Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 81 sonuç

Konu: Demirören: Biz kupayı alalım Galatasaray da ligi...

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Default Demirören: Biz kupayı alalım Galatasaray da ligi...

“Bundan sonra her dedikleri olmayacak(Fenerbahçe'ye söylüyor)... Herkesi hiçe saymanın karşılığını mutlaka alacaklar... İstiyorum ki bu sene biz kupayı, Galatasaray ligi alsın. Fener’in 100. yılında da şampiyon olalım.”

‘Adalet herkes içindir’
    “Artık Fenerbahçe’nin her dediği olmayacak. Herkesi hiçe saymanın, sadece kendilerine özgü bir lig gibi düşünüp hareket etmelerinin karşılığını alacaklar. Kimse sessiz kaldığımızı, yumruğumuzu masaya vurmadığımızı düşünmesin. İşte yabancı konusu... ‘Sınırsız olsun’ dediler, karşı çıktık ve bu kararı geçirtmedik. Neymiş, 100. yılda bu hakkı istiyorlarmış. Biz, 100. yılımızda şampiyon olurken kimseden özel hak-hukuk istemedik. Sonra çıkıp adaletten bahsediyorlar. Adalet herkes içindir...”

‘Her şeyi yapacağız’
    “Bundan sonra Fenerbahçe istediği gibi at koşturamayacak. Bu arada şunu da belirtmeliyim: Biz, ezeli rekabetteki tüm rakiplerimize aynı mesafede duruyoruz. Hepsine de yılların getirdiği rekabet çerçevesinde saygı duyuyoruz. Ancak herkes de şunu kabul etmeli: Beşiktaş her zaman ilklerin takımıdır. Şu an gönlümden geçen şu; Biz Türkiye Kupası’nı kazanalım, Galatasaray da Süper Lig’de şampiyonluğu... Gelecek sezon da, yani Fener’in 100. kuruluş yılında da mutlu sona biz ulaşalım. Bu şampiyonluk, en az bizim 100. yılımızda gelen kadar mutluluk verecektir. Bu amaç uğruna elimizden ne geliyorsa yapacağız ve hedefe ulaşacağız...”

‘İsteyene kapı açık...’
    “Hatalarımızdan ders aldık. Bir daha teknik direktör seçimlerinde yanlış yapmayız. Bu sene garip bir moda oluştu, ‘gitmek istiyorum’ diyen oyuncular ortaya çıktı. Demek ki, onlar büyük takım oyuncuları değillermiş. Bulundukları yeri hazmedemediler. Şimdi merak edip baksınlar bir zahmet; kimler nereye gitti ve ne durumdalar? Sezon sonu 13 futbolcumuzun sözleşmesi bitiyor. Benim için bitmesi değil, oyuncunun yürekten mücadele etmesi önemli. Bu kulübü istemeyen veya bu konuda en küçük bir şüphesi olan kimse, kapı ona ardına kadar açık. Burası Beşiktaş, bu formanın kutsallığını bilmeyenlerle bizim işimiz olmaz. En kral transferi yine biz yapacağız.”

‘Bomba transferler yolda’
    “Geçen yıl da bazı isimler belirledik. Bizim teknik heyet izledi beğenmedi, ama adamı Milan havada kaptı! Şu an da temaslarımız sürüyor. Hocanın beğendiği isimler var. Ezeli rakiplerden sürpriz isimleri de kadromuza katabiliriz. İstediğimiz oyuncuyu alırız. Maçlara bakarsak, Tigana da hata yapıyor. Çalışan, değişim isteyen herkes hata yapar. Ancak Ankaragücü ve Antep maçlarını da o aldı. Yeni sezonda bazı yenilikler olacak. Mehmet Ekşi ile konuştum, Tigana ile de görüşeceğim. Ekşi duruma göre belki de yeniden altyapının başına ‘tam ve tek yetki’ ile dönecek. Ümraniye’ye mutlaka biri gelecek, ama bu, eskiden bu görevde bulunan kişilerden olmayacak.”

