1-1 gibi bir skor bekliyorum. Fener takılacaktır diye düşünüyorum.
Bence 2-0 alırız..
Beraberlik bekliyorum.
Bu maçtan alınacak 1 puan bile iyidir . Morallar bozuk Sakatlıkar var ve hafta sonu Galatasaray maçı .. İyi performans beklemiyorum takımdan pek de umutlu değilim
Daum un aklında galatasaray maçı olduğu sürece fener in maç kazanması zor hafta sonu galatasaray maçı olmasa fener kazanır derdim ama şu şartlarda zor gözüküyor..
Fenerbahçe istediği her maçı kazanacak güce sahip. Akılları Galatasaray derbisinde olacak, bu yüzden çok sıkıntılı bir maç ama; Fenerbahçe kadro olarak çok üstün bir kulüp. Bu yüzden eğer maçı ilk otuz dakikalık bölümde iki farklı öne çıkarlarsa maçı sonraki bölümlerde kontrol ederek kazanabilirler.
2-2. İlk golü Bükreş atar.Önümüzde GS derbisi varken ne takım ne de Daum motive olamazlar diye düşünüyorum.Maçın TNT'de olmasına aşırı sevindim![]()
Ben bu maçı kazanacağımızı düşünüyorum.Önemli eksiklerimiz var ama yine de kadro olarak onlardan üstünüz ve grupta liderlik için bu maçı mutlaka kazanmamız lazım.Yalnız sakatlık sorunu olabilir Romanya'lılar sert oynamayı severler bunun için dikkatli olmamız lazım.Zaten sakatlıklarla uğraşıyoruz son günlerde bir de burada çıkmaz birşey umarım..
Fenerbahçe ilk golü atan takım olursa büyük ihtimal kazanırız.. Ancak tersi durumda işler zora girebilir..
Haftasonu derbinin olması, sakatlıkların fazla olması nedeniyle bu maçta alınacak bir beraberlik kötü sonuç değildir. Hatta normal şartlarda da bu deplasmandan alınacak beraberlik kötü değildir. Ama tabi ki alacağımız bir galibiyetle gruptan çıkmayı nerdeyse garantileyebiliriz.Takımdaki sakat futbolcular hakkında da bilgiler veren Daum; "Steaua Bükreş maçı için Lugano ve Bilica'nın durumları belli değil. Alex ve Deivid bu maçta kesinlikle oynayamayacak. Güiza da yok. Sağlık bölümü bu oyuncularımızın takıma tekrar katılabilmesi için yoğun bir tempoda çalışıyor" ifadelerini kullandı.
_______
Profesyonel Futbol Takımımız Steaua Bükreş takımıyla deplasmanda yapacağı karşılaşma için saat 11.00'de Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan kalkacak özel bir uçakla Romanya'ya gidecek.
Kafilemizde yer alan oyuncularımızın isimleri şöyle: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert Günok, Lugano, Bilica, Önder Turacı, Roberto Carlos, Gökçek Vederson ,Gökhan Gönül, Baroni, Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin, Deniz Barış, Ali Bilgin, Andre Santos, Kazım, Mehmet Topuz, Uğur Boral, Özer Hurmacı, Semih Şentürk.
Fenerbahce.org
Last edited by TR.CaPTaiN : 21.Ekim.2009 at 15:14
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Semih antrenmanı yarıda bırakmış.Yarın oynayıp oynayamayacağı belli olacak ama oynaması zormuş.Forvette Kazım oynayacak Semih olmazsa.Mehmet sağa geçer ve Özer'de Alex'in yerinde oynar büyük ihtimalle.
--------------------Volkan------------------
Gökhan---------Lugano(Önder)-----Bilica--------Carlos
--------------Cristian-----Emre--------------
M.Topuz----------Özer------------A.Santos
---------------------Kazım(Semih)----------------
Herkesin hemfikir olduğu gibi hafta sonu derbi olduğundan dolayı motive olmak bu maça zor. Tahminim maç Fenerbahçe açısından gayet sıkıcı geçer. Amaç gol yememek oyunu yavaşlatmak ve olursa duran toptan 1 gol falan olacaktır. Yani sıkıcı,beraberliğe razı , bir an önce bitmesi beklenen bir maç olacaktır. Şans kaza gol atarsak yeneriz.
Bir Dost
Hellbells
Ben bu sefer bükreş maçını alıp onun rehaveti ile GS maçında puan kaybedeceğimizi düşünüyorum.. Bu maçın skoru 2-1
Umarım Özer oynar artık ilk 11'de
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Ali Bilgin oynar, Deniz,Selçuk oynar ama yine Özer oynamaz
Ben bu maçtan açıkcası pek umutlu değilim. Yeniliriz gibi geliyor bana.
--------------------Volkan------------------
Gökhan------Önder----Bilica---Carlos
--------------Cristian-----Emre--------------
Kazım----------M.Topuz------A.Santos
--------------------Semih --------------
Daum ÖZer'i oynatmaz gibi geliyor. Yedekte başlatır. Onun yerine ise Ortada daha iyi oynadığını söyleyen M.Topuz'u koyar. Sağ tarafta Klasik Kazım seçimi olabilir. Semih oynamaz gibi geliyor ama yinede oynarsa o olur oynamazsa Kazım geçer, onun yerine Ali Bilgin i koyar Özer i koymaz yinede. Niyeyse ...
