1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi Sorunu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Şampiyonlar Ligi Sorunu

Ben Rusya liginde oynuyorum 1.5 sezondur.Spartak moscow takımını yönetiyorum.geçen sezon avrupa liginde yoktu takımım.bu sene 1. oldum ama yine avrupada yokum.nedeni ne olabilir?
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tamamen oyunsaL bir hatadır. Sigames e iLetiLmesi daha yararLı oLur.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben game details'i minimuma indirmiştim.Ondan olabilirmi sence?
    FM Gazetesi

olamaz.
    o eski ve mevcut turnuvaların maç özet/detaylarının saklanmasını ihtiva ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

yılbaşı gelmeden bir patch daha yapsalar fena olmayacak, dün gece neredeyse kırıyordum cd'yi ama sonra aklıma geldi verdiğim bi dünya para...içim acıdı bu şeye 90 lira verdim ya...
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Bunla pek alakası olmasada benim de bi sorunum var şampiyonlar ligiyle ilgili...fm 09da ve daha önceki serilerde uefada olsam bile şampiyonlar ligindeki maçlar fikstür olarak geliyodu...Ama fm10da böle bişi gelmiyo düzeltmenin yolu var mı ?

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    Ben Rusya liginde oynuyorum 1.5 sezondur.Spartak moscow takımını yönetiyorum.geçen sezon avrupa liginde yoktu takımım.bu sene 1. oldum ama yine avrupada yokum.nedeni ne olabilir?
    Rusya ligi Kasım-Aralık gibi bittiği için Avrupa kupalarında oynayacak ekipler bir sonraki yıl Ağustos-Eylül döneminde maçlarına başlayacak. Örnek verecek olursak;

2009 sezonu Rusya liginde R.Kazan şampiyonluğunu (2009 kasım-aralık gibi) ilan etsin.Ancak 2010-2011 sezonu başında (2010 ağustos-eylül gibi) Şampiyonlar ligi maçlarını oynayacak.

Yani biraz sabret Avrupa'ya gidersin...

Mesaj Yetkileri