Sivasspor
Fenerbahçe
Berabere
Fenerbahçe'de ki eksikler ve hava şartları nedeniyle Sivasspor'u biraz daha şanslı görüyorum.
Fenerbahce Sivasi herzaman yeniyor Aragones doneminde bile.
Zorlanmaz Fenerbahce
Fenerbahçe'de önemli eksiklar var ama buna rağmen Sivasspor'da Fenerbahçe'yi yenebilecek potansiyel yok.Geçen sene olsa bu maçı Sivasspor alabilir diyebilirdim ama geçen seneden hiç esinti yok bu sezon.
So what?
Saike
Cezalı oyuncuların eksikliği bir nebze takımı etkileyecek de olsa kazanacağımızı düşünüyorum.Alex de bu hafta sahada.Tek korkum hava şartları.Umarım fazla kar yağmaz ve sahanın zemini donmaz.
Fenerbahçe için çok kolay maç.
Eksikleri çok Fenerbahçe'nin ama buna rağmen çok rahat bir galibiyet alacaktır.
Puan kaybedebiliriz, ama kaybetmeyiz.
Daum eksikler yerine doğru kişileri çıkarırsa, belki 3 puan ile ayrılırız. Ama ortasahada Selçuk-Deniz ikilisi oynar ise beraberliğe bile sevinirim.
Volkan
Gökhan Önder Bilica Vederson
Mehmet Selçuk Deniz Uğur
Alex
Güiza
bu 11 ile oynarız sanırım ama
Mehmet Deniz Özer
Alex
Semih Güiza 11 ile çıksak daha iyi olur gibi.
Hava şartları bakımından zor bir maç olacak Sivas'ta bizi yenip yine bir çıkış yapmak isteyecektir.Eksiklerimizinde çok olduğu bir maç.Umarım kazasız belasız 3 puanla döneriz.
Mehmet Yıldız Bu Maçla Beraber Sahalara Dönüyor...
Kaptanımızın Dönüşüyle Taraftarımızın Desteğiyle Maçı Alacağız İnşAllah
Sivas yönetimine teşekkür etmemiz lazım.10 liraymıs biletler başka takımlar gibi Fnerbahçe taraftarını para kazanma aracı olarak görmüyorlar...
Maça gelirsek şampiyon olmamız için bu tarz maçları kazanmamız gerekiyor...
Formsuz Sivas'ı çok rahat geçer FenerBahçe
özer oynar umarım geçen hafta ki gibi özersiz bi kadro yapmaz deniz'i de orta saha da cristianın yerine oynatırsa hoca selcuk yerine deniz ama ikisini birlikte değil yani deniz özer ikilisi ya da deniz mehmet ikilisi yaparsa kazanırız.guiza yetişir umarım
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
SivasSpor'un,Fenerbahçe'den en az 1 puan alabileceğini düşünüyorum.Lugano,Baroni,Emre felan önemli eksikler.
Bu Maç Bir İekilde Berabere Bitecek Gibi Duruyor. Ama Kazanırsa Fener Kazanır
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Emre Baroni yerine oynayacak 2 oyuncu bizim açımızdan skoru belirleyecektir.
Forvette Çift forvet başlayıp Alex'i orta sahaya çekerse bence daha iyi olacaktır en azından bu maç için.Gökhan ve Semih'i bir arada izlemek güzel olur heralde.
Sivasspor geçen seneden çok uzak ama bu maçta bi patlama yaparlarsa hiç şaşırmam bu kadar eksikle bizi yakalamışken falan filan.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Volkan, Gökhan-Deniz-Bilica-Vederson,Mehmet-Özer-Selçuk-Uğur, Alex, Semih şeklinde olacak kadromuz büyük ihtimalle. Deniz'i Selçuk yerine orta sahada, defansta da Bekir'i tercih etse aslında daha iyi olabilir.
5 önemli oyuncunun eksikliği mutlaka hissedilecektir ama onlar olmadan da sahaya çıkacak kadro kaliteli. Sivas defansımızı fazla zorlayamaz diye düşünüyorum eğer zorlayabilirlerse, sıkıntı yaşarız kim oynarsa oynasın defansta.
"YÜCE ATATÜRK"
Tek farkla kazanırız hava koşullarını da göz önüne alırsak.Mehmet Yıldız'ın ilk maçtan patlama yapabileceğini sanmıyorum yeterli hücum oyuncusu yok Sivas'da.
