1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Barış Özbek: Milli Takım İçin Karar Vermedim!

Default Barış Özbek: Milli Takım İçin Karar Vermedim!

Galatasaray'ın teknik direktörü Frank Rijkaard, yardımcısı Johan Neeskens ile futbolcular Mehmet Topal, Barış Özbek ve Ufuk Ceylan, 34. Compex Uluslararası Bilgisayar ve Tüketici Elektroniği Fuarı'ndaki Türk Telekom grup şirketlerinden Sobee'nin piyasaya sunduğu futbol oyunu ''I Can Football''un tanıtıldığı standı ziyaret etti.

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'ndaki fuarda ''I Can Football''un tanıtıldığı standa gelen sarı-kırmızılılar, burada taraftarların hazırladıkları soruları yanıtladı. Rijkaard, kendisine yöneltilen, ''Teknik direktörlük yapmak mı zevkli, yoksa oynamak mı?'' şeklindeki soru üzerine, ''İkisinde de büyük heyecan duyuyorum'' cevabını verdi.

Neeskens de, ''Şu ana kadar gördüğünüz en güzel penaltı golü hangisiydi?'' şeklindeki soruya, ''1974 Dünya Kupası finalinde Almanya'ya attığım gol'' karşılığını verdi.

Ufuk Ceylan ise bir soru üzerine Galatasaray'a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade ederek, ''Hedeflerim arasında burada oynamak vardı. Umarım uzun süre Galatasaray'a hizmet ederim'' ifadelerini kullandı.

-BARIŞ: ''MİLLİ TAKIM KONUSUNDA HENÜZ KARARIMI VERMEDİM''-

Barış Özbek, Türk milli takımında oynayıp oynamama konusunda henüz kararını vermediğini söyledi.

Programı sunan görevlinin, ''Gurbetçi futbolcular bulundukları ülkelerin milli takımlarında forma giyiyorlar. Türk milli takımında oynamaya karar verdiğin için sana teşekkür ediyoruz'' şeklindeki sözleri üzerine Barış, ''Bu konuda henüz kararımı vermedim. İlerleyen zamanda kararımı vereceğim. Hayırlısı olur inşallah'' değerlendirmesini yaptı.

Galatasaraylı teknik heyet ve futbolcular, taraftarlar için bir süre futbol topları ve kaşkolları imzaladıktan sonra fuardan ayrıldı

Maraton

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Barışa gelene kadar 5 tane adam var zaten.Almanya da oynayacağınıda sanmıyorum. Frings ve Kehl varken.Hayırlısı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ahmet Goktas View Post
    Barışa gelene kadar 5 tane adam var zaten.Almanya da oynayacağınıda sanmıyorum. Frings ve Kehl varken.Hayırlısı olsun.
    türkiye için de durum böyle.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Barış zaten Almanya için mi yoksa Türkiye içinmi oynayacağına karar vermeyecek.Milli takımda oynayıp oynamayacağının kararını verecek.Almanya'yı seçerse büyük ihtimal hayatı boyunca milli takıma gidemeyecek, Türkiye'yi seçerse milli takıma seçilme şansı olacak..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Türkiye Milli Takımını seçse bile gelecek hocaya göre alınıp alınmaması şekillenir bence milli takımdan davet alırsa kabul etmeli

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Mesut için neler demişti millet. Barış'a hiç tepki yok bakıyorumda.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

İyi de adam Alman takımını seçtim demiyor ki, kararsızım diyor. Almanya'da doğmuş büyümüş, normaldir kararsız olması. Ben Türkiye Milli Takımı'nı seçeceğine inanıyorum, mantıklı olan da budur. Ki Barış gibi bir oyuncuya da Milli Takım'da çok ihtiyacımız var bana göre...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Almanya'yı seçmişti ama sonra FIFA'nın ilgili maddeyi değiştirmesiyle, daha hiç Almanya forması giymediği için, yeniden Türkiye forması giyme şansı doğdu. Eğer o kural değişmeseydi, Önder gibi milli takımda oynaması imkansızdı.

Almanya sanırım o ülkede yetişmiş ve vatandaşlık hakkı olan ve başka ülkeri seçen sporcuları vatandaşlıktan çıkarmayla tehdit ediyor. Bu tür siyasi olaylar da seçim konusunda oyuncuları zorluyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Bak bak bak bi de kararsızmıs.Her gece yatağına yattığında düşünüyor musun.Millli formayı kararsızlar giyemez!!!Gün gelir pişman olur ah keşke giymeseydim dersen nolacak.70 milyonuz biz nice Barışlar cıkar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mesut için o kadar yaygara koptu.Bu adam hem Türkiye'de oynuyor hemde seçmek istemiyor.İlginç...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Herkes de milliyetçi kesildi başımıza

Almanya'yı tercih etmişti zamanında fakat seçilemeyeceiğni anlayınca kıvırmış.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Zamanında seçimini yaptı bence düşünmeye gerek yok zaten oynatma gibi bir durum olursa Kararı verecek olan teknik heyettir.

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Bak bak bak bi de kararsızmıs.Her gece yatağına yattığında düşünüyor musun.Millli formayı kararsızlar giyemez!!!Gün gelir pişman olur ah keşke giymeseydim dersen nolacak.70 milyonuz biz nice Barışlar cıkar.
    Nice barışlar çıkar nice aureliolar da çıkar...

Zaten cok onemli degil..Baris`in milli takimda oynayacak kapasitede oldugunu dusunmuyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Mesut'ta daha fazla yaygara koparılmasının ana nedeni Mesut'un gerçekten çok yetenekli bir oyuncu olması bence.Barış bizim milli takımı seçmiş seçmemiş açıkcası çok fazla düşündürmez beni.Ayrıca bu tür durumlarda oyuncuların kararlarına saygı duyulması gerektiğini düşünenlerdenim..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Mesut için çok yaygara koptu şimdi kopmadı diyenler Barış kendi takımlarında oynuyor olsa ne derlerdi çok merak ediyorum.Yine yaygara koparırlar mıydı acaba ?

Türkiye'yi de seçse Almanya'yı da seçse bu gidişle forma şansı bulacağını pek zannetmiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Almanya'yı seçerse milli takım kariyeri başlamadan biter, çünkü kendisine sıra gelene kadar yaşı 30'u bulur. Türkiye'yi seçmesi en mantıklısı olacaktır kendince. Bu şekilde hem sağ iç hem de sağ kanatta verim alınabilir milli maçlarda.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Sen ilk önce milli takım düzeyinde top oyna da ondan sonra seni düşünürler belki.

Sen düşünsen nolur düşünmesen nolur yani.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Almanya'yı seçerse 0 milli emekli olur. Ama Türkiye'yi seçerse çat-pat oynar yine... Düşünmeye gerek bile yok bence...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Laf sokmaya calısanlar olmus bu vatan üzerinde yaşayan herkes milliyetçidir ideolojik fikirler üzerinden fanatizm yapmayın!

Barış a gelene kadar Adem Koçak,Özer Hurmacı,Mehmet Topuz,Selçuk İnan,Ceyhun gibi oyuncular varmıs.Demek ki bulununca bulunuyor...

@utku_hagi

Sen onu bana değil imparatorunuza söyleyin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Çok da önemli değil vereceğin karar Barış'çım

Sheriff Misafir

Barış her ne kadar yetenekli bir oyuncu olsada şu ana kadar Almanya veya bizim milli takımımızda oynayacak düzeyde bir form sergilemedi. Bu açıklamayla sadece antipati toplar.

Mesaj Yetkileri