yaa arkadaşalar taraftarlar ve yönetim henry yerine yıldız bulmamı istiyolar napicamı bilmiyorum. he bu arada 78 milyon euro ya barcaya satmıştım henryi. gitti gideli istiyolar![]()
yaa arkadaşalar taraftarlar ve yönetim henry yerine yıldız bulmamı istiyolar napicamı bilmiyorum. he bu arada 78 milyon euro ya barcaya satmıştım henryi. gitti gideli istiyolar![]()
adrianooooo veyahutta torresssss
sağol. biraz önce torresi aldım forma satışlarında patlama oldu ve medya geleceğin henryisi olarak görüyoOriginally Posted by cureshot
inş. bi sakatlık olmazda dünya starı olur. çünkü ilk sezonda henry rooney pisliğinin darbesiyle 6 ay sahalardan uzak kalmıştı
merak etme bence sakatlansa bile olur cünkü adamın özünde var bu![]()
haklı cok hakllı![]()
torres diyorum bende
bi ara arsenalde abeiye die biri vardı güzel yetenek ?
walla henry ye en yakın shevchenko var![]()
cicero adamn cok genc ve super golcu
bence fred yada palacio hem genc hemde yetenekliler
2007/08 sezonunu yeni bitirdim...cicero oyunda g.antep teydi ve antep küme düştü...şimdi cicero klüp arıyor...özellikleride bayağı iyi...Originally Posted by semih5
**n şuanda manchester united'la oynuorum ve forvetimin bir numaralı ismi cavenaghi mükemmel oynuo fiyatıda diğer yıldızlara göre biras daha düşük hemen alın derim...
valla **n farias ı aldım galatasaraya iyi iş yapıyor ama **nce yıldızsa aradığın torres iyi shavo zaten tartışılmaz![]()
abi bence artık konunun tartısılmasına gerek yok gibime geliyor konu acılalı baya oldu ve bence artık torres dünyanın en iyi forveti olmustur(yanılıyomuyum tansu zidane)
farfan yada bojinov u al
iaquinta yada hernan rodrigo lopez
Sheva tek aday oLur henry nin yerine diorum bende.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
tevez muhteşem.
Zlatan İbrahimoviç henrynin yerini doldurur.
Torressssssssssssssssssssssssssssssssssssss!!!!!
marcelinho 19 yaşında
78 milyon dolara verilir mi be henry bari beleşe verseymişsin. zaten fmnin en iyi forveti o. tevezi iyi iş yapar hemde genç
kerlonu dene derim bende 19 unda 36 maçta 42 gol attı.
ѕαηмα şαнıм нєякєѕι ѕєη ѕα∂ıкâηє уâя σℓυя.
нєякєѕι ѕєη ∂σѕт мυ ѕαη∂ıη вєℓкι σℓ αğуâя σℓυя.
Tevez ile Tek Geçerim - Süper Bir OYUNCU
vagner love tek rakibi THY walla![]()
kerlon weya tewez
HEHEHE Amma Yaptın AhOriginally Posted by Cnkby
Güzelmiş =)Originally Posted by TARPON_1
torres tek geçerimmmmmmmmmmmmmm
Carlos Tevez
Eto
Roney
Anelka
Cİsse
İbrahİmovİc