Hakem : Thomas Einwaller (Avusturya)
Stad : Şükrü Saraçoğlu
Tv: D Smart Euro Futbol kanalı
Hakem : Thomas Einwaller (Avusturya)
Stad : Şükrü Saraçoğlu
Tv: D Smart Euro Futbol kanalı
Parçalarız.![]()
Bu maçta bari Özer 11 de başlasın..
Bölük börcük yaparızBu maçtan sonra önümüzde neredeyse 3 haftalık bir boşluk olucak bu yüzden oyuncuların bu maça iyi hazırlanıcaklarını tahmin ediyor ve 3-0 kazanırız diyorum.
Fener'in zorlanacağını düşünmüyorum fakat Türk takımlarında çokça görülen , hatalı bir gol yedikten sonra maçı kaybetme fobisi umarım gerçekleşmez . Fener gol yer ise onu rahat rahat çıkartabileceğini pek sanmıyorum. Fakat golü atarsa işler tıkır tıkır ilerler
Football is simple,but Football Manager is not
Deplasmandaki maçta Steaua'nun bize rakip olamayacağını gördük fakat futbolda ciddiyetsizliğe yer yoktur. Ciddi, dikkatli olmazsanız Twente, Gaziantepspor ve Kayserispor maçlarında olduğu gibi öne geçtiğiniz maçları istemediğiniz sonuçlarla tamamlarsınız. Özellikle 1-0'ı bulduktan sonra takımın maçın bitmesini beklemeye başlaması ciddi bir sorun. Bu maçta 3 puanın yanında güzel futbol bekliyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
geçen maç gördüğümüz üzere steaua gerçekten iyi durumda değil fener de hafta sonu beraberliğini telafi edecektir bu maçta en az 2 farklı skor bekliyorum
Fenerbahçe bu maç ile birlikte 20 gün gibi bir tatile girecek. Bu tatil öncesi moralleri girmek takımın motivasyonunu artırır.
S.Bükreş'i geçen maç gördük evinde çok etkisiz oynadılar. Deplasmanda süpriz yapabilecek bir yapıya sahip değiller. Fenerbahçe bu maçı 2-0 kazanır. İkinci tur vizesini kapar.
Parçalarız tarzı yorumlarda gördüğüm kadarıyla taraftar kendinden fazla emin, inşallah bu hava takımda da yoktur zira Steua hiçbir zaman küçümsenecek bir takım değil, çok zor değil Steua galibiyet bile alabilir, bir arkadaşın da söylediği gibi ciddiyetsizliğe yer yok futbolda.. Sonuçta bu oyunu oynayanlar insan, ve insanın psikolojisi her yaptığı işi etkiler..
Bilmiyorum içime öyle doğuyor bizim takım çok sallamaz bu takımı berabere kalırız. Böylesine maçları kazanırsak olmaz zaten![]()
Bende bu maçı çok zorlanmadan kazanacağımızı düşünüyorum.İlk maçta da gördük ciddi oynarsak rahat kazanırız.Umarım Daum maça forvette Guiza ile başlamaz.Ve Özeri'de artık oynatması gerekiyor ve umarım oynatır...
guiza oynamasın bakın nasıl dağıtıyoruz![]()
17 günlük arayı ağız tadıyla geçirmek için bu maçı alıp,bir üst turu garantilemek lazım..Artık bu grup işini fazla uzatmadan kazanıp noktalamalı..
Uzun süre bu stad seyirciye hasret kalacak..Taraftar hava şartlarına rağmen takımı yalnız bırakmayacaktır..Daum bu maçta ağzımıza bir parmak bal çalmak için kadroda birkaç değişikliğe gitse de 17 gün sonra başta Guiza olmak üzere yine bildiğinde ısrar edecektir..Ama bugün birkaç ufak oynama yapacağını düşünüyorum..
Kayseri macında kazansaydık zor bir maç olur derdim fakat bu maçı söke söke alacağız...
Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, UEFA Avrupa Ligi’nde yarın Steaua Bükreş ile oynayacakları maç öncesinde bir basın toplantısı düzenledi ve soruları yanıtladı.
Sakat oyuncuların durumu hakkında bilgi veren Daum, Alex’in durumunun maç saatinde belli olacağını açıkladı.
Alman teknik adamın açıklaması şöyle:
“HİÇBİR TAKIMDAN HEDİYE ALMADIM!”
“Biz F.Bahçe olarak şunu biliyoruz ki bizi zor bir maç bekliyor. Zor bir gruptayız. Bizim amacımız kendi işimize konsantre olmak. Hem Steaua Bükreş için hem de Fenerbahçe için zor bir maç. İki kulüp de kendileri ve ülkelerine Avrupa’da puan kazandırmak için mücadele ediyor. Puan cetveline baktığımız zaman iki takım için de ne kadar önemli bir mücadele olduğunu görürsünüz. Hayatımda hiçbir takımdan hediye almadım! Bizim için zor bir maç olacak.”
