Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce bu oluşum biz oyunculara nasıl yansıyacak?

Voters
58. You may not vote on this poll
  • Olumlu

36 62.07%
  • Olumsuz

8 13.79%
  • Bir değişiklik olmaz

14 24.14%
1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: SEGA, Sports Interactive'i satın aldı!

Nesil
    2005
    Yer
    İzmir

Exclamation SEGA, Sports Interactive'i satın aldı!

Evet, yanlış okumadınız. Bugün yapılan açıklamaya göre SEGA, eski CM ve yeni FM serilerinin yapımcısı Sports Interactive (SI) firmasını satın aldı.

1994 yılında Paul ve Oliver Collyer kardeşler tarafından kurulan bu yapımcı stüdyo, önce Championship Manager sonra da değişen adıyla Football Manager serileriyle büyük başarılara imza atmış ve birçok ödül toplamıştı. Bu başarılar SEGA'nın dikkatini çekmiş olacak ki, 2 yıl önce dağıtımcılık konusunda anlaştığı SI'yi şimdi de satın aldı. SEGA yetkilileri, bu durumu Avrupa pazarında atılan önemli bir adım olarak nitelerken, SI'den Miles Jacobson, bunun gelecek için oldukça heyecan verici bir olay olduğunu vurguluyor. Bu birleşmenin yarattığı sinerji ile SI, SEGAya ait olan birçok kaynaktan faydalanabilecek ve çok sevdiğimiz bu oyun serilerinin gelecekleri garanti altına alınmış olacak (SI'nin yorumu).

Bu durumdan biz FM severler nasıl etkileneceğiz, bunu zaman gösterecek. SI yetkilileri, oyuncuların en kötü ihtimalle hiç etkilenmeyeceklerini söylüyorlar. Umarım bu konuda haklıdırlar. Önümüzdeki takvime baktığımızda, bu yeni oluşumun ilk ürünleri FM2006'nın Xbox360 ve PSP versiyonları olacak. Sonbaharın sonlarına doğru da FM2007yi bekliyoruz. Pek birşey kalmadı artık

Bakalım neler değişecek

FM2006'nın Xbox360 ve PSP versiyonları ne zaman gelir

Olumlu değişme olma ihtimali yüksek
    -

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

işallah iyi olur ama ben SI ye güveniyorum onlar en zor anlarında bile bizleri mağdur etmediler bundan sonra da etmezler...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

vatana millete hayırlı uğurlu olsuunn..

Nesil
    2005
    Yer
    İzmir

Xbox ve PSP versiyonları 13 Nisanda çıkıyor sanırım.

Az kalmış yani..

Ne değişiklik olacak ki ?
    -

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Eğer SI'nin kadrosuna değişikliklere gitmezlerse bize olumlu olarak yansır...

O zaman Oyunun ismi yeniden değişsin Tekrar CM2007 olarak çıksın piyasaya

Nesil
    2005
    Yer
    Kapalidan

olumlu etkilenecegini dusunuyorum umarim oyle olur

sega dağıdyımcı olarak kalsaydı hani daha iyi olurdu..........

inşallah si nin kadroya ve yapılanmasına müdahale etmezler de bu iş sırtından para kazanılan bi oyunun iki paralık itibarını doğurmaz.......

ne diyeyim ben tedirgin oldum...

Nesil
    2005
    Yer
    İzmir

"Acaba?" şeklindeki düşünceler bir tedirginlik yaratıyor tabi, ama SI tam kadro çalışmaya devam edecek. Dolayısıyla bu kaliteyi koruyacağını düşünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

inşallah olumlu yansır sega büyük bişirket olumlu yansıcanı düşünüyorum ben

seganın oyunları kolay ve çocuksu oluyor sega deyince aklıma büyük bir firma ve büyük hataları geliyor(dreamcast vak'ası)..ve aklıma bir de sonic (Allah ın kirpisi hiç sevmem ya...) geliyor....

ben büyüyen;gelişerek büyüyen bir oyun istiyoruum (/hatta simulasyon istiyorum)
    sega altında bu oyun işi rutin bi vasat a bağlamaz inşallah(ea in fifa sı gibi...her sene yeni oyun ama yenilik yok ve milyon tirajlar çünkü millet alıyor onlarda vasat olarak sunuyor) bu oyuna bu olmasın

ya sega ya mail falan mı atsak endişelerimizi de önemseseler bizi??

