Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 54 sonuç

Konu: Ocak Ayı Transferlerinin Oyuna Yansıtılması

Default Ocak Ayı Transferlerinin Oyuna Yansıtılması

Şimdi bi kaç gün sonra 10.3 yaması gelicek yeni transferleriyle güncel takım kadrolarıyla. Bu güncel kadrolarla doğal olarak oyuna 2009-2010 sezonunun başından başlıcaz. Peki bu transferler gelecek transferler olarak oyuna yansıtılamazmıydı? Yani demek istediğim 10.3'le yeni oyuna başlıcaz fakat mesela Galatasaray'da Neill, Gio, Jo falan Ocak'ta katılcak takıma. Sezon başında Linderoth, Nonda takımda olcak fakat 1 Ocak'ta sözleşmeleri feshedilcek önceden belirlenmiş şekilde. Bu şekilde çok gerçekçi olur bence. Niye böyle yapılmıyor peki bu yamalar? Başka bir şekilde oyuna yan etkileri mi var benim aklıma gelmeyen şekillerde?

aslında yapması hiçte zor bir durum değil ancak yapay zeka ile alakalı sorunlar olabilir mesala o adam devre arasına gelmeden ağır bir sakatlık geçirir veyahut nonda gibi gönderilen oyuncu gönderilmeden üstün bir performans segilerde takımda kalır bunu engellemek için yapay zeka yı geliştirip bunları yansıtmaları gerekir kendi fikrimce...

Nesil
    2010
    Yer
    Zonguldak-İstanbul

Arkadaşa katılıyorum yapay zekayla alakalı bişey ama direk takıma katılması şuanlık yeterli bence

Onu değil de oyunun Şubat 2010'dan başlamasını konuşsak? Bence böyle olmalı, madem özellikle bu zamana kadar olan transferler yazılıyor; bu zamana kadar olan maçlar da yazılmalı ve Şubat'tan itibaren oyuncular kontrol edilmeli.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Bi de neden bu kadar geçikti. Bugün 5. gün transfer sezonu biteli ama bi türlü yama gelemedi. Merak ediyorum transferler dışında yeni şeyler var mıdır ki?
    turksportal...

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Mert Kurtoglu View Post
    Bi de neden bu kadar geçikti. Bugün 5. gün transfer sezonu biteli ama bi türlü yama gelemedi. Merak ediyorum transferler dışında yeni şeyler var mıdır ki?
    Ayrıca sadece transferler değil oyundada birçok değişiklik olacaktır.

Nesil
    2010
    Yer
    Zonguldak-İstanbul

Şubattan Başlaması Ve Macların Aynen Yazılması Gerçekten İyi Olurdu

Quote Originally Posted by Stejan67 View Post
    Şubattan Başlaması Ve Macların Aynen Yazılması Gerçekten İyi Olurdu
    Evet Şubat'tan başlaması da olabilir aslında. Tabi bunları sigames'in de düşünmesi lazım var mıdır acaba bu tarz düşünceleri bilen var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

ben jo ve geovanni dos santos un gs de olacağını sanmıyorum yeni patchde.
    geçen sene beckham'ı milan'a eklememişlerdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by martymcfly View Post

Bence sanmalısın.

Zaten çok saçma olur, 6 aylık kiralandılar ama oyunda 1 yıl oynayacaklar. Aynı şekilde trasferler için de aynı şey söz konusu. Eğer bu patch de takımların transferlerini düzenleyeceklerse oyunu Şubat'tan başlatmamaları saçmalık olur. Bence hataların düzeltilip, takımların Eylül kadrosuyla ayarlanması gerekir.

Evet Jo ve Gio gibi 6 aylık kiralık oyuncuların kontratlar nasıl olcak? Oyun yine her zamanki gibi 2009-2010 sezonu başından başlıcak e 1 yıl kontratları mı olcak bu oyuncuların?

Quote Originally Posted by bearyn View Post
    Evet Jo ve Gio gibi 6 aylık kiralık oyuncuların kontratlar nasıl olcak? Oyun yine her zamanki gibi 2009-2010 sezonu başından başlıcak e 1 yıl kontratları mı olcak bu oyuncuların?
    Başka şansı var mı?

Arkadaşın dediği gibi Beckham transferi yasıtılmamış, belki bu transferler de yansıtılmaz. Hiç bi fikrim yok, gelince göreceğiz.

Nesil
    2009
    Yer
    kastamonu

sezon başından başlasa da ara taransfere gelince imzalansa öyle daha mantıklı olur

Nesil
    2006
    Yer
    Trabzon

Açıkçası 10.3.0 gelecek ama zaten oynayan oynadı Fm 2010'u oynayabildiği kadar ve neredeyse 5-6 sene ileri gitti.. Oynayanın zaten takımı rotasyona uğramıştır.. Bu yüzden şimdi yama çıksa ne olur ki... Yama çıkacak, herkes baştan takım yaratacak.. Açıkçası ben "kayıtlı oyunu" ma kıyıp baştan oynayamam....

