Denizlispor
Galatasaray
Berabere
Denizlispor yıllardır lige renk katmayan bir takım malesef. Hep düşmeye oynayan ve son anda kurtulan bir tarzı var. Eski Denizlispor'u gözlerimiz arıyor. Bu sezonda bahsettiğim durumdan bir farkı yok.
Geleceği bilemeyiz ama oluşan şartları topladığımızda Galatasaray daha ağır basıyor. Hava şartları nispeten diğer yerlere göre daha iyi olacağından Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum.
Galatasaray daha güçlü kadrosu ve daha güçlü teknik ekibiyle favori bu maçta.Bir sürpriz olacağını sanmıyorum.
So what?
Saike
Denizlispor'un koşmaya mecali yok. Oyuncu olarak da, takım olarak da çok kötü durumdalar. Youla'nın gelişi çok bir şeyi değiştirmez diye düşünüyorum.
Galatasaray'da ise, yeni yapılan transferler diğer oyuncalara her şartta olumlu yansıyacaktır. Takımda hemen herkesin alternatifi oluşmaya başladı. Galatasaray mutlak favori.
Galatasaray'ın bir zorluk yaşayacağını düşünmüyorum Denizli deplasmanında.Bir süpriz olmaz,hatta yeni transferlerin vitrin maçı olacaktır.
Eğer bu maça Truva yapmayı düşünen Galatasaraylı arkadaşlar varsa vazgeçsinler. Üni horoz - Çamlıklılar - 57 Gençlik ortak karar almış bu maçta Galatasaray taraftarının aralarına sokmama konusunda. Boş yere arbede yaşanmasın. Adamlar düşme hattında en ufak kıvılcımda alev alır her yer.
Galatasaray'ın kazanacağını düşünüyorum. ANkaragücü maçında oynatmadı en önemli oyuncularını. Eğer yine Barış - Mehmet Topal - Mustafa Sarp - Ayhan 4'lüsü çıkacaksa takım 1 adım illeriye gidemez berabere biter maç. Jo ilk 11 başlar bu sefer herhalde. Başka forvet kalmadı takımda.
Kazanacağımızı düşünüyorum.Zorlu bir maç olacak,Denizlispor'un bulunduğu konum itibari ile ama şu anda Denizlispor büyük takımlara karşı koyabilecek konumda değil.
Sol bekte sıkıntımız var.Bu maçta Çetin Güngör'ü izlemek isterim.Önünde de Caner oynar büyük ihtimalle.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
galatasaray kazanır ama içimden geçen cümle youla yap bişeyler be kardesim![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Dos Santos kadroda Keita dönüyor
Turkcell Süper Lig'de 39 puanla, lider Fenerbahçe'nin 1 puan gerisinde bulunan Galatasaray, yarın Denizlispor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmada mutlak 3 puanı hedefliyor. Denizli Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmada, ligin dibine adeta demir atan Denizlispor'u yenerek yoluna firesiz devam etmek isteyen Galatasaray'da, yeni transfer Giovani Dos Santos'un da kadroda yer alması bekleniyor.
Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Mehmet ile Hakan'ın bugün yapılan antrenmana da katılmadıkları bildirildi. Galatasaray-Denizlispor maçını hakem Halis Özkahya yönetecek.
Sarı-kırmızılı ekipte Afrika Uluslar Kupası'nda Fildişi Sahili Milli Takımı'nın formasını giyen Keita'nın bugün İstanbul'a dönmesi bekleniyor.
Kaynak : AA
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
DenizLispor'un arkasında büyük bir taraftar desteği olacak.Ali İpek sırf bunun için maça gelen herkese yağmurluk,kombinesi ile gelen herkese taraftar forması dağıtıyor.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
herşey taraftarla olsa beşiktaşın her sene şampiyon olması lazım ozzy![]()
Yok ben sadece vurgunu vurucağımı belirttim.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Anket Sonuçlarını Göster: Maç Tahmini
Denizlispor 1 7,14%
Galatasaray 11 78,57%
Berabere 2 14,29%
Oylayanlar: 14. Bu ankette oyunuzu kullanmışsınız
Denizliye 1 Oy ÇıkmışO Kim Acaba Tahmin Ettiğim Kişimi
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bu maçta çok zorlanacağımızı düşünmüyorum, Denizli zor günler yaşıyor ve muhtemelen düşecekler. Zemine göre 2-3 farklı bir skor olacaktır...
10-0 Bekliyorum SkoruBırakta Olsun Adana Demirden Neyi Eksik Denizlinin
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Düşen takımlar : 1 = Ankaraspor 2 = Denizlispor olucaktır bence.
Bu maçta fark atarız gibi.
Denizlispor
Özden
Erkan
Kofi
Burak
Çağlar
Roberts
Berberovic
Braga
Güray
Angelov
Engin
Galatasaray
Leo Franco
Uğur
Neill
Servet
Caner
Mustafa Sarp
Emre Çolak
Barış
Elano
Arda
Jo
Kaynak : Sporx.com
emre çolak oynuyor hadi bakalım göster kendini genç![]()
Emre Çolak yine gol atar veya asist yaparsa öyle bi özgüveni olur ki![]()
sporx uçuş yine elano var kadroda yanılmıyorsam öyle bir risk almaz rijkaard çünkü bugünkü maçı kazanmak zorunda olduğunu biliyor.şampiyonluk derbilerde çözülcek bu sene.
Kazanacağımızı umuyorum.Denizli'yi küçümsemek istemiyorum ama büyük ihtimalle önce bize yenilirler sene sonu geçmiş olsun deriz Denizlispor'a![]()
Vardır Rijkaard'ın bir bildiği, aslanlarımıza başarılar.
Harikasın Kaptan, mükemmel bir gol.![]()
Arda attı![]()
Lucas Neill 10 numara transfer olmuş yalnız, tam aradığımız adam.![]()
emre çolak sarı gördü dikkat etmesi lazım
denizli ara ara etkili geliyor youla oyuna girmeden 2. yi bulmak şart![]()
Golü attıktan sonra maçı bıraktık sanki, ilerde çoğalamıyoruz atak bile yapamadık doğru dürüst. Özellikle Caner'in kanadından çok açık veriyoruz. İkinci yarı bu şekilde oynayamaya devam edersek hiç ummadığımız şeyler olabilir.
Edit: Tam ben bunları yazdım çok net golü kaçırdı Jo, mükemmel sıyrıldı rakibinden ama atamadı.