Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: Kayserispor - Ankaragücü [TSL 9. Hafta]

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Default Kayserispor - Ankaragücü [TSL 9. Hafta]

Tolunay Kafkas yönetimindeki Kayserispor, Kadi Has Stadyumunda Saat 15:00 da Hikmet Karaman yönetimindeki Ankaragücü'nü ağırlıyor.

Maçın hakemi Fırat Aydunus, yardımcılığını ise Bülent Gökçü ve Tarık Ongun yapacak.

İddaa Kodu: 356

Ev sahibi ekip 1,85 oran ile
    Beraberlik 3,00
    Deplasman takımı: 3,10
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Kayseri evinde çok sıkıcı bir takım Beraberlik diyorum ya 0-0 ya 1-1

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Makukula atacaktır kayseri kazanacaktır...
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bu maçı ne olursa olsun kazanıcaz başka yolu yok. Hafta içi Telekomla yapılan maçı 4 gol atarak kazanmıştık o maçta as oyuncuları dinlendirdi. Gelen oyuncularla beraber çok geniş hucum hattımız var. Kazanıp 3 puanımızı alırız.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu sene evimizde çok iyi değiliz buda zeminin kötülüğündendi heralde ama bu maçla birlikte yeni zeminde oynamaya başlıyoruz galibiyet alır üst sıralardaki takibimizi sürdürürüz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

A.gücü kazanabilir bu maçı. Çok organize gördüm takımı..

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hikmet hocanın sayesinde 3-0 kaybetttik maçı. Müthiş formu olan Emre Aygün, Süperyıldız Vassell, takımı ileri çıkaran Mehmet Çakır yedekler arasında başladı maça.

Semavi'den kurtulduk derken ısrar etmesini anlamıyorum. Çok durmazsın sen başta hoca. Kuyunu kazıyosun.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Galatasaray maçından beri hiç gol yemeden geliyoruz bu başarımız geçen senede vardı ama golcü sıkıntısı nedeniyle bir türlü istenilen sonuçlar gelmiyodu bu senede makukulayla o sorunu çözdük.Önümüz açık görünüyor bu sene takımdan umutluyum

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Kayserispor çok rahat aldı Emre Aygün ve Vassell oyuna girmeden 2. golün gelmesi Ankaragücü için işleri zora soktu, buna rağmen atak yapmakta ısrarcı olmayınca yenilgiyi kabullenmek zorunda kaldı Ankaragücü..
    Cangele'nin golünde Serkanın yapabileceği hiç birşey yoktu hatta ilk yarı benzer bir pozisyonu dışarı çevirmişti.. Ancak 2. gol tamamıyla Serkan'ın 3.gol ise Serkan ve Defansların hatasından geldi..
    Sonuç olarak takım seçiminden ötürü Ankaragücü Kayserispor'a 3 puanı armağan etti..

Böyle bir skor beklemiyordum gerçekten..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Valla Kayserispor Makukula geldikten sonra costu bu macıda hak ederek aldılar tebrikler,
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bu maçta Makukula'nın yaptığı harekete kırmızıyı çıkaramayan hakeme yazıklar olsun. Koray'a gelse o tekme kafatasını bile çatlatabilirdi. Yürekli (?) hakem çıkar( a ) madı kırmızıyı.

Serkan'da milli takıma seçiliyo yediği goller saçmalık. Devre arası Senecky veya başka bir kaleci alınabilir. iglesias - Henrique - Henderson - Padilha gönderilecek takımdan büyük ihtimalle. Gelecek oyuncularla 2. yarı fırtına gibi eseriz.

Ankaraspor'un kalecisini niye almadılar ki baya iyiydi o kaleci hem maddi açıdan da iyi olur transfer.Makukula baya iyi golcü Kayseri'ye bu sezon baya katkı yapacağa benziyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Makukulanın sarı kartı doğru karardı çünkü makukula orda hırsından dolayı yaptığı hareketti oyuncuya yönelik yapılmış bir hareket değil zaten oyuncuya hiçbir şekilde temas etmedi tekmesi o kadar amatör bir oyuncu değil o tekmeyi oyuncuya sallayacak kadar

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Deniz yapma Allah aşkına biraz mantıklı düşün ne hırsı. Koray 1 metre öne düşse kafatasını kırabilirdi.

Amatör oyuncu demedim zaten. Ama ne olursa olsun öyle hareket yapıyosa oyuncu cezası kırmızı karttır.

