1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Cantona: "İrlandalı olsaydım, Henry yanımda 3 saniye duramazdı"

Del Piero_10 Misafir

Default Cantona: "İrlandalı olsaydım, Henry yanımda 3 saniye duramazdı"

Efsanevi futbolcu Eric Cantona, Domenech ve Henry'yi çok ağır bir dille eleştirdi.

Eski futbolcu Eric Cantona, Fransa-İrlanda maçında yaşananlar hakkında ilk kez konuştu ve teknik direktör Domenech ile topu elle kontrol eden Henry'yi sert biçimde eleştirdi.

Plaj futbolu turnuvası öncesi basının sorularını yanıtlayan Cantona, "Raymond Domenech 16. Louis'ten beri gördüğüm en kötü Fransız hoca" ifadesini kullandı.

Sözlerine devam eden Cantona, "Elimde olsa takımın başına Laurent Blanc'ı getirirdim. O Bordeaux ile şampiyonluk yaşamış, Dünya Kupası'nı kaldırmış bir isim. Üstelik bunu düşünen tek kişi ben değilim" dedi.

Henry'yi de eleştiren efsane futbolcu, "Beni asıl şoke eden topu elle alması değildi. Asıl kötüsü, maçın sonunda tüm kameraların önünde İrlandalı oyuncuları teselli etmeye çalışmasıydı. Eğer İrlandalı olsaydım üç saniye bile yanımda duramazdı" diyerek sözlerini noktaladı.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Hadi canım!

Sheriff Misafir

Aydın çıkmış seninki

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Hani nerde nike reklamları, nerde böyle futbolculara adam değilsin diye cantona?
    demiştim henry'nin konusunda. cantona bana da lafı giydirmiş oldu. teşekkür ediyorum buradan kendisine.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

özledik cantona'yı
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fransa milli takımı için düşünükleri Fransa futbolu için çok doğru şeyler .. Federasyonun Cantına'yı dinlemesi lazım

Mesaj Yetkileri