“STEAUA İÇİN İSTANBUL’DA GALİBİYET BÜYÜK BAŞARI OLUR”
“Steaua Bükreş için İstanbul’da bir galibiyet çok büyük bir başarı. Bunu da bilmemiz gerekiyor. Buna herkesin hazır olması gerekiyor. Biz de tabi en iyi şekilde hazır olacağız bu maça.”
“STEAUA BÜKREŞ’İN HER FUTBOLCUSU SORUN YARATABİLİR”
“Steaua’nın her futbolcusu bize sorun yaratabilir. Kalecileri mükemmel kurtarışlar yaptı ilk maçta. Pozisyonlar buldular. Niculeta iyi bir oyuncu. Tek tek oyuncuları değerlendirmek doğru olmaz. İyi oyuncuların dışında değerli de bir hocaları var. Her puan kaybı F.Bahçe için durumu zorlaştırır ve Steaua Bükreş için durumu daha iyi yapar.”
SAKAT OYUNCULARIN DURUMU
“Alex dün sadece bireysel olarak çalıştı. Bugün de bakmamız gerekiyor. Kayseri’de olduğu gibi ancak maç günü belli olacak Alex’in durumu.
Bekir’in bademciklerinde iltihap var. Henüz belli değil durumu. Bugün bakacağız çıkar mı, çıkmaz mı maça.
Önder’in adalesinde bir sakatlık var. O da bugün belli olacak ama zor gibi gözüküyor Önder’in durumu.
Semih’in de bileğinde bir sakatlık var. Haftalardır tedavi oluyor zaten. Bu akşam da Semih’le görüştükten sonra daha net bir durum ortaya çıkar. Yarın olur mu, olmaz mı daha belli değil.
Bir çok futbolcumuz eksik olacak ama en azından umarım Alex yetişir. Bunu en geç yarın göreceğiz.”
ÖZER HURMACI: “OYNAMAK İÇİN HAZIRIM”
Teknik Direktör Daum’la birlikte basın toplantısına katılan Özer Hurmacı ise şunları söyledi:
“Bükreş’te önemli bir galibiyet aldık. İçeride de aynı futbolu sergileyip galip gelebiliriz. Bizim için önemli bir maç. İnşallah bu maçta da iyi bir futbol sergileyeceğiz. Steaua’yu yenen ilk Türk takımı biz olduk. Bunun da ayrı bir önemi var.
Psikolojik durumum gayet iyi. Uzun bir sakatlık dönemini arkada bıraktığım için mutluyum. F.Bahçe’ni başarısı için her zaman elimden geleni yapacağım. Hocam görev verdiği takdirde oynamak için hazır olduğumu düşünüyorum. F.Bahçe’nin başarısı için elbirliğiyle çalışacağız.
Steaua Bükreş iyi bir takım. Orada olduğu gibi buradaki maç da zor geçecek ama inşallah gülen taraf biz olacağız. Steaua Bükreş’e kalan maçlarında başarılar diliyorum. Kadıköy’e gelen her takım atmosferden etkileniyor. Taraftarımızın desteğiyle gücümüzün üstüne çıkıyoruz. Steaua Bükreş de bu atmosferden etkilenecektir.”
İnşallah Özer'i 11'de görürüz. Galibiyet bekliyorum.Steaua eski Steaua değil.
UEFA Avrupa Ligi (H) Grubu'nda bugün saat 22.05'te başlayacak mücadelede Romanya'nın Steaua Bükreş takımıyla Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçemiz sahaya şu on birle çıkacaktır:
Volkan Demirel, Lugano, Roberto Carlos, Emre, Kazım, Alex, Cristian Baroni, Andre Santos, Bilica, Mehmet Topuz, Gökhan Gönül.
!.!FeNeRBaHÇe!.!
11 güzel.İnşallah galibiyetle döneriz.
guiza yok..Kazımı beğeniyorum forvette.. Umarım bu ilk 11le yeneriz steau'yu
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Şerefsiz star şifre koydu galiba..
ne kadar şerefsiz bu adamlar yahu. o kadar reklam yap sonra şifre koy. kendi adını karalamaktan başka birşey değil. zevk mi alıyorlar nedir?
Santos'tan güzel bir gol.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Yedik golü, 1-1.
Santos'un gol çok süperdi, güzelde oynuyorduk aslında ama şanssız bi gol yedik, neyse bakalım inşallah ikinci yarı düzeltiriz..
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Santos nasıl gol attı öyle, Messi gibi bir bilek var. Umarım o bileğini bize daha fazla gösterir. Artık bu maçı onun kişisel becerisi ile kazanacaz. Şuan umarım Daum oyuncularımızı fırçalıyordur. Yoksa kazanmamız zor.
Alex orta Bilica Kafa ve GoL..
bilica süper kafa vurdu.. alexin ortası kdr güzeldi.. 2-1![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
maçtaki 2. messi golüalex 3-1
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek