İstanbul BB. Kazanır.
Kayserispor Kazanır.
Berabere Biter.
Maçlarla ilgili performans ve veriler üzerine konuşuruz. İbre Kayserispor'u göstersede ben bu hafta Kayseri'nin kaybedeceğini düşünüyorum. Sebebi nedir bilmiyorum ama bu yönde güçlü bir his var içimde.
Kayserispor zorlanacak ama kazanacak bana göre..
Kayserimiz 2 gol fark ile alir , 0-2.
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
2 0 alırız bu maçı goller yine makudan![]()
Bende bu hafta Kayserispor'un puan kaybedebileceğini düşünüyorum, içimde berabere bitecek gibi bi his var..
Kayserispor bu haftayıda rahat geçer.Skor tahminim 2-1 Kayserispor alıcak gibi ama.
kayseri 3-0 4-0 gibi sonuçlarla alır maçı.
İstanbul'da fırtına var. Kayseri'için hava şartları hiç uygun degil berabere falan bitebilir.
İBB ilk dakikada attı Barbosa ile.. 1-0
1-1..Makukula iş başında![]()
Makukula kaldığı yerden devam ediyor.1-1..
Kötü oldu bu ...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Kayserispor kazanacaktır..
kayseri maçı alacaktır umarım da alır zaten
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Cangele attı 2-1 oldu , kötü oldu ...
Kayseri bu sene zirveyi bırakmayacak anlaşılan.Makukula gene golünü atmış mübarek makina ya Arıza.
Kayseri maçı alacak gibi..
İ.B.B biraz zor gol atar tabi birr dakika basına 7-8 faul veren bi hakem yokken...
Makukula ne yaptın ya senBu boyda ki adam nası bu kadar estetik goller atabiliyor hayret.
Kayserispor 2-1 kazandı..
Makukula ve bu defans varken bu sene çok iyi işler yaparız biz orta sahamıza 1 veya 2 oyuncu takviye lazım onları devre arasında alabilirsek bizi tutan olmaz
Maçın özetini izledimde Makukula gerçekten iyi topçu ya.Adamın attığı gol harika.
İkinci devre defansa erende gelirse çok çok daha iyi olur eren geriden oyunu iyi başlatan bir oyuncu
Onu Serdar çok daha iyi yapıyor.Oynamasının nedenide bu zaten...
Yoksa Tolunay Hoca Hakan'ı ters ayakla solda oynatmaz.Koyar sağ beke Bilal'i sol beke koyar,Ali Turan stopere geçer Serdar oynamaz.Baktığımız zaman böyle daha sağlam duruyor ama Serdar'ın ayağı iyi olduğu için oynatıyor...
Serdarda iyi tabiki benim düşüncem o yöndeydi takımda çok iyi defans oyuncuları var hangisi kessen takımdan yazık olacak