1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Kartal'ın Arkasında Mehmetçik Olacak!..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Kartal'ın Arkasında Mehmetçik Olacak!..

Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülü Beşiktaş’ın

Beşiktaşımız, Futbol Takımımız'ın formasında "Türk Kızılayı" ismini taşıması sebebiyle Active Academy tarafından Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülü’ne layık görüldü. Ödül, Başkanımız Yıldırım Demirören'e takdim edildi.
    Active Academy tarafından düzenlenen, krizden sonra yeni finansal mimari konusunun ele alındığı ''7. Uluslararası Finans Zirvesi'' SwissOtel İstanbul’da yapıldı.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın açılış konuşmasının ardından yapılan Active Academy Ödül Töreni’nde, Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülü, Beşiktaşımız'a verildi.

Jüri Başkanı Prof. Dr. Salih Durer’den ödülü alan Başkanımız Yıldırım Demirören, yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bu ödüle layık görülmek Beşiktaş’ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunun göstergesidir. Bu ödülü yönetimim ve camiam adına alıyorum. Tabii ki sosyal sorumluluk çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki Fenerbahçe maçına, formamızda “Mehmetçik Vakfı” yazısıyla çıkacağız.”

Ocak ayında yapılacak kongrede başkan adayı olacağını açıklayan Murat Aksu’yu da sahneye davet eden ve ödülü Aksu ile birlikte alan Başkanımız Yıldırım Demirören, çeşitli spekülasyonların yapıldığı bir dönemde, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Active Academy Ödülleri, Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün yanı sıra, İş Bankası, Garanti Bankası, Koç Bilgi Grubu ve Eczacıbaşı gibi finans ve iş dünyasının önemli kurumlarına verildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kartalıma da bu yakışırdı zaten.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Helal olsun.Takımımla gurur duyuyorum.

Bence de çok güzel bi olay takdir ettim Beşiktaş'ı.

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

bence çok yanlış bir hata YD bir gelir yolunuda kapattı bu adam gitmeden külübü batıracak

herşey illa para mı demek Mehmetçik Vakfı yazması bence paradan daha faydalı...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beşiktaş'tan takdir edilmesi gereken bir hareket...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Last edited by anilton : 22.Kasım.2009 at 04:33

Yd'nin ne amaçla yaptığı gayet açık ortada ama ne olursa olsun güzel bir olay.Damalı formayada baya yakışmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Güzel durmuş.Böyle bir uygulamaya imza atarak nadirde olsa yönetim doğru işlerden bir tanesini yapmıştır.Ayrıca yeri değil ama belirteyim yinede.Siyahın olmadığı formalarla maçı çıkmamızı pek sevmiyorum.Ne hikmetsede geçen seneden beri çoğunlukla beyaz formalarla maçlara çıkıyoruz.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 22.Kasım.2009 at 04:49
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri