Ankaragücü
Bursaspor
Berabere
Maç ASAŞ stadında oynanacak20 otobüs kaldıracakmş Büyük Şehir Belediyesi.
Ankaragücü'nün yeni transferlerinin görücüye çıkacağı maç olacak. Hafta içi antrenmanlarda çok istekliydi oyuncular. Umarım birbirlerine alışmışlardır ama Sapara - Geremi ve Rothen hep bir aradalarmış sahadada bu uyumu gösterirler ve kazanırız umarım.
Bende Bu macı Ankaragücünün alacağını düşünüyorum.Sapara transferi beni çok etkiledi fm de hep aldığım futbolcuydu.canlı izleme fırsatım olmamıştı bu mactada onu izleyecez hayırlısıyla
Kupada alınan sonucu ligde telafi etmek isteyeceklerdir.Bursaspor alır.
Beraberlikten baska bisey gibi gozukmuyor bana gerci iki takimdan biri kazansa pekte supriz olmaz
Kusura bakma kardeş Ankara, Fener maçının acısı senden çıkar. . .
ben berabere biter diye düşünüyorum..
Yuh be, bir gol gelmediya maçtan.. 2 kardeş takım üzmeyecekler galiba birbirlerini..
Naısl gidiyor maç ?
Su maci seyredemiyoruz ya, Lig TV'ye ve Digiturk'e yaziklar olsun. Bari acik bir kanal ile ayri bir anlasma yapilasaydi ve onlar haftada 2-3 Anadolu takiminin macini verseydi bir zamanlar TRT yaptigi gibi....
Açık kanal Süper Lig'de Hayal..
Bursa Attı: 0-1 derken geri sildiler golü![]()
tüh yaa uzun zaman sonra bi iddaa yaptık aceleyle üst verdik bu maçada 70 lere geldi 1 gol yok.. Onuda iptal ettiler..![]()
0-0 bitti maç.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Ankaragücü son üç maçından da 0-0 beraberlikle ayrılmış. Maçın büyük bölümünde üstün takım bizdik. Turgay'ın %100 kaçırdığı, Volkan'ın direklerden dönen topları var. Hoca hafta içi kupa maçını düşünerek rotasyona gitmiş. Umarım son haftalarda burada kaybettiğimiz 2 puanı aramayız.
Bu arada kimse kardeş kardeş maç oldu, puanları kardeşçe paylaştılar falan demesin. Sahada taş gibi maç oldu. . .
Ankaragücünün kazanacağını düşünüyordum ama olmadı.Sarı-lacivertten dolayı mı bilmem bi sempatim var onlara karşı...
O kadar transfer yaptıktan sonra Ankaragücü gol atamadı ha.İnşl. ilerki maçlarda bu şanssızlığı kırarlar.İki takımada tebrikler.
+İlhan Parlak
http://www.bursasportv.com/index/video/vid/2688/Kardes_Sarayda_Yasiyor!..
Ankaragücünün yeni tesisleri neymiş öyle. 16 tane futbol sahası, 5000 kişilik tribün, 36 tane villa. . .
Bu kadar süper tesislere rağmen nasıl başarı sağlayamıyor bu kulüp ben anlamıyorum.
Geçen sene bir ara yayınlanacak maç sayısını 5'e çıkartmışlardı diye hatırlıyorum.Hatta genelde Sivasspor maçları veriliyordu.O sayı yine 5'ten 4'e mi düştü yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?