1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Başın sagolsun trabzon şehri

Default Başın sagolsun trabzon şehri

Başın Sağolsun Trabzon Şehri...

Cumartesi akşamı oynanan çok önemli maçta bildiğiniz gibi Trabzonspor'u 2-3 yendik. Ancak maç sonrası kalp krizi geçiren genç bir Trabzonspor taraftarının ölmesi tüm Türkiye'yi olduğu gibi bizi de çok üzdü. Şu çok önemli bir gerçek ki; Hiçbir sportif başarı veya şampiyonluk insan hayatından değerli değildir. Bizler de zaman zaman takımımızın başarısı için yaptığımız haberlerde kantarın topuzunu kaçırıyoruz. Fakat hepimizin kafasına sanırım böyle anlarda dank ediyor ki; Futbol en nihayetinde bir oyun. Bu oyunun canlara mal olması, hele bu insanın 20 yaşında genç bir fidan olması kabul edilemez bir durum. Maç sonrası evinde televizyondaki özet görüntüleri seyrederken fenalaşarak ve ambulansla hastaneye götürülürken hayata gözlerini yuman 20 yaşında, Fatih Eğitim Fakültesi öğrencisi Selim Özkan'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve Trabzon halkına başsağlığı diliyoruz.

ANTU.COM'dan alıntıdır...

Ne güzel futbolun sadece bir oyun olduğunu bilebilmek..Ve en önemlisi fenerbahçenin taraftar sitesinin böle yazı yazması beni çok duygulandırdı.İnşallah küfür ve şiddet kalkar..yazıdanda anlaşıldığı gibi hiçbirşy hemde hçbrşy insan hayatından önemli olamaz..Bu dünya kimseye kalmicak.3 günlük hayat için kavgalar boş.oyun içinde oyun oynuor insan oğlu hayatta bir oyun...BAŞIN SAGOLSUN TRABZON HALKI

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Evet ben de bugün okudum haberi ve çok üzüldüm..Futbol hayatımızı bu kadar etkilememeli bence ama işte bizim istemimiz dışında gerçekleşiyor bazı şeyler...Başı sağolsun Selim Özkan'ın ailesinin ve tüm Trabzonluların...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

allah rahmet eylesin. çok gençmiş 20 yaşında biri

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

ne kadar üzücü bir şey Allah rahmet eylesin
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

çok üzücü bir olay bir Trabzonlu olarak tüm trabzon halkının başı sağolsun

allah rahmet eylesin...

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Tüm Trabzonlular'ın ve tüm futbolseverlerin başı sağolsun. Selim Özkan'ın ailesine de Allah sabır versin.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

umarım bundan sonra böyle ucuz ölümler olmaz. insan cidden kötü oluyor bunları duyunca.
    tüm futbolseverlerin başı sağolsun....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Allah rahmet eylesin.

Nesil
    2006
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

allah rahmet eylesin..

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Ailesine allah sabır versin....

Allah rahmet eylesin..

Allah rahmet eylesin.
    10 sene önce 2 tane kayıp vardı.10 sene sonra 1 kayıp.İnşallah böyle devam etmez.

Mesaj Yetkileri