1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Alex, sezon sonu gidiyor mu ?

Nesil
    2006
    Yer
    Şükrü Saraçoğlundan

Default Alex, sezon sonu gidiyor mu ?

Globoesporte Gazetesi Alex de Souza'nın sezon sonunda Santos kulübüne transfer olacağını iddia etti.

Globoesporte gazetesinin haberinde Santos yöneticilerinin Alex ile bu hafta başında yaptıkları telefon görüşmesinde "Size gelirim" cevabı aldığını yazdı. Gazete, Alex'in Cruziero takımından hocası olan Vanderlei Luxemburgo'nun ısrarlı olduğu bu transfer girişiminde sona gelindiğini ve Brezilya yıldızın Fenerbahçe'deki günlerinin sayılı olduğunu savundu.

Alex'i Fenerbahçe'den transfer etmenin zorluklarına da değinen Globoesporte gazetesi, futbolcunun Brezilya'ya dönmek istediğini bilen Fenerbahçe'nin bu transfere yeşil ışık yakmasından başka çaresi kalmadığını da işaret ederek, "Santos için Brezilya'da sampiyonluk Alex'in ayaklarından geçer. Bunu iyi bilen Luxemburgo Alex'i mutlaka takımında görmek istiyor" yorumunda bulundu.

DHA

Nesil
    2003

Spkulasyon'dan daha fazla ileriye gidecegini sanmiyorum bu haberin. Luxemburgo Cruzeiro'yu tarihinde ilk defa sampiyon yaptigi sene Alex takimi tasidigi icin, her gittigi takim'da Alex'in transfer dedikodulari cikiyor. Real Madrid icin de ayni seyler soylenmisti. Su anda Santos'un Fenerbahce kadar fazla para verecegini sanmiyorum Alex'e.

Ancak Alex veya ailesi Turkiye'de yasamaktan memnun degilse veya Breziya'da yasamayi ozlemislerse boyle bir transfer gerceklesir fakat Alex'in Turkiye'de hayatindan memnun olmadigi gibi bir gozlenimim yok su ana kadar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

bencede alex fenerbehceden ayrılmaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex Fenerbahçe'nin oyun planında önemli bir yere sahip.Aziz Yıldırım'ın onu bırakacağını zannetmiyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Bence de olmaz bu transfer...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

sanmıyorum...alex olmazsa bence fener yerini zor doldurur.her golde payı var nerdeyse...ayrıca da feneri bırakıp santosa gitmez.perpetua nın dediği gibi ailesel bir etken yoksa tabi.

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

alex fbden daha fazla para alabileceği takıma gidemez, gitse de adam gibi oynayamaz zaten ..
    bence ideal takımında..

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

100.yılda yıldırım alex i mutlaka takımda gormek ıster bu yuzden satmaz..gereksız ve gerceklesmesı ımkansız bı haber..

Alex gibi bir futbolcuyu bulmusken satmak buyuk bir yanlislik olur.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

T_EngineeR_GFB Misafir

DAHA 1 SENEİL SÖZLEŞMESİ VAR VE DE ALEX AVRUPADA OYNAMAK İSTİYOR BREZİLYA YA DÖNMEZ ÇOK YALAN Bİ HABER HEMNDE ÇOOOOKKKK

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

ya bu lüxemburgonun alexi fenerden istememesi için fener teknik direktörü olması lazım herhalde . adam nereye gitse alexi istiyo ya....
    "YÜCE ATATÜRK"

Sanmıyorum böyle bir transferi

Ama Okocha dedikodusu doğru ise bence Alex gitsin Okocha gelsin Fenerbahçe'ye daha da yararlı olur diye düşünüyorum
    -

Alexin bir yere gittiği gideceği yok Aziz Yıldırım başarı istiyor nereye yollıcak en büyük kozunu biz yıldız peşindeyiz böyle haberlerde elimizdeki yıldızı satacağımızı idda ediyor arkadaşlar geçelim bunları kim gelcek onu tartışalım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bunlar soylentidir ALEX DE SOUZA fenerin malıı daha gitmezz

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

ya alexi gönder lucianoyu gönder anelkayı gönder bu türk medyası beni çok güldüyoryav
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Quote Originally Posted by gokhanarslan1991
    ya alexi gönder lucianoyu gönder anelkayı gönder bu türk medyası beni çok güldüyoryav
    haberin kaynağı türk medyası değil

bence de gitmez. Ben gideceğini sanmıyorum ama alex mutsuzsa ve gitmek istersede yapacak bişey kalmaz gider...

Nesil
    2005
    Yer
    KAPALI ALT

bencede gitmez alex yürüyerek başka hiç bi takımda top oynayamaz

ronaldinh0_10 Misafir

Gitsin yaaaa. Fener ne yapıyosa bu Alex sayesinde yapıo... Biraz da cimbom göstersin kendini.

Mesaj Yetkileri