Aslında;İlerleyen dakikalarda da, sağ bekte Cafu'ya benzetilen, yıllardır sağ bek oynayan ve bir o kadar tecrübe sahibi olan Bekir, Gökhan'ın yerine oyuna girer.
Böyle bir sağ bek neden yedek aklım almıyor ?
---------------Carlos-----------Santos
---------------Bilica---------Özer(-->Emre)
Volkan---------------------------------***-Kazım
---------------Önder-----Baroni
---------------Bekir-----------Gökhan(-->Topuz)
Böyle çıkıp sonradan M.Topuz'u ve Emre yi alabilir. Nede olsa derbi var ve hiç şans bulmayanlara şans tanımalı. Onlarda böyle maçlarda kendini göstermeli. Çokta ciddi birmaç olmasada yedeklerimizin bile iyi bir beraberlik alabileceğini düşünüyorum ama ben 2-0 yeneceğiz dedim ilk tahminimde. Bu şekilde rotasyon yapmalı. Özer oynamalı.
Last edited by SAİT71 : 22.Ekim.2009 at 14:22
Daum beyanat veriyor: "Umarım derbi öncesi bir sakatlık yaşamayız"..
Bu diplomatik beyanatın açıklaması bana göre şu: "Çocuklar..Kendinize dikkat edin..Yıpranmayın..İkili mücadelelerden uzak durun..Bizim hedef maçımız hafta sonu.."
Ben oyuncu olsam böyle algılardım..Halbuki Avrupa'da yolumuza devam etmek için bu maç bence çok önemli..Eğer ilk iki maç 6 puan toplasaydık,burada bir kredimiz olabilirdi ama o şansa da sahip değiliz..
Artık Kazım'sız bir kadroyu deneme zamanı geldi ve geçiyor..Kazım takımda olduğu müddetçe taraftarın özlediği,ısıran,savaşan,rakip yarı sahada baskı kuran futbola ulaşmak mümkün değil..İşte Kazım'sız Gençlerbirliği maçı ve işte Kazım'lı Antep maçı.. Daum'un bu inadından vazgeçmesini sabırla bekliyorum..
Bu maç nedense bana hiç bir umut vermiyor..Dilerim yanılırım..
İlk golü biz bulursak maçı kazanırız.Ancak bu kadar çok sakat oyuncularımızın bulunduğu bir ortamda beraberlik iyi bir sonuç gibi gözüküyor.
Özer mecburen oynayacak diye düşünüyorum.Semih sakatlanmış ve idmanı yarıda bırakmış.Daum forvete Kazım'ı alıp,sağda M.Topuz'u ortada da Özer'i oynatabilir.
Türkiye'nin ilk dijital platformu Digiturk'un yayın ağına, TNT de katıldı !..
Futbolseverler Steaua Bükreş-Fenerbahçe maçını, bu akşam saat 20.00’dan itibaren DIGITURK 54. KANALDAN yayın yapan TNT'de ŞİFRESİZ izleyebilecekler !..
Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'ndeki kritik maçını, DIGITURK 54. kanalda, test yayınında olan TNT'den izleyebilirsiniz.
DIGITURK'ü EUTELSAT uydusundan izleyen üyelerimiz bu maçı şifresiz olarak izleyebileceklerdir.
DIGITURK'ünde 54. kanalda TNT'yi göremeyen üyelerimizin KOLAY KURULUM yapması gerekmektedir.
Digiturk Müşteri Hizmetleri: 0 212 473 73 73
-----------------Özer
----------------Kazım
Fenerbahçe Cumhuriyeti
sanki bekir sağbek..mesaj yazmak için mesaj yazmayın ya..![]()
Kesin Kadro ne bilen var mı acaba ?
Takımımız Steaua Bükreş karşısında, sahaya şu on birle çıkacaktır. Volkan Demirel, Lugano, Bilica, Gökhan, Roberto Carlos, Emre, Cristian, Andre Santos, Mehmet Topuz, Kazım ve Özer.
Fenerbahce.org
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kadro süper...
Özer ve Emre'ye çok güveniyorum.
Lugano dısında herkes toğu iyi kullanan oyuncular galibiyet bekliyorum..
Özer neler yapacak acaba![]()
2 takımında Romen takımlarından alacağı 12 puan çok önemli. O yüzden umarım iki takımımızda takılmaz Romenlere.Puan farkını kapatmamız lazım aradaki,ileriki senelerde takımlarımızın fazla sayıda katılması açısından. Bugünkü iki karşılaşmanın önemli noktalarından biri de bu.
kaptan bu kolay kurulum nasıl oluyor ?
Fenerbahçe'ye başarılar.Birde bu maçı şimdi ben mesela normal TV'deki TNT kanalından şifresiz izleyebilecekmiyim