Video bulursam eklicem burayada.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Abi erman hocayı falanda dinledim akşam sırf o poziyona ne diyecek diye oda benim düşündüklerimi söyledi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Bu maçta Makukula'nın yaptığı harekete kırmızıyı çıkaramayan hakeme yazıklar olsun. Koray'a gelse o tekme kafatasını bile çatlatabilirdi. Yürekli (?) hakem çıkar( a ) madı kırmızıyı.

Serkan'da milli takıma seçiliyo yediği goller saçmalık. Devre arası Senecky veya başka bir kaleci alınabilir. iglesias - Henrique - Henderson - Padilha gönderilecek takımdan büyük ihtimalle. Gelecek oyuncularla 2. yarı fırtına gibi eseriz.

Alın Senecky'i nasılsa beleeş

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Makukula'nın yaptığına kırmızı verilmiyorsa ben o adamın hakemliğinden şüphe ederim. Bu hareketin aynısını yapan Pepe'ye katil dememişmiydik Makukula'nın yaptığına ne demeli o zaman bi anlık hırs mı? SAÇMALIK! O görüntülere bakarak Makukula'ya en az 5 maç ceza verilmeli o pozisyonda Koray'ın canına kast etmiş Makukula.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Alın Senecky'i nasılsa beleeş
    ,

Rahatsızmı etti ? Alcaz zaten Senecky'i.

-------

Yaa hırs dediğin mademki öyle yaptı topa vurursun kendini yersin bişey yaparsın. Rakibinin kafasına gelecek şekilde sallamazsın tekmeyi. Osman çok güzel söylemiş Pepe katilse Makukula ne oluyo. Sütten çıkmış ak kaşıkmı.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Demeki bi kac transfer daha lazim Ankaragucune, sadece futbolcuda degil bence teknik adamida alsinlar

Ankaraspor'da iyi bi kaç oyuncu daha kaldıysa kaçırmasın alsınlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu Röber'i bir Türk takımı alsın yahu bence ligin en iyi hocalarından biri..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Maksic View Post
    Şu Röber'i bir Türk takımı alsın yahu bence ligin en iyi hocalarından biri..
    A.gücüne gelsin işte Almanya ya gitmemeli bence iyi bir hoca A.Gücüne gitmeli..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Makukula'nın yaptığına kırmızı verilmiyorsa ben o adamın hakemliğinden şüphe ederim. Bu hareketin aynısını yapan Pepe'ye katil dememişmiydik Makukula'nın yaptığına ne demeli o zaman bi anlık hırs mı? SAÇMALIK! O görüntülere bakarak Makukula'ya en az 5 maç ceza verilmeli o pozisyonda Koray'ın canına kast etmiş Makukula.
    Pepeyle arasında çok fark var bi kere pepe iki kez tekme salladı adama ikisde isabet etti üstelik ama makukulanınkinden hiçbir temas yok neye göre 5 maç ceza verecek anlamadım

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Pepeyle arasında çok fark var bi kere pepe iki kez tekme salladı adama ikisde isabet etti üstelik ama makukulanınkinden hiçbir temas yok neye göre 5 maç ceza verecek anlamadım
    Ceza alması için Kafasını bedeninden ayırması lazım diyorsun yani Deniz?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Özetlerden izlediğim kadarıyla hakem maça etki etmiş.O siyahi topçu ne güzel saldırıyor öyle ve sarı kart ilginç...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Tamam hadi ben yanlış düşünüyorum diyelim ama hiçbir yazardan bu konuda tepki duymadım ben tsl maç özetlerini yorumlarken tekme oyuncuya değmedikçe bir sorun olmazki hadi kanıtlanamaz birşey o tekmeyi oyuncuya kasten salladığı hem öyle yapmak istemiş olsa makukula birdaha sallardı tekmeyi

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Boşa salladı Makukula tekmeyi 10 metre ötemde gördüm sonra ki itiş kakışa sarı kartı yedi ancak Koray'ın sarı kart yemesi saçma olan kısımdı..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Abi korayın sarı kart yeme sebebide hakemi aldatmaya çalışması makukulanın ayğı değmemesine rağmen yere yatıp kafasını tutarak kıvranması ki bence doğru karar oda çünkü makukula ilk tekmeyi salladığında koray önce hakemi bi kesiyo tam hekem yanlarına gelirken yere atıyo kendisini

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Ona yine de kart verme hakkı yok hakemin belki ilk müdahele de gerçekten sakatlandı Koray yani sarı kart yememesi için illa ki sedye ile mi çıkması gerekiyor..

Bu arada Koray'da ciddi bir ağırlaşma vardı baya da kilo almış gibi ancak Makukula'yı iyi müdaafa etti..

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri