Şimdi siteye girdim yeni mesajlara baktım hiç bir şey çıkmadı. Abone olduğum konulara girdim hiçbir konuya aboneliğim yok gözüküyor. Bu sorun herkezdemi var yoksa sadece bendemi ?
Şimdi siteye girdim yeni mesajlara baktım hiç bir şey çıkmadı. Abone olduğum konulara girdim hiçbir konuya aboneliğim yok gözüküyor. Bu sorun herkezdemi var yoksa sadece bendemi ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
17 yaşında
valla mesajlar duruyor sanırım sıfırlama yok. Ama forumda bir problem vardı email şifre şeyleri falan değişiyor avatar ekleyemiyoruz diye ona bir çözüm denerken adminler, yanlışlıkla abonelkleri falan değiştirmiş olaiblir![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bir yetkili cevap verse ? Abone olduğum konular hala boş. Tektek bütün yeni mesajlaramı bakacağım şimdi ?![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved