bu hep oluo ki kıs aylarında dogu deplasmanı varsa nesi ilginç anlayamadım :S
valla kardeş Türkiye şartlarında ilk kez gördüm hatta oyundada diyebilirizOriginally Posted by madden
özellikle shakhtar fln o tür takımlarla deplasmanda yapınca oluyo...
diyarbakır maçlarında da oluyo ilk kez görmene şaşırdım
normal dıyorsunda ben karlı sahada oynamak ıcın rus takımlarıyla mac olunca sevınıyorumama yınede bır turlu oynayamadım
![]()
![]()
ama gayet mantıklı bence malatya diyarbakır da olması demi ?Originally Posted by batuhan1907
bende çok oluyo
bende nadiren oluyo ama olduğunda mutlu oluyorum![]()
allaa allaa olması ıcın ılla ki edıtorden hava ayarlarınımı yapmam lazım![]()
bende de hep oluyo.
olması için 6.0.3 yaması olmalı ve malatya,diyarbakır,g.antep le maç yapıyo olmanız lazım
ben de genelde diyarbakır deplasmanlarında oluyo
ben de bikere Trabzon deplasmadında olmuştu ve sizlede paylaşmıştım belki hatırlayan olur...
bende ilk defa TR ile oynadığımda norveç deplasmanında olmuştu
bende ilk gördüğümde şaşırdım ama alıştım artıkçok süper oluyo karlı sahada canım
![]()
oluyo ki ztn.hele de doğu da.
Erzurumsporu al cogu maçı kar altında oynarsın![]()
bende ilk kez Shaktar deplasmanında oldu..
ben ilk defa gördüm.genelde norveç felan soğuk olur belki oralardada böle karlı hava olabiilir.
Türkiyede kış zmanlarında kayseri falan deplasmanlarında oluyor ik değil yani ...Originally Posted by batuhan1907
![]()
ne mutlu sana kardeş bende hiç olmuyo![]()
[IMG]<a href="http://img215.imageshack.us/my.php?image=kar1go.jpg" target="_blank"><[/IMG]
![]()
ne zaman malatya ve diyarbakır deplasmanına gitsem eski versiyonda karlı saha oluyordu...
bende türkiye de sürekli oluyor çok zevkli ama oyunculaarın anası ağlıyor çok kötü yoruluyolar
soğuk ülke takımlarıyla kışın deplasmanda oynarsan oluyo boyle seyler
Bende hiç olmadı yada dikkat etmedim![]()
bende 1 defa oldu
en iyisi tromsö ile hazırlık maçı yapmak![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
bende hiiiiç olmadıı
allaa allaa diye birşey yok arkadaşım lütfen doğru konuşalım Allah AllahOriginally Posted by Abuniss