1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Sözleşme Yenileme Sorunu!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbuL

Default Sözleşme Yenileme Sorunu!

Öncelikle merhaba arkadaşlar.. Galatasarayla bir kariyerim var, ilk sezon herşey çok güzel gitti ve süper lig , uefa , türkiye kupası'nı aldım.. önemli yıldızlarımı kadroma kattım.. ve doğal olarakda yönetim sözleşmemi yenilemek istedi teklif gönderdi..

O gün içerisinde gelen 8 mesaj vardı. teker teker okumaya başladım. başlığından anlamıştım ama teklif olduğunu. O habere geldim ve tıkladım; Yönetim size teklif sundu 3 yıllık bilmem kaç maaşlı die. altında da reddedildi yazdı .. Ben hiç bir şey yapamadım , ne teklife bakabildim, ne de onaylama işlemine girebildim.. şimdi 2.sezonun ortalarına kadar geldim. Spekülasyonlar filanda çıkmaya başladı takımdan ayrılacağıma dair. Olumsuz etkilenicek die korkuorum futbolcular ayrıca ya teklif gelmezse die düşünmeye başladım..

Bu Sorun nasıl düzeltebilir?
    ya bi daha teklif gelir de o da reddedilirse ..
    BöyLe bi durumLa karşıLaşan varmı? başlık açan olmamış ama ..
    Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Yönetm odasından yeni sözleşme iste.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Yönetimden İstek Kısmından Yeni Kontrat İstediğini Belirt.Onlarda Sana Yeni Bir Teklif Yapar.Kabul Edersin...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbuL

ama şu an da bu seçenek aktif değil..

Nesil
    2009
    Yer
    izmit

sezonunn bıtmesıne yakın yenıden sözlesme sunuyorlar merak etme ben mesela 4 kes reddedıyorum adam utanmadan 5.kes sözlesme sunuyor tabı basarılı bır sezon gecırırsen sampıyon olduysan hıc korkma kafana takma

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbuL

Quote Originally Posted by Ricardinho View Post
    sezonunn bıtmesıne yakın yenıden sözlesme sunuyorlar merak etme ben mesela 4 kes reddedıyorum adam utanmadan 5.kes sözlesme sunuyor tabı basarılı bır sezon gecırırsen sampıyon olduysan hıc korkma kafana takma
    tamam ama şöle bişi var teklifi ben reddetmedim :S kendiliğinden reddedildi..

Hocam şimdi aktif değil çünkü henüz reddedildi ama merak etme daha sonra aktif olacaktır o zaman istersin. Sık sık kontrol et orayı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbuL

Sürekli giriyorum bakıyorum , artık öyle yapıcaz başka çare yok
    Saolun Arkadaşlar..

Peki bişi daha sorucam, Kendi kendine reddedilmesinin nedeni nedir ?
    Sonuçta oyuncu değiLim ayarlardan tüm teklifleri reddet seçeneğini işaretlemiş olma ihtimalim yok Çok garip daha tekLife iLk bakışımda ; tekLif reddediLdi yazıodu..

Quote Originally Posted by Yakocewic View Post
    Sürekli giriyorum bakıyorum , artık öyle yapıcaz başka çare yok
    Saolun Arkadaşlar..

Peki bişi daha sorucam, Kendi kendine reddedilmesinin nedeni nedir ?
    Sonuçta oyuncu değiLim ayarlardan tüm teklifleri reddet seçeneğini işaretlemiş olma ihtimalim yok Çok garip daha tekLife iLk bakışımda ; tekLif reddediLdi yazıodu..
    Bana sorarsan sen yanlışlıkla bastın, dalgınlığına geldi ama kabul etmezsen de zorlamam.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbuL

Yok ya öLe bişi mümkün değiL , daha ilk tıklayışımda habere ; offer has been rejected yazıodu .. türkçesi sadece reddedildi. normalde by club , by manager diip biri veya birileri tarafından reddedildi der..

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

go on holiday a cıktıysan dönüşte sana teklif sunmuşlarsa reddedmiştir otomotikman go on holiday de yapıyor çünkü öyle

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Banada aynısı olmuştu bir takımdan istifa etmiştim tatile çıktım ama teklif gelirse geri dön seçeneginide işaretledim. Sonra epey bir süre sonra birden geri döndü bir baktım Reggina'nın başındayım. Milan falan teklif yapmış oyun otomatik reddetmiş gitmiş Reggina'yı kabul etmiş insan bir döner tatilden sorar sen hangi takımı istiyosun diye. Sanırım oyun hatası..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbuL

Ben genelde oyunlarımda tatile çıkmam. Oynamayı tercih ederim , her günümü değerlendirmeye çalışırım.. Yani Yapmadım öyle bişi
    Evet dediğin gibi bi hata var sanırım ama herkesde oluyormu ? başına gelen varmı diye merak ettim..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Muhtemelen tatilden dolayıdır.. Ama çıkmadım diyorsan yapacak bir şey yok.. Merak etme takımın başında kalırsın.. Yönetimi istekte bulun yeter..
    Sentugo.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Başarılı ol, her şeklide kalırsın takımın başında

Mesaj Yetkileri