Uzun süredir kullandığım forumdaki ismimi değiştirmek istiyorum bunun için ne yapmalıyım? Bilgisi olan ve bu konu hakkında bilgi verebilecek varmı?
Uzun süredir kullandığım forumdaki ismimi değiştirmek istiyorum bunun için ne yapmalıyım? Bilgisi olan ve bu konu hakkında bilgi verebilecek varmı?
teşekkürler
Eğer ismin ve soyismin içeriyorsa kullanıcı adın 1 kere mahsus değişebilir diye kural okumuştum![]()
Şu anda nick değişikliği mümkün gözükmemekte ama önümüzdeki günlerde bunla alakalı bazı değişiklikler olacağını belirtebilirim.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Yeniyıl'da bir değiştirme olsa güzel olur aslında.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
sitede gözüken adınızı serbest bırakacağız yani bu oluyorki istediğiniz zaman kullanıcı adınızı değiştirebileceksiniz.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Karışıklık olmaz mı o zaman ?
Çok iyi olur.Yıllardır ricalarda bulunuyordum sürekli "hayır" cevabı alıyordum.Bahsettiğiniz sistem gayette güzel olur, 2 günde 1 nick değiştirecek biri yoktur heralde burada.Benim gibi dosya indirmek için üye olanları toplasanız 1 tane daha TSİ kurarsınız![]()
karışıklık olacağını düşünmüyorum, bu sadece kişinin görünen ismi ve değiştirilebilir yapıda olacak ve karıştırdığın veya merak ettiğin kişinin profilinden rahatlıkla kimin olduğunu anlayabilirsin...
Mesela benim görünen adım Turksportal olabilir ama profilime girildiğinde Vieri yazacak![]()
Mustafa BudakTurksportal
valla güzel olur ya.şu saçma nickten kurtulmam lazım
çoğu kişinin facebook hesabı var.
facebook, msn live veya google hesapları ile üyelik bilgilerinizi güncelleyebileceksiniz..
İsterseniz adınız ve soyadınız bilgisini sisteme veya ortama güvenmiyorsanız gizleme imkanınız olacak..
Birde arkadaşını davet et olayını yaptık. Buradan üye kazandıran üyelerimiz ek puan kazanarak belli puana ulaşan arkadaşlara ilerleyen dönemlerde çeşitli hediyeler vermeyi planlıyoruz ama şu anda planlıyoruz sadece
Dosyaları barındırmak için 2 tane file hosting sunucu hazır durumda. Mevcut sistemde yer alan CM dosyalarını bir kenara ayırdık ve eski dosyaların aktarımını yaptık. Kategorilendirme konusunda sıkıntılar vardı bunlarıda yeni sitede çok güzel hale getirdik.
Dosyalar bölümü kodlaması devam ediyor.
Haberler, Versiyonlar, Anketler bölümü hazır durumda. Dosyalar bölümünüde bitirdiğimiz gibi yeni siteyi BETA olarak yayına alacağız.
Mustafa BudakTurksportal
Merakla Bekliyoruz Hocam Yeni Siteyi. Bu Ay Bitmeden Yayına Girermi ki?
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
evet girecek, diğer bölümlerle yavaş yavaş açılacak
Mustafa BudakTurksportal
forumu yavaş yavaş kapatacağız artık tüm sistem ana web sitemiz üzerinden yürüyecek ve daha kullanışlı bir yapı olacak. Belki alışmak bir süre zor gelebilir sonuçta yıllardır bu sistem üzerinden gidiliyor ama alışılacaktır diye düşünüyorum. Güzel yönlerden biriside üyelerimizin kendi gruplarını kurabilecek olmaları. Tüm üyelik sistemi Kulüp Turksportal'a dönüşecek. Üyeliklerinizi Kulüp üyeliğine çevireceksiniz. Şuandaki Kulüp Turksportal üyeleri Kulüp Turksportal Altın Üye olarak başlayacak. Herşey güzel olacak sabırsızlıkla bekleyin![]()
Mustafa BudakTurksportal
Sonunda büyük uğraş bitiyor... =)))
forum diye bişe olmucakmı artık yani![]()
Evet forum olmayacak. Ama forum tadında farklı bir yapı olacak ve bu yapı site bölümleri ile entegre halde çalışacak. Mesela kariyer hikayelerini buna örnek olarak verebiliriz.
Doğru, herkes kulüp Turksportal üyesi olacak, belli ek özelliklerden yararlanmak isteyenler yıllık ücretini ödeyerek Kulüp Turksportal Altın üyesi olacak.
Mustafa BudakTurksportal
Forum olmaması kötü olacakHerkes birbirine bu kadar alışmışken. :/
kac sene oldu bitsin artik yaw![]()
Yeni sistemi bir görebilsek zaten Mustafa abi tamam dicemde![]()
Yine değişim oLacak.Ama anLadığım kadarıyLa u tema değişikLiği kadar basit oLmayacak...
Yeni sistem aylardır hatta yıllardır ağızlarda fakat hala bununla ilgili bir çalışma yok. Sunucular hazır diyorsunuz fakat bildiğim kadarıyla aylardır herşey hazır. Aylardır her konu açtığımızda yeni sistemde olacak, yeni sistem olmayacak gibi şeyler duyuyorum. Yeni sistemde hazır birşey olursa hiç şaşırmam. Kendimi kötü bir sistemi bile hazırladım.
İnşallah Turksportal olarak bizleri utandırırsınız. Turksportal'la alay eden sözde ÇAKMA Research Sitelerine ders niteliğinde bir cevap olur..![]()
yav birde şu anasayfadaki dosya uploadlarını rapid den değilde eskisi gibi direk tıklayınca inecek şekilde yapılabilsek çok iyi olurdu ya.rapidden indirene kadar canım çıkıyor.free kullanıcılara resmen işkence yapıyorlar.