Mehmet Yıldız'da bu maçta oynayacakmış heralde.Sakatlıkdan yeni döndü bakalım neler olacak.Hep böyle durumlarda rakip oyuncuların bize patlama yapabileceği düşüncesi aklımdan geçiyor ama pek sanmıyorum![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Sivas'da oynadığımız gündüz maçlarını hep kazandık yine kazanırız diye düşünüyorum. Eksiklerden en büyüğü Emre olucak umarım onu aramayız.
Fenerbahçe, Sivasspor ile yapacağı maç için Sivas'a gitti, ancak hava şartları nedeniyle Samsun'a indi.
Sivas'taki olumsuz hava koşulları nedeniyle Fenerbahçe kafilesini taşıyan özel uçak Sivas Havaalanı'na iniş yapamadı.
Ligde yarın Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak olan lider Fenerbahçe'yi taşıyan özel uçak, Sivas Havaalanı'ndaki olumsuz hava koşulları nedeniyle iniş yapamadı. Uçağın Samsun Çarşamba Havaalanı'na yönlendirildiği bildirildi.
Fenerbahçe'yi karşılamaya gelen Sivas Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ergüder Sümbüloğlu ile yaklaşık 100 civarındaki sarı lacivertli taraftar ise takımın gelmemesi üzerine havaalanından ayrıldı.
Sivas Havaalanı ve çevresinde kar yağışı ve tipi nedeniyle görüş mesafesinin düştüğü gözlendi.
CEZALILAR KAFİLEDE
Geçtiğimiz hafta Denizlispor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Emre, Lugano, Cristian ve Dos Santos ile kadro dışı bırakıldıktan sonra affedilen Önder kadroda yer aldılar..
Topuğundan sakat olan Guiza ise tedavisi sürdüğü için İstanbul'da kaldı..
Fenerbahçe'nin Sivas kafilesinde yer alan futbolcular şunlar:
Volkan Demirel, Lugano, Önder, Alex, Selçuk, Deniz, Uğur, Ali Bilgin, Deivid, Vederson, Gökhan Gönül, Volkan Babacan, Fehmi Mert Günok, Emre, Özer, Mehmet Topuz, Bilica, Bekir, Dos Santos, Cristian, Gökay İrevul, Gökhan Ünal, Semih.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İnsallah sakatlık falan yasamadan 3 puanı alıp döneriz.Eksikler önemli ama kazanacağız inşallah..
guiza olsaydı daha iyiydi bizim için semih çok formsuz bakalım gökhan semih hangisi oynayacak aslında ortada mehmet deniz(selcuk) özer üçlüsü yapıp 4-3-1-2 oynatabilir daum takımı.fena bia saha orta saha kurgusu olmaz
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Çok zor bi yolculuk yapıyor takım maç da gündüz umarım çok etkilemez :S
Turkcell Süpir Ligi'nin 19. haftasında, bugün deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz sahaya şu on birle çıkacaktır: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Deniz, Bilica, Vederson, Mehmet Topuz, Selçuk, Özer, Uğur Boral, Alex, Semih.
Fenerbahce.org
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Deniz'in yerine Bekir'in oynaması lazımdı.Yanlış terci yaptı Daum bence..
Fenerbehçe bu ligde hangi maça çıkarsa çıksın,o maçın favorisidir.Elbette her zaman favoriler kazanamaz.Ayrı mesele..
Dün yaşanan ulaşım sorunu asla yabana atılacak bir şey değil..Buna kötü hava şartları da eşlik ederse,işler iyice sarpa sarabilir.Dün yaşananlardan sonra Daum ve yöneticilerin takıma ne kadar psikolojik destek verebildiği bugün için çok önemli..
Elinde fazla bir seçenek olmamakla birlikte,saha şartlarını düşünerek Daum en iyi ve en diri kadroyu çıkarmak zorunda..Onun oyun içi hamleleri de belirleyici olacaktır..
Her olumsuzluğa rağmen favoriyiz ve Sivas deplasmanından altın değerinde bir galibiyetle döneceğiz.Özellikle maçın başlarında atacağımız bir gol oyunun momentumunu bizden yana çevirecektir.Ligin ilk yarısında bunun hep tersi yaşanmış olsa bile bu iklim şartlarında ilk golü çok mühimsiyorum şahsen..