Kaynak:Fanatik

inatla bişey olmaz.Öfkeyle kalkan zararla oturur.icraatını yapsın herkes.

Nesil
    2003

Ne yazik ki yoneticiler her zaman oldugu gibi gereksiz aciklamalar yapiyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Sadece Beşiktaş hakkında açıklama yapsa daha iyi olurdu ama yinede başkanın arkasındayız.Bazı haklı olduğu noktalar var.Ama biz onu alalım o bunu yapsın falan filan bizim klübün etiklerine bence çok ters.

Nesil
    2005
    Yer
    34

içimi okumuş adam tam benim istediğimi söylemiş kusura bakmayın fenerbahçelililer

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Gereksiz açıklamalar birbirini kovalıyor...

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

inşallah diyoruz ..

lakin bu açıklamalar beşiktaşın 2senedir yaşadığı başarısızlığı örtmeye yetmez..

Nesil
    2005
    Yer
    Kapalidan

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    inşallah diyoruz ..

lakin bu açıklamalar beşiktaşın 2senedir yaşadığı başarısızlığı örtmeye yetmez..
    malesef ama gercek umutlandırıp utandırdılar besiktas taraftarının bu tur gazlara ihtiyacı yok icraat yapsınlar artık ama bazende dogruları soylemiyor değil herkes haddini bilecek dedi walla dedigide oldu yabancı sınırlamasında fb nin istedigi olmadı

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

bazı dedikleri doğru ama bence ligi karıştırmaması lazımdı.kupayı tabiki almak istediğimizi söylemeli.yalnız bu çıkışlar bu umut verici sözler artık son beşiktaş tarihinin en kötü dönemini yaşatıyor demirören ve önümüzdeki sezonda böyle giderse youla'yı,ademi,çağdaşı gönderen taraftar demirörenide kervanın başına koyar geldiği rüzgarlar gönderir.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

demirören son kurşununu da harcadı.kurşun ya kendine girecek ya fenere.konuşurken beşiktaş taraftarlığından çok başkanlığını anımsasa hem beşiktaş hem kendisi bu durumlara düşmezdi.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Hiç mi hesap etmiyor Bşiktaş G.saray'a yenilirse kopacak yaygarayı?

Zaten boş, gereksiz ve anlamsız bir açıklama, ben niye yorum yapıyorum ki?
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

beşiktaş gs ye yenilse ne olacak ki ?

gs illaki fb yi kadıköyde yenmek zorunda değil mi ?
    eğer gs kazanırsa ve de 1-0dan başka bir sonuçla kazanırsa görünürde 3 aslında 4 puan öne geçecek .. bu durumda fbnin vay bjk yattı deme hakkı zaten kalmıcak, gs bjk ye yenilse bile şampiyon olacaktır..

fb yenerse gene aynı durum, trabzona yenilse bjk gsye yatsa bile fb şampiyon olacaktır..

beraberlikte ise iş kızışıyor

neyse bu ihtimalleri bırakıp bjk ye dönersek, demirören bıraksın; kahve üslubuyla açıklamalar yapıyor ne yazık ki... sebayla özdeşleşen bjk bu değil.. eskiden bjk yi tutmayanlar, en azından saygı duyardı; bu gidişle o saygı da yok olacak ..

Nesil
    2006
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

görüyorum ki demirören başlamış yine atıp tutmaya ne güzel ittifak kurulmuş yine süper lige hayırlı olsun..

