1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Mehmet Yıldız'ın futbolu hayatı bitebilir

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Post Mehmet Yıldız'ın futbolu hayatı bitebilir

"Mehmet Yıldız'ın futbolu hayatı bitebilir"

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, sezon başında dizinden bir operasyon geçiren Mehmet Yıldız'ın futbol hayatının bitebileceğini söyledi.

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, sezon başında dizinden bir operasyon geçiren Mehmet Yıldız’ın futbol hayatının bitebileceğini söyledi.

Best FM’den Özkan Öztürk’e konuşan Fikret Ünsal, “Maalesef Mehmet’in durumu kritik. Kendisini Almanya’ya gönderdik. Son umuduz bu. Dileriz futbolcumuz yeşil sahalara döner” dedi.
    DOKTORLARIMIZ BAŞARISIZ
    Ünsal, doktorların başarısız olduğunu vurgulayarak; “Maalesef bizim Türk doktorları fazla başarılı olmadığı için Mehmet Yıldız’ın sakatlık süresi uzadı. Doktorlarımız iyiler fakat hastalarını çok iyi takip etmiyorlar. Bence bundan dolayı oldu. Sakatlık dizinde çok tehlikeli bir yerde. Allah göstermesin Mehmet Yıldız’ın futbol hayatı bitebilirde. Şimdi işinde çok iyi olan bir doktor bulduk. Avrupa’da çok önemli takımların doktorluğunu yapmış bir doktor. Son umuduz o. İnşallah iyi olur. Mehmet Yıldız içinde çok üzücü bir olay. İnşallah en kısa zamanda bunu telafi ederiz” dedi.
    LİGTV

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Umarım En kısa zamanda sahalara döner.
    Last edited by eXcitinG : 31.Ekim.2009 at 10:15 Reason: ''Beni sadece Türk Doktorlarına emanet edin'' M.Kemal Atatürk

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Boş laflar söylüyosun bugra, Cok kolay sanıyosun herşeyi ama işte degil. Okusaydında sen ileştirseydin mehmet yıldızını

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Sivas'a antrenör olur en kötü.

Nesil
    2006

cok sevdigim bir futbolcu degil ama insan uzuluyor yazik parasini kazandigi meslegi sonucta.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Egerki gercekten o doktorlarin hatasi var ise once o doktora sonrada o doktora teslim eden yonetime yaziklar olsun.

Ne kadar bende begenmesen, Mehmetinde kendine gore hayaleri vardir bunlarin bi yanlis tarafindan goturulmesi hic guzel bisey degil. Yesil sahalarda insallah en yakin zamanda izleriz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Allah en yakın zamanda şifa nasip eylesin..
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Hay Allahım Yazdığım Editleniyor,Ataya Saygmımız Büyük Benim Kızdığım İşini Yapmayan Doktora Adamı Sahada Yıkamadılar Masada Yıktılar
    İnşAllah Bayern Münich Kulüb Doktoru İyileştirir Mehmeti
    Ayrıca Osman O Doktorun Görevi Değilmi İyileştirmek Ben İyileştirecekmişim Kafam Bassa Zaten Sayısalcı Olup Doktorluk İsterdim Hay Allahım Ya

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Buğra tepkiLerinde biraz daha dikkatLi oLmaLısın. İsyan vari gördüm seni çok. Bu oLayLArdan bizimde başımız ağırıdı. İLhan Mansız yanLış teşhisLer ve tedavi sonrası FutboLu bırakmak zorunda kaLdı vs.

Burası bir forum ve yapacağımız eLeştirLerin dozunu iyi ayarLamak zorundayız.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Buğra tepkiLerinde biraz daha dikkatLi oLmaLısın. İsyan vari gördüm seni çok. Bu oLayLArdan bizimde başımız ağırıdı. İLhan Mansız yanLış teşhisLer ve tedavi sonrası FutboLu bırakmak zorunda kaLdı vs.

Burası bir forum ve yapacağımız eLeştirLerin dozunu iyi ayarLamak zorundayız.
    Evet Abi Sen Dedin İlhan Mansızın Hayatıda Bitti Belki Çok Başarılı Olacaktı
    Aynı Şekilde Mehmet Yıldızda Çok Başarılı Olacaktı Yazış Şeklim Yanlış Olabilir Ama Dediğimin Doğru Olduğunu Düşünüyorum Çünkü Sivasspor Mehmet Yıldız Kalitesinde Bir Oyuncuyu Daha Alt Yapısından Kolay Kolay Çıkaramaz
    İşini Yapan Hekimlere Saygılıyım Ama Adamı Yanlış Ameliyat Eden Hekimede Sinirlenmemin Doğru Olduğunu Düşünüyorum
    Her Neyse Umarım Alman Doktor İyi Eder Mehmetimizi
    Tüm Sivaslıların Duası Mehmetle,Geri Dön Büyük Kaptan

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Buğra'yada katılmamak elde değil.Sen profesyonel bir kulüpsün.Böyle hatalar yapılırmı ?.O Doktorunda kulübünde çok büyük hatası var.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Kulübümüzünde Suçu Büyük Sen En Önemli Oyuncunu Gönder Alman Doktora FB,BJK,GS Hep Oraya Gönderiyor Oyuncularını
    İş İşteN Geçti Umarım Sonu Hayırlı Olur

Mesaj Yetkileri