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul'un İçinde Herhan

SI Games oldukça mütevazi bir firma. O yüzden SEGA gibi bir devin çatısı altına girmesi o bakımdan iyi oldu. Türkçeleştirme gibi "atraksiyon"lara girmeleri düşünülebilir.

SI Games aynı kadro ile devam ediyor. İki yeni eleman aldılar ekibe.

Nesil
    2006
    Yer
    KastamonuDüzceBolu arası

hayırlı olsun bence olumlu olur.

Nesil
    2006

hayırlı olsun inşallah bi işe yarar

Tek istediğim Fm ye TR dili eklesinler remi olarak,değil mi?

Nesil
    2006

ii olur ama yapmazlar akıllarının ucundan bile geçmiyordur...

belli olmaz sega yapabilir bunu çünkü daha yukarlara getirmek isteyeceklerdir oyunu..daha ne kadar yukarısı var orası meçhul ama..onun yerine iyinin iyisi yapmak isteyeceklerdir diyim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Quote Originally Posted by hizlioglu
    Championship Managerin isim hakkı EİDOS firmasında

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

bekliyip görücez inşallah iyi olur...

bencede artık ayrılma anlaşmazlık filan olmaz fm yi hep oynarız

Unhappy

Quote Originally Posted by the_greywolf
    seganın oyunları kolay ve çocuksu oluyor sega deyince aklıma büyük bir firma ve büyük hataları geliyor(dreamcast vak'ası)..ve aklıma bir de sonic (Allah ın kirpisi hiç sevmem ya...) geliyor....

ben büyüyen;gelişerek büyüyen bir oyun istiyoruum (/hatta simulasyon istiyorum)
    sega altında bu oyun işi rutin bi vasat a bağlamaz inşallah(ea in fifa sı gibi...her sene yeni oyun ama yenilik yok ve milyon tirajlar çünkü millet alıyor onlarda vasat olarak sunuyor) bu oyuna bu olmasın

ya sega ya mail falan mı atsak endişelerimizi de önemseseler bizi??
    bencede çok olumsuz olabilir

Quote Originally Posted by hizlioglu
    evet kardeş bencede ve ekran görüntüleri cm gibi olsun ediodos ta batsın

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Bence çok olumlu bir gelişme oldu bu. Artık ufukları daha genişledi imkanları daha arttı. SEGA büyük çaplı bir şirket ve sigames ekibi aynen kalıyor. Yeni spor simulasyonlarının ekleneceği belirtiliyor. MEsela bir formula1 menajerliği hiç fena olmaz

Oyuna daha hırslı ve istekli eklentiler yapılacağıda belirtilmiş buda gösteriyorki Football Manager yeni versiyonlarında daha gelişmiş özellikleri ile bizlerle olacak. Ekibin geliştirilmeside devam ediyor. SEGA, Sigames'teki potansiyeli gördü ve böyle bir yatırımı gerçekleştirdi. Özellikle ben CM fanları demiyorumda Sigames fanları olarak adlandırmak istiyorum. Ne zaman oyun ismi değişti. Bir çok Sigames tutkunu yalnız bırakmadı Sigames'i ve FM şu anda menajerlik denince zirvede. Herkes CM ile halen kıyaslıyor ama şunu bilmiyorlarki sigames eidos ile sözleşmesini bozduğunda kodları vermedi. Yani eidosun elinde sadece isim kaldı ve halen cm ismini kullanarak pazarda bir yer edinmek istiyorlar. Yaptıkları oyunu inceledim ve nedense bir türlü kıyaslama yapamıyorum bile bugün bir çok oyun sektöründe lider konumda bulunan EA bile Sigames SEGA ortaklığı karşısına hazırladığı Fifa Manager ile Football Manager'i tahtından edemedi. Demek ki anlıyoruz Sigames bu işin üstadı..
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Şu anki CM'lerin adı CM olmasa, kimse yüzüne bakmazdı o oyunun..

bekleyip görcez ama sega gibi bir firmanın alması iyi oldu bana göre

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

arkadaşlar türkçenin eklenmesini istemişler ama oyuna bakarsanız sadece 3 dil var avrupada o kadar dil varken türkçeyi oyuna ilk sokacaklarını hiç zannetmiyorum

Mesaj Yetkileri