Sivasspor Kazanır.
Beşiktaş Kazanır.
Berabere Biter.
Galatasaray'ın mağlubiyetinden sonra bu maçın önemi biraz daha arttı. Bu maçtan öyle veya böyle alınacak 3 puan sonucunda ligde 2.sıraya yükseliyoruz.
Manu maçı sonrasında 2 sakat verdik, diğer oyuncularımız da çok yüksek efor sarfetti yorgunluk olabilir. Zor da olsa kazanırız.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Beşiktaş üst üste çok maç kazandı. Bana göre bu fazla rehavet yaratır ve Beşiktaş kaybeder diye düşünüyorum.
Sivasspor'un Bize gol atabilecegini düşünmüyorum. Bizde ilerde son vuruşları saglam yaparsak 0-2, 0-3 gibi skorlarla 3 puanı alabiliriz.
Sivasspor geçen seneye oranla çok güç kaybetmiş durumda.Geçen seneki performanslarını devam ettirselerdi çok zor bir maç olması daha muhtemel olurdu.Çünkü Sivasspor karşısında hep zorlanmıştık.Fakat bu sefer karşımızda daha güçsüz bir Sivasspor var ve bizde inanılmaz bir yükseliş içerisindeyiz.Açıkcası favori olan taraf biziz fakat yinede kolay maç olmayacaktır.İleri hattaki verimliliğimiz bu maçın sonucunu tayin eder.İnşallah bu haftayı kayıpsız kapatırız.
So what?
Saike
Çok daha önemli artık bu maç. Rehavet olmaz takımda insallah. Olmazsa 2-0 alacağımızı düşünüyorum.
Geçen hafta haftanın en karlı takımıydık.Bu haftada bu şansımız var.Mutlaka iyi değerlendirmeliyiz.
So what?
Saike
fener ve galatasarayın yenildiği bu haftada puan alabileceğini sanmıyorum beşiktaşın. hem sivas artık seyircisine kendisini affetirecek hem de beşiktaş puan kaybedecektir.
Bu moralle ve GS ile FB 3'er puan kaybetmişken bu maçı ne yapıp edip kazanacağımızı düşünüyorum. Ama umarım bir hakem hatasıyla atılmış gol ile kazanmayız. Ortalık fena karışır o zaman.
Tek korkum, üst üste gelen önemli ve zor galibiyetler sonrası takım üzerinde bir rehavetin oluşması. Ayrıca rakiplerimizin 2 haftadır kaybettikleri puanlardan sonra bir rahatlık da oluşabilir. Umarım bu dediklerim yoktur futbolcular üzerinde.Ben kazanacağımızı düşünüyorum. Başarılar Beşiktaş'ım.
beşiktaş tutturduğu istikrarı kesinlikle devam ettirecektir diye düşünüyorum.
Ben beraberLik bekLiyorum takımdan.Nedendir biLmiyorum ama berabere bitecek sanki...
bende tam aksine bu maçı sivasspor'un alacağını düşünüyorum.gs-fb puan kaybetti diye değil.sivas'ın artık kazanmak zorunda olduğu için
Besiktas bu macida alip iyice zirvenin ensesinde olurVe insallahta boyle olur
Fener yenilmiş,CimBom yenilmiş.
Beşiktaş hafta içi bi Dünya Devini yıkmış.
Futbol 3 sonuçlu bir oyundur, ama Bu maçta tek bi sonuç var oda BJK.
Bu maç berabere bitebilir gibi geliyor.
Bu adam golcu yahu... Su haftalara kadar oynamamasi bizim icin kayip. Umarim ciddi bir seyi yoktur cok uzulurum.
Ben de çok üzülürüm önemli bişeyse Bobo'nun sakatlığı... Tam kendine gelmişken 2.golü de atmışken (ofsayt diye saymamış olsalar da ) sakatlanması kötü oldu.
Ayrıca biri o bahsettiğim gol olmak üzere 2 pozisyonumuz ofsayt diye kesildi.
Tebrikler Beşiktaş'ım.
Ayrıca;
1. resimin devamı goldü,
2. resmin devamında karşı karşıya kalıyordu devamı gelemedi.![]()
Last edited by sergennnn : 29.Kasım.2009 at 23:21 Reason: Ekleme
Bu sonuçla Beşiktaş 2. sıraya yükseldi.Gerçekten bu haftayı inanılmaz karlı kapattılar..![]()
Yan hakemler geçen haftaya nazire yaptılar resmen .. Ama olsun fazla kasmadan 3 puan aldık, son dakikalarda fark daha da açılabilirdi ama bizimkiler alt oynamıslar maca heralde hiç biri atmak istemedi =)) Tebrikler BEŞİKTAŞIM ...
Tebrikler Kartalım.
Maçın başından sonuna kadar üstün oynadık. Son 10 dakika biraz oynamaya çalıştı Sivas ama o ara da biz baya bir posizyon bulduk.
Bu hafta alınacak galibiyet çok önemliydi aynen de öyle oldu. Devamı gelecek inşallah.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Maçtan önce hücum elemanlarımızın göstereceği performans skoru belirler tahmininde bulunmuştum.Hakikaten öyle olmuş.1-0 bitsede daha farklı kazanabilirmişiz.Neyse önemli olan rakiplerin puansız geçirdiği bu haftayı galibiyetle kapatmaktı.Takımımızı tebrik ediyorum galibiyetlerinden dolayı.
Bobo'ya gelirsek.Bobo kesinlike bu takımın 1.santraforudur.Nobre bu sezon inanılmaz kötü.Kesinlikle aldığı parayı hak etmiyor ve bizim takımın seviyesinde olmadığını düşünüyorum.Keşke sezon başında sözleşme yenilenmeseydi.En kısa zamanda gönderilmeli bence.Onu oynatarak zaman kaybedeceğimize Batuhan'a asılmak daha iyi olur bizim için.
Bu galibiyetle yarışa iyice dahil olduk.Artık en büyük adaylardan birisiyiz.Hatta ben hücum elemanlarımızın daha forma girmesiyle birlikte en büyük aday olduğumuzu düşünüyorum.İnşallah böyle devam ederiz ve sezon sonunda yine ipi göğüsleriz..
So what?
Saike
Ya bu Nobre nedir arkadaş ya..
Alex'in ne kadar büyük bir futbolcu olduğunu şimdi anlıyorum adam bu takoz Nobreye 80 gol attırdı ya![]()
Tebrikler Beşiktaşım...
Bu arada bakalım ne zaman gol yiyeceğiz...
Bu takım gol yemez![]()
Rıdvan Dilmeninde ddiği gibi , hücumu biraz geliştirirsek ligi sürklase ederiz.Bu sene böyle giderse zorlanmadan, geçen seneden daha kolay bi şekilde şampiyon tamamlarız.
Devre arasında alınacak bir forvet ve Delgado,Holosko gibi isimlerinde dönmesiyle pek zorlanmayız.
Delgado gelince kim gitcek?