çekmece'ye taşınır tesisler Gerek yok Holosko'ya sanmıyorum öyle bir transfer yapacaklarını.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bariz masabaşı haber. Ortalığı karıştırmayı çok seviyor basınımız...

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

Yalan Dünyaaa :d.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

cacık yedim az önce bu haberde üstüne çok güzel geldi
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

TuNdRaLoWeR Misafir

Alex deseler daha çok inanırdım breh breh

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Her haberde Galatasaray'ın ismini kullanmak zorundalar mı yahu ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Her haberde Galatasaray'ın ismini kullanmak zorundalar mı yahu ?
    Evet zorundalar.Bu ülkede spor siteleri veya gazeteleri satış yapmak istiyorsa Galatasaray'ı,Fenerbahçe'yi,Beşiktaş'ı her haberde kullanmak zorunda.

Mesaj Yetkileri