1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: 2D'den Oyuncu Keşfetme Teknikleri

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Default 2D'den Oyuncu Keşfetme Teknikleri

Bazı oyuncular top sürerken topu ayağından baya açıyorlar ve hemen ardından şut çektiklerinde gol olunca süper görünüyor ama ben bunun hangi özellikten kaynaklandığını çözemedim. Eskiden top sürme ve özel yetenek etkiliydi, ben eski oyunlarda bu özelliğe göre çok oyuncu transfer ettim. Eğer denk gelirse video kaydını yapıp gösteririm size. Şimdi ise çözemedim, rastgele yapıyorlar sanki. Buna dikkat eden oldu mu hiç? Mesela eski oyunlarda (2005-2006-2007) çok görürdüm. Sandro diye bir adam vardı her oyunumda ayağından açarak oynuyordu, böyle keşfetmiştim. Şimdi 2D bu konuda çok ipucu vermiyor.

İkincisi, dikkatimi çeken, kalenin ortasından ve havadan girecek şekilde gol atan oyuncular genelde iyi oluyor.

Aklıma geldikçe yazarım. Oyuna girersem daha çok hatırlarım. Ben senelerdir 2D'den bakarak oyuncu alırım, istatistiklere göre daha az yanıltıyor bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Trabzon

Kardeş zannerdersem, ayağından aşma olayı Hızlanma özelliğiyle ilgili.. Ayağından aşmayı iyi yapıyorsa "Hızlanma"sı etkili demektir bana göre.. Ardından şut çekmesi de Bitiricilik'le alakalı...
    Ayrıca havadan atan oyuncular iyi oluyor gerçekten.. Teknik ve soğukkanlılık meselesi..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by dogan61 View Post
    Kardeş zannerdersem, ayağından aşma olayı Hızlanma özelliğiyle ilgili.. Ayağından aşmayı iyi yapıyorsa "Hızlanma"sı etkili demektir bana göre.. Ardından şut çekmesi de Bitiricilik'le alakalı...
    Ayrıca havadan atan oyuncular iyi oluyor gerçekten.. Teknik ve soğukkanlılık meselesi..
    Dediğim gibi 2D'den bakıp beğenmek benim her zaman tercihimdir, hızlanma özelliği bile olsa bu oyuncunun iyi olduğuna işaret değil yeni oyunda.

gözlemcilere inanmam, giderim kendim izlerim oyuncuyu diyorsun yani doğru yapıyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    gözlemcilere inanmam, giderim kendim izlerim oyuncuyu diyorsun yani doğru yapıyorsun
    Niye benim Eusebio'dan neyim eksik?

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

tekniği düşük olduğu için top sürerken ayağından aşıyordur. şut atmayı sevdiği için(ppm) şut atıyordur. bitiricliği soğukkanlığı iyi oluğu için de gol oluyordur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bende Gael Kakuta diye bir adam var tam senin dedigin gibi bir adam Dribbling'i 18 Long Shots'ı 14 Flair 17 Pace ve Agility 15. Bunların bir kombinasyonu bence

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    tekniği düşük olduğu için top sürerken ayağından aşıyordur. şut atmayı sevdiği için(ppm) şut atıyordur. bitiricliği soğukkanlığı iyi oluğu için de gol oluyordur
    Soğukkanlılığı iyi olmayan gol atamıyor mu? Ben dalgasına açmadım konuyu. Bi de tuhaf tuhaf bitiricilik iyi olunca iyi şut çekiyor gibi yorumlar olmasa. Özelliklerden bahsetmiyorum tamamen 2D'den yorumluyorum. Neyse konunun .. çıktı.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Soğukkanlılığı iyi olmayan gol atamıyor mu? Ben dalgasına açmadım konuyu. Bi de tuhaf tuhaf bitiricilik iyi olunca iyi şut çekiyor gibi yorumlar olmasa. Özelliklerden bahsetmiyorum tamamen 2D'den yorumluyorum. Neyse konunun .. çıktı.

hocam ben tahminde bulundum ne garip bir yorum tarzıdır bu ya?

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

hocam ben tahminde bulundum ne garip bir yorum tarzıdır bu ya?
    Bak şu yorumuna bir daha. Dalga geçseydin daha iyi olurdu.

şut atmayı sevdiği için(ppm) şut atıyordur.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Neyse önemli değil. Konu ile ilgili söyleyeceğim söyledim. Gereksizse silinir.

Nesil
    2006
    Yer

Bak şu yorumuna bir daha. Dalga geçseydin daha iyi olurdu.

anlamamışsın o zaman yorumumu. shoots long, shoots with power tarzı ppm ye sahip adamlar şut atmaya daha yatkındırlar. bundan bahsettim .

Nesil
    2006
    Yer
    Trabzon

Arkadaşlar tartışmanın alemi yok.. Soğukkanlılık gol atan bir oyuncu için önemlidir.. Ani hareketler yapma da etkili olurlar soğukkanlılık sayesinde ve yanıltıp gol atarlar Olay bu emrah kardeşim

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by dogan61 View Post
    Arkadaşlar tartışmanın alemi yok.. Soğukkanlılık gol atan bir oyuncu için önemlidir.. Ani hareketler yapma da etkili olurlar soğukkanlılık sayesinde ve yanıltıp gol atarlar Olay bu emrah kardeşim
    benim dediğim başka bir şey. Soğukkanlılık elbette genelde forvetlerin özelliği ama ben soğukkanlılıkla ilgili bir yorum yapmadım.

Nesil
    2006
    Yer
    Trabzon

Burda diyince ben de söledim kardeşim neyse büyütmeye gerek yok artık.. Kimse sana burda karşı gelemez, saygı duyar... Gelirse de ben de karşısındayım

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arkadaşım senin anlatmak istediğinden hiç bir şey anlamadım..

Hız, çeviklik, gızlanma gibi özelliklere bak.. Al..

Yannis Tafer.

tam senlik..
    Sentugo.

Bazen de gizli preferred moveslar olabilir, dribling veya suttan önce sağ ayağına alır gibi. Bunu görmek için de Genie'yi açarsın ya da izlersin.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Arkadaşım senin anlatmak istediğinden hiç bir şey anlamadım..

Hız, çeviklik, gızlanma gibi özelliklere bak.. Al..

Yannis Tafer.

tam senlik..
    Konunun başlığı da zaten "bana bir genç oyuncu lazım, kimi önerirsiniz"di.

Mesaj Yetkileri