Quote Originally Posted by Fmcolic View Post
    sezon başından başlasa da ara taransfere gelince imzalansa öyle daha mantıklı olur
    Benim de tam olarak istediğim o aslında ama sigames'e düşer iş burda, onların düşünmesi gerek belki de düşünmüşlerdir çoktan ama arkadaşların da dediği gibi yapay zekada bazı sorunlar oluyor heralde.

Quote Originally Posted by dogan61 View Post
    Açıkçası 10.3.0 gelecek ama zaten oynayan oynadı Fm 2010'u oynayabildiği kadar ve neredeyse 5-6 sene ileri gitti.. Oynayanın zaten takımı rotasyona uğramıştır.. Bu yüzden şimdi yama çıksa ne olur ki... Yama çıkacak, herkes baştan takım yaratacak.. Açıkçası ben "kayıtlı oyunu" ma kıyıp baştan oynayamam....
    Pek katılmıyorum açıkcası. Her sene en az 20-25 kere baştan başlarım bu oyuna çünkü en fazla 2016 yılına kadar oynayabiliyorum. Regenler çoğalınca oyunun gerçekciliği kalmıyor ve sıkılıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

bence de mantıklı olanı oyunun şubatta başlaması olurdu...çünkü gelecek transfer olarak kira yapılmıyo sanırım. yani jo ve santos o yöntemle takıma getirilemiycek.

Ayrıca sıkıldım ben oyundan yeni yamanın gelmesini bekliyorum heyecanla.2020deyim ve çok saçmalamaya başladı oyun

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Yansıtılır arkadaşlar. Öyle birşeyin olmaması söz konusu bile değil. Sırf onlarla oynamak için FMyi alan bile olacaktır. Beckham yansıtılmamış o amerikan araştırmacısının problemidir. Yurt dışıyla herşeyi bizle kıyaslamayın. Ayrıca kontratları kiralık olarak geldiğinden ona bir çözüm bulunur.
    sonuçta dünyanın en iyi liginden birine ve takımına geliyor beckham. amerika araştırmacısıyla alakası yok.
    jo nun 1 temmuz 2009 da gs de oynaması kadar büyük saçmalık olamaz bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Trabzon

ben sıkılmadan oynarım sonuçta ileriki yıllara gitmişsin gerçek oyuncular bekleyemeyiz

sonuçta dünyanın en iyi liginden birine ve takımına geliyor beckham. amerika araştırmacısıyla alakası yok.
    jo nun 1 temmuz 2009 da gs de oynaması kadar büyük saçmalık olamaz bence.
    neden saçmalık olsun? sezon başında anlaşmadı bu oyuncularla bu kulüpler. Oyunda da oyuncuların kontratı 6 aylık değil sezon sonuna kadar kiralık olarak görünecektir. O yüzden sıkıntı olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    neden saçmalık olsun? sezon başında anlaşmadı bu oyuncularla bu kulüpler. Oyunda da oyuncuların kontratı 6 aylık değil sezon sonuna kadar kiralık olarak görünecektir. O yüzden sıkıntı olmaz.
    Ya saçmalık olmaz tabii ki.. Kiralık olacaklar çünk bi sıkıntı olmaz.. Ben yine söylüyorum.. Oyunla patch aynı anda çıkmalı.. Çünkü FMsever oyunu zaten oynuyor, 5-6 sene geçiyor ve de yeni patch.. Ne olacak şimdi kayıtlı oyuna...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kayıtlı oyunla devam edersin, yeni kariyer açtığında yeni veriabanıyla oynarsın.

Nesil
    2006
    Yer
    Trabzon

Çok akıllısın kardeşim helal

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başka bir çözüm yok. Oyunla yama aynı anda çıkarsa ya FM 2010 Ocak ayında çıkacak, ya da yama çıkarmayıp tüm hataları 2011'de düzeltçekler. Birçok kişi oyunun hataları yüzünden oyun açmıyor. Eğer bu kadar sorun yaşıyorsan yamayı yüklemezsin olur biter.

Nesil
    2006
    Yer
    Trabzon

Yüklemiom zaten 0.0 la oynuom.. Zaten kadro hep rotasyonlu Yamayı yüklesem de aynı olacak

e sen oyun çıktığından beri 5-6 sezon mu ilerledin bu kadar ayda? İlk defa seni görüyom oyunu yamasız ve bi kere oynayan birisini

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ne zaman gelir bu patch veya geldimi ..

14 şubat'ta çıkacağı söyleniyor

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    14 şubat'ta çıkacağı söyleniyor
    15'in de okul başlıyor. İnsan bi düşünür ya.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar 10 senedir bu oyunu oynarım, her zaman şubatta çıkan yamalarda transferler yer alır, ve sezon başından itibaren başlar. Bu oyunun kuralı budur, başka şey beklemeyin. 6 ay kiralandıysa kiralık sözleşmesi ne zaman bitiyorsa oyunda o zamana kadar kiralık durur.

Şubattan devam etmesi ya da ocak ayında yeni transferlerin gelmesi gibi bir durum söz konusu değil. Yeni transferlerle sezon başında başlayacak, beğenmeyen 10.03'ü yüklemeden oynayabilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri