Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
6. You may not vote on this poll
  • Antalyaspor

4 66.67%
  • Eskişehirspor

2 33.33%
  • Berabere

0 0%
1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Antalyaspor - Eskişehirspor [21. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Antalyaspor - Eskişehirspor [21. Hafta]

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Antalya çok formda...Zorda olsa Eskişehir'i yeneceklerini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

antalya yi cok begeniyorum. sifo mehmetin katkisindan ziyade necatinin bu takima cok daha fazla sey kattigini dusunuyom. necati oynadigi macta takimini maglup komaz, ne yapar eder maci kazandirir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bu hafta kazanacağını düşünmüyorum Antalya'nın. Eskişehir alacak bence maçı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Aydın-Fahri-Caner-Murat Önür dışında hekres Antalya'ya gitti. Jaycee iyi başladı. Mehmet Yılmaz-Ümit Karan-Jaycee üçlüsü iyi performans çıkaracaktır. Antalyaspor yorgun, eksik. Djiehoua'nın oynamayacak olması iyi bizim açımızdan. Necati'yi durduracak bir adam varsa o da Safet Nadarevic. Portekiz ile oynanan milli maçta Liedson'u durdurmuş bizim Milli takım ile oynanan maçta Semih'i kilitlemişti. Ben Nadarevic'e çok güveniyorum. Necati'yi durdurursak kazanırız. Benim açımdan tek soru işareti deplasmanda Ankaraspor'a karşı hükmen kazandığımız maç dışında galibiyetimizin olmaması, avantajımız ise Antalya'nın yoğun maç trafiğini kaldıramayacağını düşünüyor olmam.

Sonuç olarak taraftarı olduğum takımın kazanmasını isterim. O yüzden biraz duygusal davranıyor olsam bile; biz bu maçı kazanırız, kazanmalıyız...En azından bulunduğumuz yeri kaybetmemek için...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

İlk yarı 0-0 bitti. İlk yarıda bir golümüz ofsayt nedeniyle verilmemiş. Takım gayet iyi oynuyormuş...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Antalyaspor attı. Dakika 55 Veysel Cihan 1-0
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Dakika 69 1-1 yaptık. Haydi çocuklar... Gol Erkan Zengin. Oyuna girdi golünü attı...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Erkan Zengin attı 1-1 oldu maç.

Yöneticilere sormak istiyoum Denizlispor - Kayserispor maçı niye yok acaba ? O maçtada 1-0 önde Denizlispor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ümit Karan kaçırdı. Yapma be Ümit...
    I'm back...

sakary Ali Misafir

Tam içimden Es Es ikiyi atar demiştim iki geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool.

Adem Sarı. Dakika 83. İşte bu be direnin çocuklar direnin...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Adem Sarı fırtınası devam ediyo. dk83. Adem Sarı 2-1 yaptı.

Nesil
    2007
    Yer
    kievden :D yada izmirden

bugün esesin yenecegi belliydi gsyi eledi diye iddaa da herkez antalyaya yüklendi maçın patlaması normal

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Maç bitti. İşte budur. İlk deplasman galibiyeti.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    kievden :D yada izmirden

Quote Originally Posted by MostapHa View Post
    Maç bitti. İşte budur. İlk deplasman galibiyeti.
    eskişehir çok iyi takım ben sezon başı bu senenin sivası olur diyordum ama istenilen gibi olmadı ..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Adem Sarı gollere devam...
    Yanıltı beni Es-Es,Tebrik ederim

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Hemşo Adem Atmış
    Tebrikler ES-ES