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Derbi çoktan satılmış biz hala konuşuyoruz...........

ya ooo fenerliler yine başladı derbi satılmış diye frank castle arkadaşımızın dediği gibi biz feneri kadıköyde 2-1 falan yenersek bjk isterse biz 10 atsın bişi olmaz böle polemik yaratmayın bugünkü fanatiği okursanız başkanların birbirlerine cvplarını görürsünüz. derbi satılmış falan değildir

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

aziz yıldırım insanları o kadar cok fenere gıcık etti ki artık adamlarda cıkp böle acıklamalar yapıyo haklılarda bence satar satar kimsede bişe diyemez

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ya fener zaten gsyi yenerse bjk maçına falan ne gereği var fenerlilerin yaygara çıkarması boş bence.fener şampiyon olmak istiyosa gsyi kendi sahasında yensin zaten yenemiyosa gsyi bu haliyle o zaman hiç şampiyon olmasın

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
    ya fener zaten gsyi yenerse bjk maçına falan ne gereği var fenerlilerin yaygara çıkarması boş bence.fener şampiyon olmak istiyosa gsyi kendi sahasında yensin zaten yenemiyosa gsyi bu haliyle o zaman hiç şampiyon olmasın
    helal olsun işte bu kadar

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

gsnın halınde ne varmıs cok merak ettım??sankı paf takımıyla falan oynuo!!

Quote Originally Posted by nic-39
    gsnın halınde ne varmıs cok merak ettım??sankı paf takımıyla falan oynuo!!
    halimizde şu var açıklayayım:
    1)futbolculara daha ödemeleri yeni yapıldı
    2) 150 milyon dolar borcumuz var
    3) futbolcu kalitesi fenerden daha düşük sadece çok iyi takım oyunu oynuyoruz
    4) başımızda canaydın var

işte bizim halimiz bu kardeşim

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

valla sız kendı oyuncularınızı cok kusumsuosunuz..umıt necati hakan herkesın sahıp olmak ısteyecegı forvet oyuncuları..song tomas keza aynı sekılde..mondragon-rustu hemen hemen aynı sevıyede kalecıler..hasan sas saidou ayhan volkan cıhan orhan ergun hepsı mıllı olmus oyuncular..sabrı ugur ferhat aydın umıt mıllı oyuncu keza hasan kabze a2 oyuncusu..aykut bugun fb-gs harıc her takımda rahat ılk 11 oynıcak bı oyuncu..bence fenerın gsden ole kat kat ustun bı kadrosu yok..abartıosunuz..borcla veya baskanla sahada top oynanmıo..ayrıca ben anlamıorum oyuncular para yok dıe aglıolar..sankı hepsı ac ya da sokakta kaldı..hepsının en az 1mıo dolar parası vardır..altlarında bmx-mercedes-porsche ile gezıolar!!parasızlık sadece basarısızlıga kılıftır..ayrıca gecen senede aynı kadro vardı bı afrk rıbery ıdı..gs kupayı fenere 5 atarak aldı lıgde de ıkıncı oldu..ne varmıs bu ahlınızde anlamadım yanı!!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by nic-39
    valla sız kendı oyuncularınızı cok kusumsuosunuz..umıt necati hakan herkesın sahıp olmak ısteyecegı forvet oyuncuları..song tomas keza aynı sekılde..mondragon-rustu hemen hemen aynı sevıyede kalecıler..hasan sas saidou ayhan volkan cıhan orhan ergun hepsı mıllı olmus oyuncular..sabrı ugur ferhat aydın umıt mıllı oyuncu keza hasan kabze a2 oyuncusu..aykut bugun fb-gs harıc her takımda rahat ılk 11 oynıcak bı oyuncu..bence fenerın gsden ole kat kat ustun bı kadrosu yok..abartıosunuz..borcla veya baskanla sahada top oynanmıo..ayrıca ben anlamıorum oyuncular para yok dıe aglıolar..sankı hepsı ac ya da sokakta kaldı..hepsının en az 1mıo dolar parası vardır..altlarında bmx-mercedes-porsche ile gezıolar!!parasızlık sadece basarısızlıga kılıftır..ayrıca gecen senede aynı kadro vardı bı afrk rıbery ıdı..gs kupayı fenere 5 atarak aldı lıgde de ıkıncı oldu..ne varmıs bu ahlınızde anlamadım yanı!!
    Söylediklerinin hepsine katılıyorum + şampiyon olamazsak rezil olucağımızı düşünenler de çok yanılıyor çünkü galatasarayın, FB ile artıları ve eksileri çok yakın.....

