Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 99 sonuç

Konu: İşte Muhtemel Rakipler

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default İşte Muhtemel Rakipler

Avrupa Ligi'nde 6 grupta maçlar tamamlanırken, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın muhtemel rakiplerinin bir kısmı daha belirlendi. İşte maçların tamamlandığı gruplarda ilk ikiyi alarak gruptan çıkan ve temsilcilerimizin muhtemel rakibi olan ekipler:

Son haftanın ilk gününde D, E, F, J, K ve L gruplarından maçlar tamamlanırken, Sporting, Roma, Galatasaray, Shakhtar, Werder Bremen ve PSV grup maçlarını lider olarak tamamladı. Gruplarda ikinci olan Hertha, Fulham, Athletic, Brugge ve Kopenhag iki ekibimizinde muhtemel rakipleri arasında yer alırken, G.Saray'ın grubunu 2. sırada tamamlayan Panathinaikos sadece Fenerbahçe'nin muhtemel rakibi oldu.

Şampiyonlar Ligi'nden gelen Liverpool, Atletico Madrid, Standard ve Rubin Kazan da temsilcilerimizin rakipleri arasında yar alıyor.

Ligtv.com.tr
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şuankilerden Lpool, Atletico madrid gelmesin, diğer takımları eleyecek güçteyiz. Kopenhag gelsin Parkene gidelim yine Brugge de olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kopenhag müthiş oynadı. Bruggede Toulouse yi yendi.. Bence Herta gelsin G.Saray'a.. Fenerinki zaten çok zor olmayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Liverpool'u yenmek çok zevkli olur ama gelmesin L.pool Ben Fulham'dan korkuyorum.Sonuçta bir İngiliz takımı ve ligte orta sıradalar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bu gelecek takımlar ile Europa Legue olan ilgi dahada artacak. CL tadında olacak. İlk olarak kolay kura çekmek lazımki tadı damadığımızda kalmasın kupanın

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bilboa deplasmanı güzel olur : ) Umarım Bilbao ile eşleşiriz ilk maç İspanya'da olur .

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Açıkçası büyük bir camia isek ve final istiyorsak kiminle ne zaman eşleşeceğimizin önemi yok. Tabi olayın birde şu boyutu var. Liverpool başka takımla eşleşip elenebilir. Bu sayede yolumuzdan kalkar vs. Ama şuna inanıyorum. Galatasaray acayip işler yapmazsa finale kadar gider.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Açıkçası büyük bir camia isek ve final istiyorsak kiminle ne zaman eşleşeceğimizin önemi yok. Tabi olayın birde şu boyutu var. Liverpool başka takımla eşleşip elenebilir. Bu sayede yolumuzdan kalkar vs. Ama şuna inanıyorum. Galatasaray acayip işler yapmazsa finale kadar gider.
    burak abiye katılıyorum.ayriyetten ben liverpool ve atl.madrid'ten de korkmuyorum.ama bize kolay takım gelecek diye düşünüyorum.sıcak top soğuk top olayına inanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Panathinaikos'u tekrar isterdim ben İstanbul'a

Nesil
    2006

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Liverpool'u istiyorum , kötü dönemdeyken bize biz geçelim üstlerinden

Ama içimde bir his Everton gelecek diyor.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006

İki temsilcimizin işi zor, baya zor ekipler gelmiş. En iyisi Galatasaray'a, Twente, Fenerbahçe'ye Panathinakios gelsin.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Hayır var, Liverpool ile bu turda mı eşleşmek yoksa çeyrek finalde mi eşleşmek daha iyi olur? Tabii ki çeyrek final. Çünkü; oyuncu daha hırslı oynayacak ve kendini finale daha yakın hissedecek. Şimdi bu turda eşleşince nede olsa elendik düşüncesi biraz daha hakim olacak ve iş zora girecek. Çeyrek final ile bu turun düşünce sisteminde yarattığı kurgu çok farklı oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2. tur, UEFA Avrupa Ligi'nde ise 2. ve 3. tur maçlarının kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Merkezi'nde yapılacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2. tur maçlarının kura çekimi TSİ 13.00'de, UEFA Avrupa Ligi'nde ise 2. ve 3. tur maçlarının kura çekimi TSİ 14.00'de başlayacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde grup maçlarını lider olarak tamamlayan Galatasaray ile Fenerbahçe'nin 2. turdaki rakipleriyle, 3. tura yükselmeleri durumundaki muhtemel rakipleri de bugünkü kurada belli olacak.

Fenerbahçe ve Galatasaray kendi gruplarını 2. sırada bitiren takımlarla statü gereği eşleşemeyecek. Öte yandan Fenerbahçe ve Galatasaray 2. turda ilk maçlarını deplasmanda oynama avantajına sahip olacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2. tur ilk maçları 16 ve 17 Şubat 2010'da, rövanşları ise 23 ve 24 Şubat 2010'da yapılacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde ise 2. tur ilk maçları 18 Şubat 2010, rövanşları 25 Şubat 2010'da, 3. tur ilk maçları 11 Mart 2010, rövanşları da 18 Mart 2010'da yapılacak.

Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Kadıköy'de her takımı yenebiliriz.Güzel kuralarla çeyrek final gelebilir.Hadi bakalım hayırlısı.

Nesil
    2006

İlk maçları deplasmanda oynamamız güzel olmuş. Haydi hayırlısı...

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Sınav olduğu gün olmasaydı keşke :/.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kuralar kaçta çekiliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

10 dk sonra başlıyacak 14.00 te

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Tsi ile 14.00.. Yani 10 dakika falan kaldı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence galatasaraya kolay rakip gelecek fenerebahçeyede.güölü takımların bize geleceğini düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

takımlarımızdan birine zor rakip gelicek diye düşünüyorum umarım ikisinede kolay rakip gelir

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe - Hamburg
    Galatasaray - Lille

şeklinde tahminimizi yaptıktan sonra televizyon başına geçelim. Umarım FB TV verir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Bizde kurayı bilgisayar başından takip edelim.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

G.Saray - A.Bilbao

F.Bahçe - Rubin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu mudur kura anilton

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Yok onun tahmini o daha başlamadı henüz kura

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ntvspor hem yorumluyor hem veriyor oradan takip edebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Yok yok tahmin etti o.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hayır,tahmin yaptım...

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri