Trabzonspor kazanır
Beşiktaş kazanır
Berabere biter
İnşaLLah Trabzonspor bizi şöyLe adam akıLLı patakLarda, Ne var, ne yok herkes bir an önce gider. Forza Trabzon.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Trabzonsporluyum.Oynadığı oyundan hiç memnun değilim ligte bulunduğu yer önemli değil ama futbol namına hiç memnun değilim fakat içimde bu maçı kazanıcaz gibi garip bir his var.Diğer maçlarda daha cok tırsıyordum,ya içimdeki his doğru yada kötü sonuclara alıştığım için tırsmıyorum artık![]()
Selcuk Gokhan mac 2-0 bizim olcak
Bu macın favorisi bana göre Beşiktaş cok tepetaslak gitsede Avni Akerde Trabzon'u yenip Demirören günü kurtarabilir .
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Bu maçı almalıyız başka yolu yok.
Trabzon galibiyete yakın olan taraf bence..Ama tabii ne olacağı belli olmaz...
1-0 kazanırız golü de Bobo atar.Paso Trabzon'a çalışıyor Bobo o yüzden![]()
Hafta içinde, şampiyonlar liginde aldığımız yenilgiden sonra bu maç, Mustafa Denizli'nin son maçı da olabilir, yükseliş maçı da. Hiçbir yorum yapamıyorum netice olarak. 3 ihtimalli maçlardan biri. Ama bana göre beraberlik ağır basıyor.
Bu maçı da kazanıp 3.lüğe oturalım. Ligde ki çıkış devam etsin.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Toraman-Sivok-Ferrari-İsmail
----------Fink-Ernst--------
Bu 6lı bu şekilde oynasın da geriye kalanları kurayla çeksen de olur hepsi aynı işi yapıyor zaten. 1-0 yada 2-0 alırız gibi geliyor.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
Taraftar guruplaşmayı bırakıp tek olup takıma öyle destek verecekmiş bu maç inşallah takımda iyi oyunu sergiler ve maçı kazanırız.
Ruhsuz Beşiktaş , Taraftarının önünde istekli olacak bir trabzon.
Trabzon farklı kazanır.(ki inşallahta öyle olur)
Fikrim degisti. macin 80-85 dk arasinda bi takim galibyet golunu atiyor. Ve mac ya 2-1 ya 3-2 bitcek.
Galibiyet golunu Trabzon icin Alanzinho/Umut
Bjk icinse Toraman/ Yusuf kaydetcek demedi demeyin![]()
Ya 1-1 biter yada Trabzon kazanır . Trabzon kazansında Beşiktaş G.Sarayın arkasından uzaklaşsın.
Bide arkadaslar bi zahmet ben sabah isten gelene kadar konuyu kilitlemeyin. Hakem hatalari felan haksiz sonuclar olsada kalpleri kirmayin.
Diger arkadaslarin yorum hakkini ellerinden almayin![]()
kendi sahasında 15 bin kişiye karşı oynayan beşiktaş.deplasmanda çok rahat kazanacaktır.
Artik takimda revizyon,teknik direktor degisikliginden biktim. Baskan degisikligi olsun , o kadar istiyorumki-butun taraftarlar gibi- Trabzonspora karsi Luffy gibi 4-5 tane yemeye raziyim. Bir yandanda icim el vermiyor,takim ligde iyi gidiyor bir galibiyet daha alsin diyorum.
Ne olurduda takim iyi gitsede baskan degisse gunu kurtarmasa.
Yeni gelecek Baskan demiroren gibi olmasin,yildiz oyuncular almasin(tabiki her taraftar ister ama),genclere sans versin,duzgun bir teknik direktor getirip 3-4 yil sabir gostersin,Tabata gibi bir oyuncuya 8 m euro verilecekse hic alinmasin yeter.Isterse 1-2 sene 3. 4. olalim isyan edersem namertim.
Bu takimda cok degismesi gereken seyler var.
ağzınızdan bal damlıyorTrabzon bu halde yakalamışken rakibini bırakmaz alır maçı diyorum bende
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
İki kredisi azalan hoca baktığımız zaman ikiside garantili bir oyun oynayacaklar gibi golsüz beraberlik ağır basıyor..
Maç 3-2 biterde kim aLır biLemem.![]()
Beşiktaş 8 defansif oyuncu ile oynuyor.(toraman-matteo-sivok-ekrem-ismail-fink-ernst-uğur)
İnşallah kazanır trabzon.Çünkü puan almayı haketmiyoruz !!!!! Rubin, Camp Nou da daha cesaretli bir dizilişle ve oyun ile oynadı.
sadece 2 hücumcu; Tabata - Nobre. İlk yarıda sıfır pozisyon. Pozisyonu geçtim, pozisyona girişme bile yok Bjkde.
Ts ilk yarı Umutla pozisyonlar kaçırdı, iyi oynayan taraftı. 0-0 bitti ilk yarı.
Bjk 1 puana razı gibi.
İlk yari itibariyle Trabzonspor daha istekli görünüyor. Beşiktaş 1 puana razı bir görüntü çiziyor. Genel olarak kaliteli bir maç olduğu söylenemez. Taraflardan birinin atacağı gol maça heyecan getirebilir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
son 100 yılın en kötü Beşiktaşı heralde.
Yenilelim ama asi ruhu görelim.Beşiktaşın tarihine küfürdür8-9 defansif adamla oynamak.
Ernst şapkadan tavşan çıkardı... 0-1
Ernst çok güzel bir gol attı..
Derbilerde değişik kadrolar çıkartacak kadar cesur olan sayın hocamızın amacı nedir anlayabilmiş değilim.Bir yandan şu maçıda kazanalım istiyorum,diğer yandan bu galibiyetin yanlışların hala var olmaya devam etmesinden korkuyorum..Allah sonumuzu hayır etsin..
So what?
Saike
Ernst atacak zamanmıydı be hacı?
SaLdır Trabzon kapattırma şu Demirörenin günahLarını...