Beşiktaş
Konya Şekerspor
Beraberlik
(/s)
Heralde Bu Maçıda İnsafa Gelir Kazanırız![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Murat Gürbüzerol'a dikkat etmenizi istiyorum bu maçta. Özellikle TSI araştırmacıları.
Berabere bitecekmiş gibi his var içimde. Konya Şeker ileride çok etkili. Cafercan - Murat olacak ileride kanatlarındada çok genç biri vardı yetenekli. Sol kanatta İsmail oynarsa daha iyi olur.
Bir takım ne kadar büyük olursa olsun kaybetmeye alıştı mı kazanması zor görünür.
Beşiktaş'ta şuan Ziraat Türkiye Kupasında bu konumda. Konya Şekerspor ekibi ise normalde %100 çekineceği bir maç olması gerekirken yenecekleri konusundaki inançları Beşiktaş'ın aldığı sonuçlar nedeniyle artmıştır.
Bende en kötü ihtimalle berabere biteceğini düşünüyorum.
TRT bu maçı niye veriyor hala anlamış değilim...
Büyük Olmak Kolay Değil Tabi VerecekO Kadar Taraftarı Var.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Beşiktaş bu maçıda kazanamazsa artık Y.D. Mustafa Denizli ile gider.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Beşiktaş 3-0 önde dk 21
2 gol nobre
1 gol nihat
3-1 gol cafercan
3-2 durum necip kendi kalesine attı
Necip şanssızlık yaşadı. Ama necip gerçekten geleceğin yıldızı. Böyle teknik , kendine güveni olan , hayatında hiç oynamadıgı mevkiide bile maçın en iyisi olabilen bir adam daha izlemedim.
Helal olsun koçum benim
4-2 bitti maç.
Maçı izlemedim ama kadroya bir baktım, Beşiktaş 3-4-3 mü oynuyor yoksa defansta Necip veya Fink mi var?
Necip-Gökhan Çalışır stoper olarak başladı.
Rıdvan Şimşek , Daniel Alves gibi aldımı gidiyor. Necip heryerde mükemmel oynuyor.
Umarım bu gençler ligdede sürekli oynatılır artık.
Necip'in kendi kalesine atması kötü olmuş, umarım kendine güvenini kaybetmez de eksiğimiz olan mevkiide oynayabilen bir yıldızımız olur Milli Takım'da...
Konya Şekerspor'da gerçekten sağlam takımmış.İyi oynadılar.
Bu galibiyeti almamız moral açısından bir nebze iyi oldu.Böylece galibiyet alamama serisine bir son vermiş olduk.Umarım lige yansır..
Daha Rıdvan'ı tam olarak izlemediniz. Biraz form tutsun o zaman görün. Gökhan Gönül'ün daha teknik versiyonu Rıdvan.
Maçın 2. yarısını izledim Konya Şekerspor daha etkiliydi. Sürekli hucum yaptılar top çevirdiler. Beşiktaş'ı kitlediler kendi sahalarına. Ama işte kalite farkı burda ortaya çıkıyo. 1 uzun top atıldı Nihat'ta klasını konuşturdu golunu attı.
Konya Şekerspor kadrosu iyi yunculardan kurulu. İshak - Murat - Cafercan sonradan oyuna giren Ömer Ali çok yetenekli oyuncular. Kalecileri tam canlı bomba yanlız her gelen topu aldı içeri
Yine dikkat ettim Necip'e. Çok teknik müthiş top tekniği var ama rakiple girdiği pozisyonlarda çok dengesizce davranıyo. Geçen maçlarda 2 kere atılırdı demiştim. Dünde rakibine dirsek attı koşarken hakem sarı kart çıkardı sadece. Hakemle çok oynuyo 1 gün hakemin biri kırmızıyı çıkarır boş yere sıkıntı yapar takımına.
Necip stoper oynayacak adam mı ya?Mustafa Denizli yine saçmaladı dün.Ön liberoya geçtikten sonra gayet iyi oynadı.Bu çocuk gelecekte önemli yerlere gelebilir.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Aynen ismail sert oynuyor Necip ama oynadıkça , tecrübe kazandıkça daha iyi ayarlar diye düşünüyorum sertliğini , ama tabi Uğur İnceman gibi mükemmel bir box to box varken ve İbrahim Kaş gibi her zaman bindirme yapan bir bek (!) varken bu oyuncuların oynaması mucize gibi birşey olur.
Sonunda Ridvan oynamis.Iyi olur Besiktas icin.Gelecekte onemli oyuncu olacak bence Ridvan.Daha cok oynarsa daha iyi olacak..