Bursaspor
Fenerbahçe
Berabere
Turu geçmemiz çoookk zor ama imkansız değil.İlk yarı 2-0 gibi skorla biterse,ikinci yarıya daha baskın başlayabiliriz tabiki Fenerbahçe'den kontra ataklardan gol bulabilir..Bursa Atatürk Stadında inançla gideceğiz ve inşallah turu geçeceğiz.
Burdan en kötü beraberlik alırız.. Kapasitemizin %55- 60 ını sahaya yansıtsak yine galip geliriz..
Bursa 1 farklı skorla kazanır.
İlk maç 2-1 veya 3-2 bitse bursa turu alırdı ama 3-0 gibi bir skor olunca çok zor.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Turu alırız. Zor olabilir ama bunu yapabiliriz.
Bakalım, bir aksilik olmazsa güzel bir maç olacak. Bu arada umarım Ömer Üründül yorumlamaz bu sefer,
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Fenerbahçe yenilmeden dönecektir. Umarım zorlu Manisa ve Lille maçları öncesinde, takımın iskeletinin oluşturan oyuncuların dinlendirildiği maç olur. Alex, Semih, Gökhan hatta Emre dinlendirilebilir bu maçta.
"YÜCE ATATÜRK"
Fener ilk maçta almış olduğu skor dolayısıyla yenilmeden döner.
Zaten işler ilk maçta bitmişti.Ben Fenerbahçe'nin kaybetmeyeceğini ve turlayacağını düşünüyorum.
Kazanacağını düşünüyorum Bursa'nın ama ilk maçtaki skor avantajı Fb'ye yarar. Turu geçmemiz çok çok zor. Bir aksilik olmazsa maça gitmek istiyorum, desteğimizi tribünden verelim bu sefer![]()
ilk 15 dakikada 3 gol atacağız mı ne demiş Ertuğrul hocam. Ne kadar doğru bilemiyorum![]()
Bursaspor Teknik Direktör Sağlam, Özlüce Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantıda, perşembe akşamı kendilerini çok zor bir maçın beklediğini, ancak birçok kişinin aksine turu geçeceklerine dair inançlı olduğunu söyledi.
Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynadıkları maçta alınan 3-0'lık yenilgiye üzüldüğünü ifade eden Sağlam, ''Fenerbahçe gibi bir takıma karşı 3-0'ın rövanşında turu geçmek kolay olmayacak. Nasıl Kadıköy'de 2 dakikada 2 gol yemişsek, perşembe akşamı 2 dakikada iki gol, 15 dakikada 3 gol atabiliriz'' diye konuştu.
''Ben takımımın turu geçecek kaliteye sahip olduğunu biliyorum'' diyen Sağlam, şöyle devam etti:
''Perşembe akşamı yeteneklerimizi sahaya yansıtırsak, sahadan tarihi bir sonuçla ayrılabiliriz. Zor işi başarana, umutlarımız tükenene kadar turu geçmek için gerekli çabayı vereceğiz. Oyun kuralları çerçevesinde taraftarlarımızla birlikte rakibe gerekli baskıyı kurmaya çalışacağız.''
Sağlam, sakatlığı bulunan Sercan Yıldırım ile hasta olan Zapatocny'in her geçen gün daha iyiye gittiğini, iki futbolcunun perşembe günü oynayıp oynamayacaklarının maç saati belli olacağını bildirdi.
Bir gazetecinin, ''Bu maça verdiğiniz öneme bakarsak sanıyorum Avrupa'ya giden en kestirme yolun Türkiye Kupası olduğunu düşünüyorsunuz. İlk maçtaki 3-0'lık sonuca karşın Fenerbahçe maçı öncesi iddialı konuşuyorsunuz'' yönündeki değerlendirmesine karşılık Sağlam, şunları kaydetti:
''Evet, işimiz zor olmasına karşın tur için umudum sürüyor. Sezan başındaki hedeflerimizle şu anki durumumuz örtüşüyor. Ancak önümüzde çok zorlu 14 maç daha var. Avrupa'ya UEFA Kupası'yla mı, yoksa Şampiyonlar Ligi'yle mi gideceğimiz sezon sonu belli olacak. Ancak biz kupayı kazanarak kestirmeden Avrupa yolunu açmak istiyoruz.''
Sağlam, bir gazetecinin, ''Daha önceki bir açıklamanızda, 'Çeyrek finalde Fenerbahçe ile eşleştiğimiz için mutluyuz' demiştiniz. İlk maçı 3-0 kaybettiniz. Hala mutlu musunuz'' yönündeki sorusuna, ''O zaman bunu inanarak söyledim. Ancak bu eşleşmeden dolayı mutlu olup olmadığımı perşembe akşamki maçın ardından söylerim'' yanıtını verdi.