Yıldırım Demirören'in açıklamasının "lig şampiyonluğu" ile ilgili olan yeri çok gereksiz olmuş böyle bir zamanda..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

şampiyonluk elden gitme olasılığı artınca fenerli arkadaşlar bizi övmeye başladı önce biz şampiyon olamazsak üzülür ama bu kadar çaba ve üstün futbola rağmen olamadık diye. Elimizdeki ouncularda ümit şaş ve neco ya katılırım ama diğerleri öle çok iyi oyuncular değil özellikle volkan saidoo ve ayhan ki şu anda volkan ilk 11 oynuyor düşünün halimizi. Başkan neden önemlidir biliyomusun takımının hakkını aramalı takımına yapılanları sineye çekip fair play msjları vermemelidir. aynen aziz yıldırımın demirörene verdiği cvp gibi cvp vermelidir bu takımın ve taraftarın moralini etkiler. Borç oyuncular paralarını alamayınca top oynamaz sen beleşe bi yerde çalışırmısın şahsen ben çalışmam ama ona rağmen bizi oyuncularımız insan üstü bir gayretle takımımızı bugünler getirdi... başarısızlığa kılıf arıcak bi durum yok allaha şükür çok da başarılıyız...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Abi şampiyonluk elden falan gitmicek inşalah bu açıklamaların onunla da bi ilgisi yok.. Bu sene ve geçensene hep söyledim.."GS HIRSLI MÜCADELECİ oynuyo bu şekilde de şampiyonluk mücadelesi veriyorlar" diye...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

beles e calsımıo oyuncular..sene sonu alıolar paraları..ayrıca alp yalman baskan ıken o da canaydın gıbıydı..sesı cıkmazdı fazla..ama gs 2-3 kere sampıyon oldu o gorevdeyken..o zaman kımse demıodu baskan sessız falan dıe..ayrıca fenerlılerın cogu sene basından berı gs oyuncularını ovuyo..bu durum gsdekılerde rahatlık bızım oyuncularda ıse stres yaratıyo..paralarını zamanında alıo dıe suclu ılan edılcekler neredeyse..ayrıca sampıyonlugun elden gıttıgı falan yok..sampıyon fenerbahcedir..kendı hatasından kendı evınde rızeyle dbakırla berabere kalırsan boyle olur lıg bu hale geldı..ılk yarıdakı macta yendık sızı gene yener sampıyon oluruz..gs taraftarı once kendı gorevını yapsın sonra yonetıme laf etsın bence..8-9bın kısıye oynarken de gs lıgde 1-2 idi..

şampiyonluk elde gitme olayını şaka mahiyetinde söledim yanlış anlaşılmasın

allaha şükür taraftar olarak görevimizi iyi yapıyoruz... bu arada fb-gs maçının ne olacağını veya kimin şampiyon olacağını daha bilemezsin maç oynansın üstüne yorum yaparız

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

saidou kamerun da ılk 11 oynuo keza ılıcde kendı kıllı takımında..mondragon tartısılmaz bı kalecı yapma yanii.serkan selcuk deniz cok mu kalıtelı cıhan volkan ayhandan..bence ıkı takım arasındakı tek fark yaratan oyuncu appiah tır..

valla şampiyonluk bzim için bir amaç değil araç türkiye ligi şampiyonlığunu çok fazla önemsemiyorum ben sadece şampiyonlar ligi müziğini özledim şampiyonluk bizi oraya taşıyacak bir araç ... geçen senenin türkiye şampiyonunu gidin bir arsenal taraftarına sorun bilecek mi??? ama 2000 yılında ki uefa şampiyonunu sorun bilir real madride de taraftarıda super kupa sahibini bilir .... yani bizim amacımız bu olmalı ...

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri