1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Zavvi'den Aldığım FM2010

Default Zavvi'den Aldığım FM2010

Arkadaşlar reklam yapmak gibi bir maksadım yok ama Zavvi'den sipariş ettiğim Fm2010 bugün elime ulaştı. İngiltere'den bana gelişi sadece 5 gün sürdü(Belki çoktur ama 2 haftayı gözden çıkarmıştım ) Kutuyu açtım. Görebildiğim kadarıyla sadece 1 yerde 1 tane steam kod var. Oyunu nasıl kurmalıyım? Acaba tek kullanıcı için mi çıkmış oyun? Son günlerde takip edemedim. Umarım sorduğum için kızmazsınız.

Nesil
    2006

Steam üzerinden kurarsan, Türkçe FM için katkın olur ve böylece Türkçe FM şahet çıkarsa, oyununa yüklenir. Birde oyunun güncelleştirmeleri otomatik olarak iner. Üstüne oyunu cd kullanmadan oynayabilirsin.

Kod olayı hakkında fazla bir bilgim yok ama; sanırsam o şifreyi iki defa kullanabiliyorsun, tabii deactive yaparsan şifren sıfırlanır.

Teşekkürler. Steam'den kurayım o zaman. O değil de iyi sabrettim ya. Oyun elimde nasıl kurmam gerek diye beklemek ayrı birşey...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    2.bilgisayara da mı steamden kuracağım ?
    Last edited by AttilaTheHun : 05.Kasım.2009 at 20:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006

Onun için bir sınırlama yok, orada ki şifreyi iki defa kullanma hakkın var, hakkını temizlemek istiyorsan deactive yapacaksın.

Bu arada bilgisayarına format atman gerekirse, oyunu silip, steam şifrenide deactive etmen gerek. Çünkü; oyunu sildikten sonra deactive edemiyorsun.

Çok teşekkürler. Bu arada oyun hala güncelleniyor steamden.Oyun Türkçe değil galiba FM2010 Türkçe diye bir yazı göremedim hiçbir yerde. Neyse artık...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by AttilaTheHun View Post
    Çok teşekkürler. Bu arada oyun hala güncelleniyor steamden.Oyun Türkçe değil galiba FM2010 Türkçe diye bir yazı göremedim hiçbir yerde. Neyse artık...
    Zaten Türkçe yok, 10bin adet satıldığı taktirde Türkçe olacak.

Ah ya keşke 43 liraya alınsaydı. 5 kullanıcı olmasa da iyi. 22.5 lira çok değil. (2 kullanıcı için)Ama fm değer... Oyunu steamden kur Türkçe fm için katkın olsun demiştin ya,steamden aktif edilen Fm2010 sayısına göre mi Sigames Türkçe yama yayınlayacak ?

Nesil
    2006

Onu tam olarak bilmiyorum ama; Türkiye'de ki bu oyunun kullananların %5'i orjinal aldığı taktirde oyuna Türkçe dili eklenecek.

Yaw aslında İngilizce olup olmaması benim için önemli değil. Alıştığım şey şu ki oyuncu özelliklerinin yerleri... Bitiricilik en başta olmalı mesela Ama hep en altta çıkıyor İngilizce'de :S

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu oyunu Steam seçeneğiğnden kurarken kur dosyalarını DVDden almıyor mu? Bütün oyunu internetten mi indireceğim şimdi ?

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by AttilaTheHun View Post
    Yaw aslında İngilizce olup olmaması benim için önemli değil. Alıştığım şey şu ki oyuncu özelliklerinin yerleri... Bitiricilik en başta olmalı mesela Ama hep en altta çıkıyor İngilizce'de :S
    Alfabetik olarak sıraladığı için İngilizcede farklılık gösteriyor sıralamalar.

Quote Originally Posted by mkkadi View Post
    Bu oyunu Steam seçeneğiğnden kurarken kur dosyalarını DVDden almıyor mu? Bütün oyunu internetten mi indireceğim şimdi ?
    Benim bildiğim kadarım ile DVD'den alması gerekiyor. Steam'den gerekli olan başka dosyaları indiriyordur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son birşey daha. Oyunu via Steam seçeneğini kullanarak kurdum. DVDden Steam ile kurarsanız oyunu bi kere aktive edip daha sonra internet bağlantısına gerek kalmadan oynanabileceği söyleniyordu. Ben oyunu kurdum sürekli Steami açıp bağlanmam gerekiyor niye böyle bir durum sözkonusu?

Mesaj Yetkileri