Önemli eksiklerimiz var fakat bu eksiklerin yerine oynayacak oyuncular da hırslı, istekli oluşlarıyla o açığı kapatacaktır. Futbolda her zaman sürprizler olabilir ama maçın başında atacağımız 1 gol bu maçın son düdüğü anlamına gelecektir. 3-1 gibi bir skorla galip ayrılacağımızı düşünüyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Aslında hem ilk maç olarak hemde bu maçta kupanın en önemli karşılaşmalarıydı. Ancak Fenerbahçe'nin farklı galibiyeti bu maçın güzelliğini bitirdi. Futbol anlamında Kadıköy'deki tek farklı galibiyetlerde bu maçın tadı ayrı olurdu.
Herkesin fikrine bende katılıyorum. İmkansız değil ama zor.
Bence kazanacagiz ama yenilsek de 1 farkli skorla olur diye dusunuyorum..Surpriz olmaz bu macta..
Bu maç Üst olur...
Bursasporun Şansı Az Olsada Umarım Bursa Kazanır Onların Turu Geçmesini İstiyorum Her İki Ekibede Başarılar
Eksiklere rağmen yenilmeyeceğimizi ve rahat bir şekilde üst tura çıkacağımızı düşünüyorum.Takımın bu hırsı sürdükçe korkum yok..
FB TV'ye yaptığı açıklamada, Bursaspor maçında kadroda bazı değişiklikler yapmayı planladığını açıklayan Daum, antrenmanda farklı bir kadro kurgusu denedi.
Dirseğinde sorun olan kaleci Volkan Demirel'in takımdan ayrı çalışmalar yaptığı antrenmanda Daum, savunmada Bekir, Önder, Bilica ve Andre Santos, orta alanda Ali, Deniz, Selçuk ve Vederson, forvette de Gökhan Ünal ve Güiza'ya görev verdi. Kalede ise Volkan Babacan'ın görev alması bekleniyor.
Bu kadro ile çıkarsak, savunma yapıp, kontra ataklarla, defansın arkasına atılacak toplarla gol arayacağız sanırım. İlk maçın avantajını ve gelecek maçları da düşünürsek kadro iyi ama büyük hatalar yapıp kısa süre goller yemezsek, turu geçeriz ama olur da 2 farklı geriye düşersek, bu kadro ile ileride baskı kurmak zor olur, sıkıntı yaşarız.
Tabi bu Daum'un ilk antremanda denediği kadro, kesin bu oyuncular oynar diyemiyoruz.
"YÜCE ATATÜRK"
Ali Bilgin oynamasın, Daum onu mümkünse hiç oynatmasın bir futbolcu 29 yaşına gelmiş hep mi geriye oynar ALLAH aşkına bir defada gitsin 2 3 kişiye çalım atsın, hiç sevmediğim olaydır çalım ama Ali Bilgin şunu yapsın bi kez ya.
Biletler 10 lira yedek oyuncularımız bizi orada görüp de turu bırakmazlar..
Kadro da güzel mücadeleci bir takım ortaya cıkacak.Gökhan ve Güiza gibi iki hızlı adam skor yapabilir..
Zor maç fakat yedeklerde kendini göstermek için çabalayabilir.Fakat elenirsekde pek şaşırmam açıkçası.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Çift forvet oynayacak herhalde Daum. Bursaspor'da Zapo oynayacakmış bu maçta. Aslında Deniz - Selçuk daha iyi olur bu maç için. Selçuk zaten ortasahayı geçmediği için gelen topları karşılayacaktır. Deniz'de araya çok iyi top atıyo. Gökhan - Gûiza'yı bol bol pozisyona sokarlar. Ali yerine başka adam oynar umarım.
Deivid'İn sakatlığı ne durumda acaba? Kendisini pek beğenmem ama bu tür maçlarda Ali'den daha iyi oynayacağı kesin. Madem devre arası gönderilmedi, en azından takıma kazandırılsın, faydalı olur belki.
"YÜCE ATATÜRK"
ilk yarıda bursaspor 1-0 veya 2-0 önde bitirirse turu her türlü bursa alır.
Galatasaray'ın da elenmesinin gazı ve ilk maçın avantajıyla Fenerbahçe turu geçer. Artık bu hasrete bu sene son verirler gibi.![]()
Yap bi sürprizde güldür yüzümü Bursa.
Atkılarımız ile Yarı finale.
Deivid'in sakatlığı ne durumda pek bilgim yok ama çok fazla maç eksiği var; dolayısıyla son dönemdeki takım oyunumuzda sırıtabilir. Aslında Ali her iki ayağını da kullanabilen, tekniği de fena olmayan bir oyuncu ama ikili mücadelelerde çok kırılgan olduğundan bizler biraz önyargıyla bakıyoruz gibi. Deivid'in sezon sonu gönderileceğini düşünüyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti