Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Sivasspor Kazanır.

4 22.22%
  • Beşiktaş Kazanır.

12 66.67%
  • Berabere Biter.

2 11.11%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Sivasspor - Beşiktaş [14. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Sivasspor - Beşiktaş [14. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Galatasaray'ın mağlubiyetinden sonra bu maçın önemi biraz daha arttı. Bu maçtan öyle veya böyle alınacak 3 puan sonucunda ligde 2.sıraya yükseliyoruz.

Manu maçı sonrasında 2 sakat verdik, diğer oyuncularımız da çok yüksek efor sarfetti yorgunluk olabilir. Zor da olsa kazanırız.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006

Beşiktaş üst üste çok maç kazandı. Bana göre bu fazla rehavet yaratır ve Beşiktaş kaybeder diye düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sivasspor'un Bize gol atabilecegini düşünmüyorum. Bizde ilerde son vuruşları saglam yaparsak 0-2, 0-3 gibi skorlarla 3 puanı alabiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sivasspor geçen seneye oranla çok güç kaybetmiş durumda.Geçen seneki performanslarını devam ettirselerdi çok zor bir maç olması daha muhtemel olurdu.Çünkü Sivasspor karşısında hep zorlanmıştık.Fakat bu sefer karşımızda daha güçsüz bir Sivasspor var ve bizde inanılmaz bir yükseliş içerisindeyiz.Açıkcası favori olan taraf biziz fakat yinede kolay maç olmayacaktır.İleri hattaki verimliliğimiz bu maçın sonucunu tayin eder.İnşallah bu haftayı kayıpsız kapatırız.
    So what?
    Saike

Çok daha önemli artık bu maç. Rehavet olmaz takımda insallah. Olmazsa 2-0 alacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Geçen hafta haftanın en karlı takımıydık.Bu haftada bu şansımız var.Mutlaka iyi değerlendirmeliyiz.
    So what?
    Saike

fener ve galatasarayın yenildiği bu haftada puan alabileceğini sanmıyorum beşiktaşın. hem sivas artık seyircisine kendisini affetirecek hem de beşiktaş puan kaybedecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bu moralle ve GS ile FB 3'er puan kaybetmişken bu maçı ne yapıp edip kazanacağımızı düşünüyorum. Ama umarım bir hakem hatasıyla atılmış gol ile kazanmayız. Ortalık fena karışır o zaman.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Tek korkum, üst üste gelen önemli ve zor galibiyetler sonrası takım üzerinde bir rehavetin oluşması. Ayrıca rakiplerimizin 2 haftadır kaybettikleri puanlardan sonra bir rahatlık da oluşabilir. Umarım bu dediklerim yoktur futbolcular üzerinde. Ben kazanacağımızı düşünüyorum. Başarılar Beşiktaş'ım.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

beşiktaş tutturduğu istikrarı kesinlikle devam ettirecektir diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Galatasaray'ın mağlubiyetinden sonra bu maçın önemi biraz daha arttı. Bu maçtan öyle veya böyle alınacak 3 puan sonucunda ligde 2.sıraya yükseliyoruz.

Manu maçı sonrasında 2 sakat verdik, diğer oyuncularımız da çok yüksek efor sarfetti yorgunluk olabilir. Zor da olsa kazanırız.
    Hele şimdi Fenerbahçe de kaybetmişken bu maçı ne olursa olsun kazanmalıyız. Yarım - Sıfır olsun bizim olsun.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Ben beraberLik bekLiyorum takımdan.Nedendir biLmiyorum ama berabere bitecek sanki...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bende tam aksine bu maçı sivasspor'un alacağını düşünüyorum.gs-fb puan kaybetti diye değil.sivas'ın artık kazanmak zorunda olduğu için

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Besiktas bu macida alip iyice zirvenin ensesinde olur Ve insallahta boyle olur

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Fener yenilmiş,CimBom yenilmiş.
    Beşiktaş hafta içi bi Dünya Devini yıkmış.
    Futbol 3 sonuçlu bir oyundur, ama Bu maçta tek bi sonuç var oda BJK.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu maç berabere bitebilir gibi geliyor.

Nesil
    2006

Bu adam golcu yahu... Su haftalara kadar oynamamasi bizim icin kayip. Umarim ciddi bir seyi yoktur cok uzulurum.

Ben de çok üzülürüm önemli bişeyse Bobo'nun sakatlığı... Tam kendine gelmişken 2.golü de atmışken (ofsayt diye saymamış olsalar da ) sakatlanması kötü oldu.

Ayrıca biri o bahsettiğim gol olmak üzere 2 pozisyonumuz ofsayt diye kesildi.

Tebrikler Beşiktaş'ım.

Ayrıca;

1. resimin devamı goldü,
    2. resmin devamında karşı karşıya kalıyordu devamı gelemedi.
    Last edited by sergennnn : 29.Kasım.2009 at 23:21 Reason: Ekleme

Bu sonuçla Beşiktaş 2. sıraya yükseldi.Gerçekten bu haftayı inanılmaz karlı kapattılar..

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    Bu sonuçla Beşiktaş 2. sıraya yükseldi.Gerçekten bu haftayı inanılmaz karlı kapattılar..
    tıpkı geçen haftaki gibi

Quote Originally Posted by TraKya View Post
    tıpkı geçen haftaki gibi
    Aynen.....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yan hakemler geçen haftaya nazire yaptılar resmen .. Ama olsun fazla kasmadan 3 puan aldık, son dakikalarda fark daha da açılabilirdi ama bizimkiler alt oynamıslar maca heralde hiç biri atmak istemedi =)) Tebrikler BEŞİKTAŞIM ...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Tebrikler Kartalım.

Maçın başından sonuna kadar üstün oynadık. Son 10 dakika biraz oynamaya çalıştı Sivas ama o ara da biz baya bir posizyon bulduk.

Bu hafta alınacak galibiyet çok önemliydi aynen de öyle oldu. Devamı gelecek inşallah.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçtan önce hücum elemanlarımızın göstereceği performans skoru belirler tahmininde bulunmuştum.Hakikaten öyle olmuş.1-0 bitsede daha farklı kazanabilirmişiz.Neyse önemli olan rakiplerin puansız geçirdiği bu haftayı galibiyetle kapatmaktı.Takımımızı tebrik ediyorum galibiyetlerinden dolayı.

Bobo'ya gelirsek.Bobo kesinlike bu takımın 1.santraforudur.Nobre bu sezon inanılmaz kötü.Kesinlikle aldığı parayı hak etmiyor ve bizim takımın seviyesinde olmadığını düşünüyorum.Keşke sezon başında sözleşme yenilenmeseydi.En kısa zamanda gönderilmeli bence.Onu oynatarak zaman kaybedeceğimize Batuhan'a asılmak daha iyi olur bizim için.

Bu galibiyetle yarışa iyice dahil olduk.Artık en büyük adaylardan birisiyiz.Hatta ben hücum elemanlarımızın daha forma girmesiyle birlikte en büyük aday olduğumuzu düşünüyorum.İnşallah böyle devam ederiz ve sezon sonunda yine ipi göğüsleriz..
    So what?
    Saike

sakary Ali Misafir

Ya bu Nobre nedir arkadaş ya..

Alex'in ne kadar büyük bir futbolcu olduğunu şimdi anlıyorum adam bu takoz Nobreye 80 gol attırdı ya

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tebrikler Beşiktaşım...

Bu arada bakalım ne zaman gol yiyeceğiz...

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Bu takım gol yemez

Rıdvan Dilmeninde ddiği gibi , hücumu biraz geliştirirsek ligi sürklase ederiz.Bu sene böyle giderse zorlanmadan, geçen seneden daha kolay bi şekilde şampiyon tamamlarız.

Devre arasında alınacak bir forvet ve Delgado,Holosko gibi isimlerinde dönmesiyle pek zorlanmayız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Delgado gelince kim gitcek?

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri