1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Lugano'dan kara haber

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Default Lugano'dan kara haber

O kadar aradım göremedim.Açıldıysa af ola

Kaptan Alex, Güiza ve Deivid'i derbide kullanamayacak olan Fenerbahçe'de şimdi de, Lugano şoku yaşanıyor. Milli maçta sağ arka adalesinde ödem oluşan Uruguaylı oyuncunun derbide oynayıp oynayamayacağı belirsiz.

Fenerbahçe, Gaziantep’e sıkıntılı gelmişti. Sakat olan Alex, Güiza ve Deivid’in yanı sıra milli takımdan yorgun dönen ve sakatlığı bulunan Lugano da İstanbul’da bırakılmıştı. Dos Santos ise yedek kulübesindeydi. Bu şartlar altında maça başlayan Kanarya, hem kazanmak hem de Galatasaray derbisi öncesi fire vermemek düşüncesindeydi. Fenerbahçe sonuç olarak istediğini alamasa da, sakatlar dışında başka fire vermedi.

Gaziantepspor maçına çıkarken sınırda olan ve kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek olan Gökhan ve Cristian Baroni 90 dakikayı dikkatli tamamladı. Bu iki futbolcu, önümüzdeki hafta oynanacak olan Galatasaray derbisinde sahadaki yerlerini alacak. Ancak sevinç kısa sürdü. Uruguay Milli Takımı’nın Arjantin ile yaptığı maçta sağ arka adalesinde ödem oluşan ve tedbir olarak Antep’e götürülmeyen Lugano’nun durumunun ciddi olduğu anlaşıldı. Bugün kontrolden geçirilecek olan Uruguaylı oyuncunun, Steaua Bükreş ve Galatasaray maçlarında forma giyip giyemeyeceği belli olacak.

Kaynak:Fanatik

TuNdRaLoWeR Misafir

Eğer doğru bir haberse yazık olacak bize.

Bilica-Bekir ya da Bilica-Önder yetersiz olacaktır diye düşünüyorum.Zaten Alex yok bir de Lugano olmayınca kadro tamam oldu..Umarım yerine oynayacak kişi Lugano'nun yokluğunu çok belli ettirmez.

Alex derbiye yetiştirilmeye çalışılıyormuş.Bir aksilik olmazsa yetişir bence.Lugano ile ilgili bir fikrim yok ama kesinlikle bu maçta oynaması gerekiyor.Durumu 1-2 gün içinde netleşir tahminimce..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Alex oynamazsa yerine kesinlikle Özer oynamalı..

Quote Originally Posted by KaF KeF View Post
    Alex oynamazsa yerine kesinlikle Özer oynamalı..
    Keşkee ama Daum varken bu biraz zor.. Yine sağda Kazım oynar,Alex'in yerinde de Mehmet oynar..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Haberin doğru olduğunu sanmıyorum. Lugano oynayacaktır. Ama Alex için ne zaman şüpheli denildiyse oynayamadı. Umarım bu sefer yetişir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Bu adam 4.sezonunu oynuyor bi kere sakatlık yüzünden maç kaçırdığı görmedim ya milli takım ya da kırmızı kart

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Lugano oynar ama Alex'den şüpheliyim :S

Mesaj Yetkileri