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Antalyaspor'un çok net golleri kaçırdığı bir maç oldu.Eşkişehirspor Erkan Zengin'in girişiyle canlandı.Sağ kanadı çok kullandılar.Tita defansa gram yardım etmeyince Musa Nizam o kanatta tek başına mücadele etti Eskişehirlilerle.Defansif açıdan zaman zaman zorlansada oldukça iyiydi.Şifo'nun Musa'ya daha çok zaman vermesi lazım.Antalyaspor Musa'nın gelişmesini sağlarsa çok çok iyi bir defans oyuncusu kazanabilir.Ayrıca Rıza Çalımbay kadar hakeme itiraz eden bir teknik direktör görmedim.Hakem Eskişehir'in lehinede düdük çalsa itiraz etti, aleyhine de çalsa itiraz etti.Bu davranışıyla çok büyük tepki çekti tribünlerden.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Taraftarın arası hala bozuk mu Rıza çalımbay ile.
    Evet haLa bozuk. Eskişehirspor taraftarı ŞampiyonLuk istiyor, her yıL ŞampiyonLuğa oynadıkLarı için şu anda oLdukLarı yeri beğenmiyorLar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by rsa07 View Post
    Defansif açıdan zaman zaman zorlansada oldukça iyiydi.Şifo'nun Musa'ya daha çok zaman vermesi lazım.Antalyaspor Musa'nın gelişmesini sağlarsa çok çok iyi bir defans oyuncusu kazanabilir.
    Musa Nizam PAF takımda ofansif ortasaha ve forvet oynarken Mehmet Hoca onu sol bek olarak kullanmaya başladı A takımda. Stoper olarakta oynatıyo onu. Çok büyük geleceği var diyo Antalyaspor'lu arkadaşlarım. Beşiktaş'lı İsmail gibi, oda ofansif ortasaha oynarken defans sola geçmişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Evet haLa bozuk. Eskişehirspor taraftarı ŞampiyonLuk istiyor, her yıL ŞampiyonLuğa oynadıkLarı için şu anda oLdukLarı yeri beğenmiyorLar.

Yapma gözünü seveyim Hayrettin abi. Biz şampiyonluk felan istemiyoruz. Biz iyi futbol oynayan bir takım istiyoruz. Bizim taktiğimiz doldur boşalt çoğu zaman. Biz ayağa pas yapan, modern futbol oynayan takım istiyoruz. Taraftar olarak hakkımız değil mi? Rıza Hoca zaman zaman bunu başarsada bu konuda pek başarılı sayılmaz...
    I'm back...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

O senin dedikLerini yapan Türkiye Liginde kaç takım var acaba Mustafa ?

Sonuçta önemLi oLan buLunduğun konum. O zaman siz ayağa top yapın, modern futboL oynayın ama Ligde 14-15 arası biryerLerde gezinin o zaman daha mutLu oLacaksanız biLemem.

Eskişehir in konumu gayet iyi, eğer bu istikrar sağLanırsa geLecek yıL Avrupa kupaLarına katıLacak yeni bir Bursa-Kayserispor oLabiLir.

İyi giden bir takımın hocası sadece bizim üLkemizde eLeştiriLiyor herhaLde.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    O senin dedikLerini yapan Türkiye Liginde kaç takım var acaba Mustafa ?

Sonuçta önemLi oLan buLunduğun konum. O zaman siz ayağa top yapın, modern futboL oynayın ama Ligde 14-15 arası biryerLerde gezinin o zaman daha mutLu oLacaksanız biLemem.

Eskişehir in konumu gayet iyi, eğer bu istikrar sağLanırsa geLecek yıL Avrupa kupaLarına katıLacak yeni bir Bursa-Kayserispor oLabiLir.

İyi giden bir takımın hocası sadece bizim üLkemizde eLeştiriLiyor herhaLde.
    Abi zaten yapmaya çalışıyo hoca. Öncedende demiştim Gençlerbirliği maçında göreceksiniz takımın halini çok iyi bir Eskişehirspor olacak demişti. Ben o maçı bekliyorum. Zaten Sezer alışsa, kondisyonu otursa, maç eksiğini giderse herşey çok güzel olacak ama.
    I'm back...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

SabırLı oLmak gerek. Taraftar potansiyeLi oLan şehirLerin iyi futboL görme istekLerini anLayabiLiyorum ama yıLLardır bu Ligde oLan Bursaspor un biLe daha yeni yeni bunu görmeye başLamış oLmaLarı, sizinde biraz sabırLı oLmanız gerektiğinin göstergesidir. Bu da nasıL oLur istikrar iLe oLur.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Musa Nizam PAF takımda ofansif ortasaha ve forvet oynarken Mehmet Hoca onu sol bek olarak kullanmaya başladı A takımda. Stoper olarakta oynatıyo onu. Çok büyük geleceği var diyo Antalyaspor'lu arkadaşlarım. Beşiktaş'lı İsmail gibi, oda ofansif ortasaha oynarken defans sola geçmişti.
    Musa'yı çok fazla canlı seyrettim.Yer tutması, kademeye girişi, markajı fena değil.En büyük eksiği top ayağındayken panik yapması.Dediğim gibi Şifo'nun bu oyuncunun üstüne daha fazla düşmesi lazım.Büyük potansiyeli var.

Mesaj Yetkileri